stingbull 20 Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Animenin Adı ; Peach Girl Türü ; Komedi,Dram,Romantizm,Okul Çıkış Yılı ; 2005 Konusu ; Momo Adachi, bronz teni, saçı ve giyimi ile insanların ön yargı ile baktığı bir kızdır. Gerçekte utangaç, iyi kalpli, masum ve saf biri olan Momo, dış görünümü ile yargılanmaktan rahatsızdır. Yüzme takımında olduğu için güneşin altında yanmıştır ve bu onu çok üzmektedir. Çünkü çocukluk aşkı Touji'nin bir konuşmasında, Touji'nin yanık tenli kızlardan hoşlanmadığını duyar. Ancak bu bir yanlış anlamadır ve gerçekte Touji de, Momo'yu sevmektedir. Ancak Momo'nun güya en yakın arkadaşı olan Sae, Momo'yu deli gibi kıskanmakta ve Momo'nun arkasından dedikodular üretmektedir. Momo'nun, Touji'den hoşlandığını öğrenince yeni hedefi Touji olur ve Touji'yi, Momo'nun elinden almak için bir çok kötülük yapar. Okulun playboyu Kairi Okayasu'nun Momo'ya asılması ise işleri daha da karıştırır. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Yöneticiler 3n4bL3 576 Posted June 30, 2011 Yöneticiler Share Posted June 30, 2011 Güzel Animeye Benziyor Tanıtım İçin Tşkler. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
stingbull 20 Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 biraz eski olmasına ragmen gercekten benim favorilerim arasında bir anime :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 22 Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Güzele benziyo bu animeyi sırf Momo için izlenir :D çok güzel kız :-* Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
stingbull 20 Posted July 7, 2011 Author Share Posted July 7, 2011 Aynen izleyene kadar bende bilmiyordum ama izledikten sonra çok tatli olduğunu düşünmeden edemedim hehehe :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 880 Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 İlk bölümünden itibaren Okayasu'yu seç demekten dilimde tüy bitmişti. Neyse spoiler vermeyeceğim :D Bazen çıldırabilirsiniz, ben çıldırmıştım :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Haruka 183 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 İlk bölümden beri sinir krizi geçirmeme neden olan Sae dışında herşey güzeldi :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts