Jump to content

En Komik Anime Çizim Yarışması - SONUÇLANDI -


3n4bL3

En Komik Anime Çizim Yarışması ANKET  

189 oy

  1. 1. YARIŞMA ANKETİ



Önerilen İletiler

  • Yöneticiler

Yarışma Sonlanmıştır.

Yarışmaya katılan ve emek harcayan herkesin ellerine sağlık diyorum. Çok güzel komik çizimlerin olduğu ilgi çekici bir yarışma oldu, başka bir yarışmada görüşmek üzere.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 140
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Eh eskice bir çizimim ama komik çizimler konusunda biraz ilham kıtlığı yaşadığım için buyrun bu: Konu: Naruto ninjalıkta başarısız olsaydı?  

Yarışmayı Kazananlar.   1:) illengec Ödül: İstediği animeyi türkçe olarak çevirme sözü   2:) kewosh Ödül: istediği karakterden forum imzası   3:) Aniki D. Ahmet Ödül: Fan Art bölümünde sabit

Posted Images

:embarrassed4-onion-head-emotico Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaağ ben bunu yeni gÖrdüm :crying2-onion-head-emoticon: ben çok iyi karakter çizerim (yalanım yok haa :ahaaah-onion-head-emoticon: ) 1. olabilirdim de neyse bir dahakine katılırım :D tebrik ediyorum kazananları süperler :D:d: :good-job-onion-head-emoticon:

Mesela bu benim çizimim genelde bakarak daha iyi çizerim bunun aynısını birinde gördüm hoşuma gitti aynısı çizdim :cool-onion-head-emoticon: :D Yarışmayı daha önce görseydim keşke :crying2-onion-head-emoticon: :desperate2-onion-head-emoticon:

post-14888-0-44234100-1396264263_thumb.j

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.