Jump to content

Kakashi Dönemi Başlıyor


Skadi

Önerilen İletiler

Kishimoto’nun yapamadığını anime yapacak.

Naruto’nun mangakası Masashi Kishimoto, yıllardır Hatake Kakashi’yi ön plana çıkarmak istediğini ama bunu hiçbir zaman istediği gibi başaramadığını söyleyip özür diliyordu. Mangaka belki mangada bu isteğini yerine getiremeyecek; ancak aynı şey Naruto Shippuuden animesi için geçerli değil.

DBx28Es.jpg

İlk olarak Naruto Shippuuden ocak programında 6 Şubat’taki Naruto Shippuden 349 The Shinobi Who Lives in Darkness: The Mask That Hides the Heart bölümünün Anbu Kakashi özel animesine geçiş bölümü olacağını düşündüğümüzü söylemiştik. Bu konuda da AnimeFantastica’nın yanılmadığı, bizzat anime serisinin yönetmeni Hayato Date tarafından ortaya çıktı. Naruto Shippuuden bir süre (belki birkaç ay boyunca) Kakashi’nin ana karakter olduğu Anbu Kakashi hikaye bölümüyle ilerleyecek. Bu kısım doğrudan Masashi Kishimoto tarafından yazılmadığı için ve mangada olmadığı için doğal olarak doldurma bölümler olacak. Ancak anime serisinin yönetmeni bu kısmın diğer doldurma bölümler gibi olmayacağını, manganın hikayesini destekleyeceğini söylüyor.

Peki Naruto yerine Kakashi’nin ana karakter olacağı Anbu Kakashi bölümleri nasıl olacak? (Bu paragraf spoiler içerir) Rin’in ölümünden sonra daha önce de Obito’nın öldüğünü sanan Hatake Kakashi’nin kafası oldukça karışıktır. Bu yolda karşısına çıkacak önemli karakterler Sarutobi Hiruzen, Namikaze Minato, Shimura Danzo, Yamato, Might Guy ve Uchiha Itachi’dir. Kakashi’nin dışında bu karakterleri de bol bol görebiliriz. Kakashi’nin geçmişinden tutun, nasıl büyük bir shinobi olduğunu görmek herhalde serinin fanlarını sevindirecektir. Anbu Kakashi bölümlerinin ilk özel videosunu da aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.


 

Ayrıca Naruto Shippuuden anime serisinin yönetmeni Hayato Date, Anbu Kakashi doldurma sezonunun ardından başka bir doldurma (filler) sezon yapmak yerine yıl sonuna kadar manganın hikayesine kaldığı yerden devam edeceğinin sinyallerini verdi. Elbette söz konusu Naruto Shippuuden ve “sabıkalı” yönetmeni Hayato Date olunca biraz şüpheli bakıyor takipçiler.

Masashi Kishimoto’nun hayranlarına sunamadığı Kakashi’nin hikayesini animede görmek heyecan verici gibi. Yoksa bunun yerine yine Naruto’nun gemi seyahatini mi tercih ederdiniz?

AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 38
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Kishimoto’nun yapamadığını anime yapacak. Naruto’nun mangakası Masashi Kishimoto, yıllardır Hatake Kakashi’yi ön plana çıkarmak istediğini ama bunu hiçbir zaman istediği gibi başaramadığını söyleyip

Yattaaaaaa *-* Bence bu uzun zaman önce yapılmalıydı ♥ :D Serinin en evdiğim karakteri Kakashi. Hatta narutodan bile daha ayrıdır benim için onun yeri. Bu habere o kadar sevindim ki anlatamam ♥ :D Pay

İyi,güzel de... Yanlış bir zamanlama. Şu an herkesin merak ettiği Madara, Obito. Yada en azından ben böyle düşünüyorum... İlgi çekici görünse de benim gözümde filler. Savaşı tam ortasında bölen filler

İyi,güzel de... Yanlış bir zamanlama. Şu an herkesin merak ettiği Madara, Obito. Yada en azından ben böyle düşünüyorum... İlgi çekici görünse de benim gözümde filler. Savaşı tam ortasında bölen filler.  :mellow:  En azından biraz daha tahammül edebileceğim filler.  :unsure:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.