Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Türk Anime TV

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Anime ve Mangalarda Türkler ve Türkiye Nerede? (Türk İzleri)

Mesaj tarihi:

Aranızda hiç bir manga yada animede Türkleri gören oldumu? Ben sadece dördünde gördüm.

Denpa Kyoushi - Bir bölümünde Türklerin kebab standı vardı :P

Mahou Sensei Negima - Ana karakterimizi benzeten kişi İstanbul büyü şubesindenmiydi neydi

Shoukoku no Altair - Zaten bunun konusu osmanlı

Bir de Magi: The Labyrinth of Magic deki Kouga Klanının Türkler olduğunu düşünüyorum.

Bakalım başka bulabilen varmı?

• Yanıtlar 63
  • Görüntüleme 22.5k
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler İçerikler

• Şans eseri bir anime forumunda gezerken böyle bir konu vardı orada gördüğüm resimleri almıştım resim arşivime

• Animeler de sık sık rastlarız Türklerle ilgili şeylere, ama Türk konulu bir manga varmı derseniz buyrun: Shoukoku no altair Konusu; Tuğrul Mahmut Türkiye'ye hizmet eden genç bir paşadır. Ülkenin üstü

• Gerçekten çok güzel yapmışlar ama illaki bir ortadoğu havası katacaklar yoksa olmaz. :D

Featured Replies

Mesaj tarihi:

Full Metal Panic 8. bölüme Sagara suni teneffüsle bir Türk askerinin hayatını kurtardığından bahsediyordu.

Mesaj tarihi:

D gray Man idi sanırım. Bir bölümünde goreve gidiyorlar Türkiye sanirim orasi yiyecek olarak döner vardi, çocuk döneri alinca mutlu oluyordu ana karakterde çocuk her yerde çocuk diyordu bunu animsadim

Mesaj tarihi:

monster'da görmüştüm almanya'da yaşayan türkler.hetalia'da türkiyeyi temsil eden sadık adnan var ve snk'deki eren türk değil alman.zaaaaa gqweqweqweqweqweqwe napıyonuz la gören mesaj atsın canım sıkıldı 

• 3 hafta sonra...
Mesaj tarihi:

Pek iyi bir şekilde bahsi geçmese de buyrunuz, Arslan Senki.

YBZO5z.jpg

8gRNEV.jpg

Bu animede hangi cehaletle Turanla Türkü ayrı yapmışlar ? Hiç mi Tarihçlerden yararlanmıyor bunlar ?

Persler Türklere Turanlılar derler :D :D

• 4 hafta sonra...
Mesaj tarihi:

Hetalia'nın The Beautiful World sezonunun 10. bölümünde bodrum evleri , Türkiye karakteri , cami ve galata köprüsü vardı . O bölüm zaten Türkiye bölümüydü . Hatta bölümün adı da "Turkey&" idi :D

Hetalia'nın The World Series sezonunda Osmanlı Devleti karakteri de vardı hatta , İspanya ile konuşuyodu felan :p

Magi'de Türk olduğu konusuna katılıyorum  :ph34r:

Hetalia'dan Türkiye'nin söylediği şarkı (Hatafutte Parade - Turkey) :cheer2-onion-head-emoticon:

Not : Bizim Türkiye'yi ne diye maskeli yapmışlar , ben de anlamış değilim valla :p

Mesaj tarihi:

Yahari Zoku'nun 9. Bölümünde Hikigaya bildiğin "tamam" diyor. Orada bir gönderme falan mı yapmişlardır yoksa japoncada da var mı öyle bir telafuz.

Tamam biliyorum paranoyaklıkta son noktadayım -_-

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

Konuyu Görüntüleyenler 0

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.