Jump to content

meraba türkanime severler


sanzu

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 56
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

değerini  biliyorum artık çünkü insan önce kendine değer vermeliki başkalarıda versin artık bunu öğrendim ruhu genç olanlar hiç yaşlanmazmış 1982 doğumluyum 82 yaşıma gelirsem bile herhalde animelerde

hoş geldin adaşım  :hi-onion-head-emoticon:  daha yeni mi tanışma faslı açılıyor  :dong-onion-head-emoticon: geç olsun güç olmasın keyifli forumlar çokça paylaşımlar  :cool-onion-head-emoticon:

Katılıyorum  :good-job-onion-head-emoticon:  Animenin yaşı olmaz... Hoşgeldin  :hi-onion-head-emoticon:

Ben Meraba ben yaşı küçük olmayan büyük anime severlerdenim.Bu yüzden genelde eleştirilsemde anime izlemeyi seviyorum..Hatta 25 yaş üstü anime severler diye fan club bile açabilirim :D sitede açan olursa ilk üye beni kabul edin..Herhalde 50 yaşına gelsemde animelerden vazgeçeceğimi sanmıyorum . Siteye yeni üye olsamda eski bir türkanimeciyim..şu an kpss kursuna gidiyorum.ön lisans mezunuyum :) Ben romantik komedileri ve fantastik büyülü animeleri daha çok seviyorum.kardeş aşklarını anlatan animelerden nefret ediyorum dünyadaki hiç bitoplum hiçbir din anlayışı bunu kabul etmezken neden böyle animeler yaparlar anlamıyorum.japonları sadece bu konuda eleştiriyorum. haddimi aşıyosam özürdilerim .sadece kendimi anlatmak istedim . En sevdiğim anime sailormoon benim için çok ayrı bir yeri var.Çocukluğumun animesi izlemek için okulu bile asmıştım o derece yani. :ph34r: Çocukluk işte :) ha bide saiyuki serisi var gerçi türkçesi yok hala umutla bekliyorum.

favori animelerim

kamisama hajimemaşite :wub:

guilty crown

skip beat :wub:

koicwa maid sama :wub:

pandora haerts bu animenin müzikleri bi harika hepsini telefonuma indirdim.yeni adminimiz ve adaşım zeynep önermişti.müziklri için bile olsa izleyin.

vampir knıght serisi

ouran high school

lovless bu animenin müzikleri çok güzeldi

spesial A

arata kangatari

daha bi sürü var ama yazmaya kalksam sayfa yetmez.

Hoş geldin :) bu arada 25 yasindan(20 yasina yeni giricem temmuzda her neyse :d) küçükleride aliyorsaniz bende katilabilirmiyim o fan clube(kurulursa tabi) ? Yani 40 yasina kadar izlerim gibi geliyor (daha 2 haftadir başladim gerçi ama bağımlısı oldum :) )

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hoş geldin :) bu arada 25 yasindan(20 yasina yeni giricem temmuzda her neyse :D) küçükleride aliyorsaniz bende katilabilirmiyim o fan clube(kurulursa tabi) ? Yani 40 yasina kadar izlerim gibi geliyor (daha 2 haftadir başladim gerçi ama bağımlısı oldum :) )

henüz böyle bi kulub açmadım  bu işlerdende pek anlamıyorum.açarlarsa üye olurum bu sadece bi öneriydi.anlayanalara müracaat etmen lazım

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.