Jump to content

hunter x hunter fandomu neden kayıtsız


edhem

Önerilen İletiler

Herhangi bi' fandomda olsanız bile bence hala konuşabileceğimiz bir konu,bilmiyorum ben mi fazla ciddiye alıyorum yoksa animecilerin mi bir sorunu var:D Başka fandomlarda da elitistler dışında animelerin/mangaların felsefesiyle ilgilenen görmedim gene bir gerçek olarak anime fazla ünlendikten sonra sevilen animelerin çoğunda konuşacak felsefik bir figür yok (çok şaşırtmıyor ama d:.)

 

Diğer animeler bir yana fandomunda olduğum için hxh ın severlerinin cringeliği beni daha çok üzen bir konu,yabancılarda az da olsa teori üreten/analiz yapan kişiler oluyor ama Türkler de hiç görmedim. Yapılan mizahların iğrençliğine değinmek bile istemiyorum:robot-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ve evet biliyorum animelerde çok mantıklı şeyler aramamak gerek ama uzun süredir anime izliyorum ve animelerin boktan felsefeleri beni okumaya/araştırmaya iten şeydi o yüzden olabildiği kadar felsefik düşünmek istiyorum belki Japonlar da bunu görüp biraz daha mantıklı davranalım diye kendilerini değiştirirler Japonlar değişmezse bile Türklerden animanga hayranı olup çizgi roman vs.. yazmak isteyenler çok 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.