Jump to content

Slàinte mhath!


Prauin

Önerilen İletiler

Uzun zamandır anime takip etmemi sağlayan sitenin forumuna da üye olmam gerektiğini düşünerek bir süre önce kaydoldum, fakat aktif hale gelmem bu güne denk geldi. Kaydolmadan önce videoların altına bir kaç kez yorum yapmıştım, denk gelenler için lakabım "Jynac" idi.23 yaşındayım ve Antalya'da yaşıyorum.

 

Kendi jenerasyonumun çoğu ferdi gibi ben de anime izlemeye hafta sonları sabah okul saatinden de önce kalkmamıza neden olan ve bazen Kanal D'nin NBA play-offlarını vermesi nedeniyle iptal edilen Tsubasa ile başlamış, sonrasında uçamayan bir karakterin adını haykırarak intihar eden bir beyinsiz yüzünden yayından kaldırıldığı rivayet edilen Pokemon ile devam etmiştim. Daha sonraları farklı animeler televizyonda boy gösterse de ilgimi çekmedi. Dota oyuncuları bilirler Wepla zamanında -yaklaşık 8-9 yıl önce- server da başka bir sitenin reklamı yapılmıştı ve oradan Full Metal Alchemist izleyerek animeler arasına tekrar dalış yaptım. Ardından Bleach, One Piece, Naruto, Hellsing, Devil May Cry derken anime bağımlısı olmuştum. Fakat bahsettiğim sitenin videoları çok yavaşladı ve bir süre sonra da site ortadan kayboldu. Sonrasında her canı sıkkın, tembel insan gibi Google Amca'ya "One Piece izle" ,"Naruto izle" yaza yaza buraları görmeye başladım. İyi ki de denk gelmişim bir çok yeni anime keşfetmeme vesile oldu.

 

Forumu sık takip edenler bugün, ortalama bir göz atıp geçen insanlar ise yakın zamanda benim spor animelerine yakın ilgimi görecekler, belki de bıkacaklardır. Özellikle merak edip bu başlığa tıklayanlar; benim nickimi gördüğünüz her yerde Kuroko no Basket'in adının geçme ihtimalinin çok yüksek olduğunu göreceksiniz. Onun dışında spor animeleri ile içli dışlı olanlar benimle sohbet etmekten keyif alacaklar ve bana yeni bakış açıları ekleyeceklerdir diye umut ediyorum. Fakat baseball animelerini bu konunun dışında tutmayı tercih ediyorum.

 

Spor animeleri dışında çoğu "beylik" animeyi de izlemişliğim vardır, her ne olursa olsun bir olay, olgu, yapım, sanat, spor fark etmez eleştirmek için öncelikle onu incelemek gerektiğine inanan biriyimdir. Dolayısıyla eğer tahmin ettiğim kadar sık forumda "biteceksem" tartışmalarda olumsuz eleştirilerimin genel olarak izlediğim yerlerden çıktığını belirtmek isterim. Normalde bu kadar birinci tekil şahıs eki içeren cümleler kurmam ama tanışma "merasimi" için bu gerekli sanırım. Şimdilik sanırım bu kadar, tanıştığımıza memnun oldum.

 

Dipnot: "Slàinte mhath!" Gaelic dilinde "slanjca vaa" diye okunur, İngilizce'ye "good health" olarak çevrilmiştir. Özetle "Sağlığınıza!"

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bro hoşgeldin. Ben de eskiden bayağı aktiftim ama şimdi konulara bakıp çıkıyorum, ilgimi çeken olursa da yazıyorum. Adım Samet. Bu arada adını yazmamışsın. Anladığım kadarıyla DotA oyuncususun, anime izliyorsun, adamın dibisin. Faceten ekle, muhabbet ederiz arada :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Adım Murad, Dota'yı eskiden oynuyordum, şimdilerde League Of Legends oynuyorum. Forumlar genel olarak nedenini anlamadığım bir şekilde düşüşe geçti, beş-on yıl öncesi gibi aktif forum bulmak gerçekten zor. Gerçi burası kaynıyor, insan sayısı bakımından sıkıntı yok gibi. Memnun oldum Samet. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben de memnun oldum, eskiden buralar daha canlıydı, zamanla genel yaş ortalaması falan da düştü. Ama hala aktif bir forum. Dota'yı yıllarca oynadım. Daha sonra wepla, eurobattle falan derken çok sıkıntı olmaya başladı. Bir kaç ay HoN, 2 yıl LoL oynadım. Şimdi DotA 2'deyim. Özümüze döndük :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

günaydınnnn :falling-asleep-onion-head-emoti  hoş geldin Murad :hi-onion-head-emoticon: oyunlardan anlamayan bir benim galiba forumda :ghost-onion-head-emoticon: bir ara lol tayfası vardı buralarda artık pek sesleri çıkmıyor :confused-onion-head-emoticon: spor animelerini bende çok severim ama pek fazla yok :hell-yes-onion-head-emoticon: bu arada profil resmin Tatsumi :cheer2-onion-head-emoticon:  sabah sabah ne kadar konuştum yaaa daha afyonum patlamadı ben burdayım :dong-onion-head-emoticon: tekrar hoş geldin keyifli forumlar :cool-onion-head-emoticon:


başlığı görünce yine mi botlar dedim :ph34r: 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.