Jump to content

Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru |FC| + Light Novel Çevirisi


Kaxell

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 456
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Veee, benim kalbimi çalan o görsel...   Yeterince çalışmayan insanların yetenekli insanları kıskanma gibi bir hakkı yoktur. Onlar, başarılı olmak için çok çalışmanın gerektiğini anlaya

Şu sıralar çeviride biraz yavaş gittiğimin farkındayım, bir akrabamın iş yerinde eylül ayına kadar işe girdim(zorla) :-( Tabi ki çeviriyi bitirecrğim ve yavaşlığımın özürü olarak, Vol10 biter bitmez V

Şuan durum 16/207 sayfa. Bakalım ne kadar daha devam edicem. Komachi ile tapınak ziyaretine gittip Yui, Yuki nin şans kartları çektiği kısımdayım

Posted Images

Soru 1: Hep birlikte Yuigahamalar da iken, telefonda, Yukino'nun ablası neden Hikki'ye çok naziksin tarzında teşekkür etti. Bu ne anlama geliyor ?

Soru 2. Hİkki'nin dönmedolaba bindiklerinde, dönmedolap için söylediği betimlemeler, Yuigahama için mi Yukino için miydi?

Soru 3. Yukino'nun isteği sizce nedir ?

 

bu üç sorunun cevabını nedir arkadaşlar :lol:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Soru 1: Hep birlikte Yuigahamalar da iken, telefonda, Yukino'nun ablası neden Hikki'ye çok naziksin tarzında teşekkür etti. Bu ne anlama geliyor ?

Soru 2. Hİkki'nin dönmedolaba bindiklerinde, dönmedolap için söylediği betimlemeler, Yuigahama için mi Yukino için miydi?

Soru 3. Yukino'nun isteği sizce nedir ?

 

bu üç sorunun cevabını nedir arkadaşlar :lol:

C1: Hikky'nin bir günlükte olsa bir bahane uydurmuş olması  ile Yukino'nun ablası ile oluşabilecek bir gerginliği önlemesi

C2: 3'ünün arasındaki ilişkileri bahsediyor, hep aynı yerde sayıp durması gibi

C3: 12.ciltde göreceğiz ama biraz yorumlamak gereirse Yuigahama'nın isteği el yapımı çokolata yapabilmekti, Hikky'nin ki gerçek ilişkilere sahip olma(Artık bu istek her 3'ünüde kapsıyor). Her ne kadar ailevi sorunlar ile ilgii bir istek olacakmış gibi görünsede daha çok kendini değiştirme tarzında bir şey olabilir.

Ek olarak: Bu finali çok fazla düşünmeyin derim, öyle derin bir anlamıda YOKtu. Sadece Yuigahama bencilim diyerek 3'ünün böyle devam etmesini istiyordu ve Yukinoshita ile çok iyi arkadaş olduklarından ona baskı yapıyordu. Bu onun bir isteğiydi ama Hachiman böyle olmayacağını söyleyince Yukinoshita'da kendine geldi. Olay bundan ibaret, derin bir anlam çıkarmayın bence

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ch4 de bugün bitti, yine droboxa yükledim indirmeden okunulabilirlik açısından. Memleketime dönünce Microsoft Office ile kelime düzeltme ile en azından basit gözden kaçan yazım hatalarını düzeltip terkrardan yükleyeceğim. Fakat şuan elimdeki laptopta bunu yapmam mümkün değil malesef. Her neyse link spoilerdadır. Ayrıca imza spoilerında linkler var yine. Bu arada yarısından biraz daha fazlasını bitirmiş bulunmaktayım, fakat bu kadarı bile 1 ayımı aldı :S. Neyse yinede devam. Çok sıkışık olsam bile en kötü yaz sonu bitiririm gibi. O zaman gelince vol11'e başlayıp başlamayacağımı da düşünürüm.

 

https://www.dropbox.com/s/yxkrot8fra0kwz5/oregairuLNvol10CH4doc.doc?dl=0

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Oo eline sağlık. İmla gibi şeylerde istediğin zaman yardım isteyebilirsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekrardan okudum da ne de çok yazım yalnışı yapıyormuşum, hatta virgülü unuttuğum yerlerde var. Bazı yerlerde "yapcam, etcem" gibi günlük konuşma tarzında kelimeler kullanmışım. Bir çoğu MS Office'in yazım düzeltme aracıyla giderilebilir fakat ben çeviri yaparken durumu aklımda hayal ettiğim için bana anlaşılmayan yer yokmuş gibi geliyor fakat anlaşılmayan yerler olabilir. Özellikle göndermelerin olduğu kısımlarda endişeleniyorum mesela bölüm 4'te Fate animesindeki bir özelliğe gönderme var, fakat ben daha önce izlemediğim bir anime olduğu için özelliğin ismini çevirdiğimde diyorum ki Fate'i çeviren fansublar acaba ne diye çevirdi? Fate izleyen biri o zaman benim çevirim yanlış diyecektir.

 

Her türlü hatayı dropbox taki yorum kutusuna yazıp gönderebilirsiniz. Düzeltirim, tekrar incelerim vs... Hem kontrol etmesi de kolay olur. 

Bu arada animesinde göstermemişlerdi ama Miura ile Yukinoshita bildiğin boğaz boğaza kavga etmişler bu bölümde :D.  

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.