Guest Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 tamam ^_^Of mukaddes Buraya gelmekle büyük bir hata yaptın. But this's ur choice. 18 yaşında Melike deyince yakın zamanda bir arkadaşımı anime müptelası yapmıştım, o geldi sandım :(Hoşgeldin foruma. Burada belli başlı kurallarımız vardır öncelikle: - 3-4 yıllık konuları canlandırmak yasaktır ama benim çeteme katılarak adminleri dilediğince çıldırtabilirsin.- Adminlerin açtığı önemli konularda trollemek kattiyen uzaklaştırma sebebidir. Direnişe katıl, özgürce trolle.-"Konuyu yanlış yerde açtın" temalı bir uyarı ile Ezgi adında bir adminin gazabına uğrayabilirsin, hemen bana gel. Direniş karşı duracaktır.-"Bu konu daha önce açılmıştı" temalı bir uyarı ile Emel adında bir admin seni bozguna uğratabilir. Direniş is hiyır.-Gece 4'de konu açma, kimse görmüyor. Sonra Konu yukarı çıksın diye bir yorum atıyorsun, flood uyarısı yiyorsun. Bu noktada direnişin bile elinden bir şey gelmiyor. Ben Samet ORUÇ! Bu mesajı okuduysanız, DİRENİŞTESİNİZ!Direnişe al beni Samet-sama Edoyu eski günlerine döndürelim Link to post Share on other sites More sharing options...
Yuki-chan 147 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Of mukaddes ne ??? :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaxell 979 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Merhaba :) Link to post Share on other sites More sharing options...
AdminSlayer 389 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Direnişe al beni Samet-sama Edoyu eski günlerine döndürelim İstersen hemen bi DİRENİŞ FC kurayım yani :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 İstersen hemen bi DİRENİŞ FC kurayım yani :D< :D>Aç hemen milleti toplayalım :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaxell 979 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 İstersen hemen bi DİRENİŞ FC kurayım yani :D< :D>Köklenmiş konuları diriltçeksek bende varım :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Lethal 174 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Welcome to Hell :)Umarım keyifli ve güzel vakit geçirirsin.- Bende yiğit, memnun oldum. Link to post Share on other sites More sharing options...
Songena 530 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Hoş geldin foruma. Ben de Meltem. :lol:İyi eğlenceler. :D Edit: Mukaddes çok özendim sana. :ph34r: Ben de kankamı getirmek istiyorum foruma şindii. :wub: Link to post Share on other sites More sharing options...
KomşununOğlu 134 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Hoşgeldin mayaki :) Link to post Share on other sites More sharing options...
yukii_kaname 5 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Hosgeldiiin ^^ Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts