Jump to content

yakalin

Üyeler
  • İçerik sayısı

    14
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    yakalin reacted to Skadi in Naruto’nun Finali Ardından Masashi Kishimoto Röportajı (Spoiler İçerir)   
    15 Yıllık Naruto’nun Finali Ardından Masashi Kishimoto Röportajı
     
    Naruto mangası son buldu bulmasına ancak milyonlarca kişi üzerinde yarattığı etki belki daha yıllarca sürecek. Her ne kadar yeni bir Naruto mangası duyurulmuş olsa da asıl seriye hiçbir şekilde yaklaşamayacağı aşikâr. Anime ve manga dünyası bu haberlerle bir süredir meşgulken serinin mangakası sessizliğini bozdu ve Asashi Shimbun gazetesine konuştu. İşte o röportajdan bazı kısımlar:
    !! Röportajda Naruto mangası ile ilgili spoilerlar bulunmaktadır. !!Şu anda neler hissediyorsunuz?
    Son bölümü 12 saatten kısa bir sürede bitirdiğim için pek bir şeyler hissetmiyorum doğrusu. 15 yıldır her hafta yaptığım işi yetiştirme kaygısı yaşıyordum, bu yüzden sanki gelecek hafta da bir şeyleri yetiştirmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Naruto’yu bitirdikten sonra yapacağım çok şey var diyordum ancak şu an nereden başlayacağımı bilmiyorum. Manga değil de daha farklı şeyler yapmak istiyorum. Ama merak etmeyin, manga çizmeye de devam edeceğim.

    Naruto’yu nasıl bitireceğinizi ne zaman kararlaştırdınız?
    Seri yayınlanmaya başladığında bitişinin Naruto ve Sasuke mücadelesiyle olmasına karar vermiştim. Detayları çizdikçe kararlaştırdım, mesela arkadaş mı yoksa düşman mı olarak savaşacaklardı, nasıl hissediyorlardı veya ne tür diyaloglar geçecekti aralarında… İki yıl önce serinin sonuna yaklaştığını hissetmeye başlamıştım. Mangaya ilk başladığımda editörüm bana şöyle söylemişti: “En az beş sene daha devam et.” Haftalık bir dergide çizmeye devam etmenin zorluğu yüzünden seriyi her an bitirebilirmişim gibi geliyordu, 15 yıl devam edeceğini hayal bile etmezdim. Aslında hikayenin bu kadar sürmesinin sebebi karakterlerdi. Kısa bir cevap sunmaya kalktığımda karakterler buna izin vermedi. Eğer kendi isteklerim dışında onları yönlendirseydim bir sürü boşluk oluşacaktı.

    One Piece’in farkında mıydınız?
    Farkında olmamak mümkün mü? Naruto da One Piece de aynı dergide yayınlanıyordu ve One Piece her daim bir adım öndeydi. One Piece sayesinde Naruto üzerinde bu kadar çalışabildim.
    Naruto’nun bu kadar ünlenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Biz mangakalar sürekli bir yerlerde kapalı olduğumuz için yaptığımız şeyin popüler olup olmadığını pek bilmiyoruz. Yabancı ülkelerden binlerce hayran mektubu gelene kadar Naruto’nun ünlü olduğunun farkında değildim. Bazı mektuplar hiç bilmediğim dillerde yazılmıştı, böylece anladım ki yaptığım iş çeşitli ülkelerde de kitlelere ulaşmış. Hatta gelen hayran mektuplarının birinde Naruto gibi giydirilmiş bir çocuk fotoğrafı vardı. Bu beni epey mutlu etmişti.

    The Last: Naruto the Movie hakkındakı düşünceleriniz neler?
    Son film bir aşk hikayesi üzerine kurulu. 699 ve 700. manga bölümleri arasında geçen bir konuyu anlatacak. Karakter tasarımları bana ait ve hikayede de yardımcı oldum. Mangada da Naruto ve arkadaşları ile ilgili romantik şeyler yazmak istedim ancak çok zordu. Romantizm konusunda pek iyi değilim, yazmaya çalıştığımda da utanıyorum.
    Kendi eski halinize ne demek isterdiniz?
    Ailemin evindeki verandaya kopya kağıdıyla Naruto ve diğer karakterleri çizdiğim 23-24 yaşlarındaki kendime derdim ki: “Ona değer ver. 15 yıl boyunca bu karakteri kullanacağın bir manga çizeceksin.”
     
    Alinti:http://www.animefantastica.com/narutonun-finali-ardindan-masashi-kishimoto-roportaji
  2. Beğen
    yakalin reacted to Hikigaya-kun in Nisekoi 2. sezon'a yeşil ışık!   
    Nisekoi adlı animenin ekim ayında çıkacak olan 2 ovasından ilhamlanarak verilen karar göre 2. sezon yeşil ışık aldı.

     

    Seri tam olarak ne zaman çıkacak hala bilinmiyor olsa da yeşil ışık haberi izleyiciler için büyük sevinç kaynağı oldu.

     

    Raku normal bir lise öğrencisi olmasına rağmen, ailesi yakuzanın Shuei-Gumi bölgesi liderliğini yapmaktadır. Raku’nun Chitoge ile zorla birlikte olması Raku’yu kendi aile işlerine bulaştırmıştır çünkü Chitoge, düşman çetenin liderinin kızıdır.

     

    yumsuzluklarına rağmen bu ikili, sahte ilişkileriyle herkesi kandırmışlardır. Daha sonra Raku, Chitoge’nin geçmişten kalma bir anahtara sahip olduğunu ama anahtar hakkında hiçbir fikre sahip olmadığını öğrenir. Bu da yetmezmiş gibi, Kosaki Onodera ve Marika Tachibana adında ve gizemli anahtarlara sahip 2 kız daha Raku’nun hayatına girer.

     

    Kısacası uzatmaya gerek yok 2. sezon yeşil ışığı aldı fakat tam bir tarih yok ilerleyen zamanlarda tam bir bilgi verileceği belirtiliyor. Umarız pek bekletmeden çıkartırlar.

     

    Kaynak JP: http://yaraon.blog109.fc2.com/blog-entry-27255.html

     

    Orjinal Nisekoi Sitesi: http://www.nisekoi.jp

     

    Kaynak İng: http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-10-01/nisekoi-false-love-manga-gets-2nd-tv-anime-season/.79421

     

    Gerçi pek kaynakları kullanmadım ya neyse buralardan da bakabilirsiniz. :) 

     

    Darısı diğer serilerin başına artık :)

  3. Beğen
    yakalin reacted to Berker51 in High School DxD 3. Sezon Duyuruldu   
    High School DxD 3. Sezon ile Devam Ediyor

     
    Ichiei Ishibumi’nin yazdığı ünlü light novel High School DxD’nin animesine üçüncü sezon duyurusu yapıldı. Romanın önümüzdeki bir tarihte yayınlanacak olan son cildinin kapağında yapılan duyuruda üçüncü sezonla ilgili bir tarih verilmese de serinin hayranlarını yeterince heyecanlandırdı.
     

     
     
    Ünlü ecchi serisinin ilk sezonu 12 bölüm olup 2012 yılında yayınlanmıştı. Ardından çıkan özel bölümler ve iki OVA’dan sonra da 2013 yılında “High School DxD New” adlı 12 bölümlük ikinci sezon yayınlanmıştı. Muhtemelen yine 12 bölümden oluşacak bir üçüncü sezon hayranları diğer iki sezon gibi tatmin edebilecek mi bakalım?
    Serinin ana karakterlerinden Rias Gremory ecchi animeler arasında en ünlü karakterlerden biriyken, Issei Hyoudou ise En Sevilen Harem Ustaları anketinde üst sıralarda yerini almıştı.
     
    Kaynak: AnimeFantastica
  4. Beğen
    yakalin reacted to DHspark in ANİME KOMEDİ 01.06.2014 (7)   
    Evet arkadaşlar bu hafta yeni çalışmalarla Anime Komedi güldürmeye devam ediyor. Ama çalışmalardan önce söyleyeceğim bazı şeyler var. Anime Komedi gerçekten anime severler tarafından sevilen takip edilen bir çalışma oldu. Herkese bunun için teşekkür ediyorum. Ama artık çıtayı yükseltme vakti geldi diye düşünüyorum. Bundan sonra bomba gibi çalışmalar ve yeni bazı projeler var. Umarım bu projeler hayata geçer. Haftaya bazı hususi durumlardan dolayı Anime Komedi olmayabilir ama Haziran ayına damga vuracak hem haftalık kısa çalışmalar hemde daha önce bahsettiğim uzun one-shot çalışması yolda ayrıca Manga severler için ve çizmeyi sevenler için forumdan değerli bir arkadaşımla bir projemiz var. Kesin değil daha ama yönetimle irtibatlarımız olacak daha sonraki günlerde bunu siz anime ve manga severlerle paylaşacağız. Takipte kalın :)
     
    Bu hafta "dört büyükler" diye tabir ettiğimiz animelerden paylaşımlar olacak.
    Öncellikle One Piece ve Fairy Tail animelerinin amansız baş karakterleri Luffy ve Natsu ortak çalışması sizlerle olacak. Bu çalışmalar malesef çizim değil. Bu hafta yoğundum ve çizime çok vakit ayıramadım ama buna rağmen güzel oldu diye düşünüyorum birazda caps havasında çalışmalar oldu umarım beğenirsiniz :)
     
    Daha sonra Naruto'nun ünlü Uchiha kardeşleri ninja dünyasından uzak bir dünyada sıradan abi kardeşler gibi yaşıyorlar. Ninja dünyasından uzak oldukları için aksiyon yok sanmayın :D söz konusu Uchiha kardeşlerse aksiyon hep vardır B)
     
    Bu haftanın bomba çalışmalarından biri Bleach' ten geliyor :D Son zamanlarda ünlenen ve hemen hemen herkesin yapmaya başladığı bir olayı komediye çevirdik. :D Fikir ve boyama sevgili dostum Bedri(quincy)Burhan' a aittir. Bende bu güzel fikri elimden geldiğince çizmeye çalıştım. Fikri ve tüm yardımları için teşekkürler.
     
    Son olarak geçen hafta başladığım AnimeciAşıklar (daha güzel bir isim bulma çalışmaları devam etmektedir) için çok güzel fikirlerim var bir kaç bölüm sürecek bir mini hikaye. Bu hikaye için bir çalışma hazırladım. Daha çok kapak tarzı birşey gelecek haftalarda bölümlerini yayınlamayı düşünüyorum.
    Umarım beğenirsiniz...
     
    Luffy & Natsu
     



     



     
     
    Uchiha Kardeşler
     



     



     
     
    İchigo Bir Resim Paylaştı
     



     



     
     
    AnimeciAşıklar Kapak Çalışması
     



  5. Beğen
    yakalin reacted to Skadi in Sword Art Online 2 Videosu Geldi   
    Sword Art Online 2 videosu ve etkinliği…

     

    K: Missing Kings anime filminin Japonya’dan önce gösterileceği açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Los Angeles’ta gerçekleşecek olan Anime Expo 2014′te bir bomba daha ortaya çıktı. Sword Art Online 2 etkinliği kapsamında 4 Temmuz’da Anime Expo’da özel bir Sword Art Online 2 gösterimi yapılacak. Serinin yazarı Reki Kawahara ve karakter tasarımcısı abec de  Sword Art Online 2 için Los Angeles’taki yerlerini alacaklar. Bununla birlikte Almanya’da da yayın yapacak olan anime serisinin tanıtım videosu da yayımlandı.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=KfplSw88aRg

     

    Sword Art Online II, geliştirilmiş animasyonlarıyla birlikte 5 Temmuz’da Japonya’da yayına başlayacak.

     

    Kaynak:AnimeFantastica

  6. Beğen
    yakalin reacted to doganoz in Yahari Ore No Seishun Love Come Wa Machigatteiru 2. Sezon Duyuruldu   
    Daha sonra ayrıntıları açıklanacak olan animenin 2. sezonu 9. light novelle beraber duyuruldu. Bakalım Hikigaya Hachimandan daha ne dersle görecek ve ne tür felsefi sözler duyacağız.
     
    Kaynak : Myanimelist
    link : http://myanimelist.net/forum/?topicid=1147499
  7. Beğen
    yakalin reacted to Toprakezgi in Gosick Anime Tanıtım   
    GoSick Anime Tanıtımı
    İzleme için tıklayın 

    Tür: Gizem, Dedektiflik, Macera
    Yayınlanma Tarihi: 07/01/2011

    Bölüm sayısı:  24

    Bölüm süresi:  25 dakika

    Yönetmen:  Hitoshi Nanba

    Senaryo: Mari Okada, Saizo Nemoto, Shinichi Inotsume
    Manga:  Kazuki Sakuraba
    Animasyon: Takashi TOMIOKA

    Firma-Stüdyo: BONES

    Müzik:  Kotaro NAKAGAWA
    Açılış: Destin Histoire – Yoshiki lisa
    Kapanış: #1 :  Resuscitated Hope – Lisa Komine / #2: Unity – Lisa Komine
    Başlıca Seiyuular: Aoi Yūki - Victorique de Blois, Takuya Eguchi -  Kazuya Kujō, Hidenobu Kiuchi - Grevil de Blois, Michiko Neya – Sophie, Miyuki Sawashiro - Cordelia Gallo, Noriko Shitaya - Avril Bradley

    Animenin ismi Japoncada Gotik anlamına gelen “Goshikku” kelimesinden türetilip, GoSick olarak yayınlanmıştır. Mangası Kazuki Sakabura yazılmış ve Fujimi Shobo tarafından yayınlanmıştır. 1924 yılının kurgusal bir Avrupa ülkesinde geçen hikaye buraya değişim öğrencisi olarak okumaya gelen Kazuyo Kujo’nun kütüphanenin en üst katındaki botanik bahçesinde öylece oturan ve oyuncak bir bebeğe benzeyen Victorique ile tanışmasıyla başlar.

    Japon ordusunda yüksek rütbeli bir askerin 3. oğlu olan Kujo Kazuya yüksek notlara sahip başarılı bir öğrencidir. Ne yazık ki siyah saçları ve koyu kahverengi gözlere sahip olmasından ötürü okulda eski bir korku efsanesinin yeniden hatırlanmasına sebep olmuştur. Bu yüzden okulun öğrencileri ona “Kara ölüm meleği” diye lakap takmışlardır. Kazuya bu durumdan ötürü okulda hiç arkadaş edinememiştir. Victorique ile ilk tanıştığı an onun kibirli ve sadist bir tutuma sahip olduğunu düşünsede beraber zaman geçirdikçe ondan hoşlanmaya ve onu korumaya başlar.

    Victorique çok uzun sarı saçları ve zümrüt yeşili gözleriyle çok güzel bir kızdır. Tipik tsundere karakterine sahip olan Victorique Kazuya’yı çok fazla çalıştırır hatta ona köle muamelesi bile yaptığı olur. Victorique’nin diğer bir önemli parçası da piposudur. Önemli bir konu hakkında düşünmeye başladığı an piposunu ağzına alıp “doğruluk pınarım” dediği değişik bir düşünme tarzı ile olayı tekrar analiz eder. Onun bu özelliğinden en çok dedektif olan ağabeyi Grevil faydalanmaktatır. Söz konusu çözülmesi gereken gizemli bir cinayet olduğunda tuhaf saç stiliyle Kazuya’yı şaşkına çeviren Grevil soluğu Victorique’nın yanında alır. Victorique ipuçlarını dinleyip kısa bir süre düşündükten sonra hızlı bir şekilde neden-sonuç ilişkisini kurar ve Grevil’e büyük yardımı dokunur.

    Animeden önce manga, mangadan önce de roman serisi olan GoSick kurgusuyla son derece başarılı bir yapıttır. Serinin ilk romanını 2006 yılında Tokyopop tarafından Almanya’da yayınlanmıştır. 2008 yılında ise yine ilk roman ingilizce olarak yayınlanmış 2010 yılında serinin ikinci romanı onu takip etmiştir. Mangası ilk olarak 2007 yılında shonen manga dergisi Dragon Age’de serileştirilmeye başlamış ve sonunda 2011 yılında animeye uyarlandırılmıştır.

    Artılar: GoSick animesinin güzel yanları tabiki anlatıldığı dönemin detaylarını harika bir şekilde içeren çizimleri ve etkileyici müzikleridir. İzledikçe her bölümde merakınızı biraz daha arttıracak olan olay kurgusu ise polisiye, gizem tarzı hoşuna giden anime severlerin kalbini fethedecektir. Aynı zamanda hayaletler, falcıları, simyacıları konu alıyor olmasına rağmen mantık dışına çıkmayan gerçekci yönünü koruyan bir seridir.  
     
    Eksiler: Son bölümlere doğru animenin tempoyu düşümesi izleyiciyi anlık bir hayal kırıklığına uğratsa da finali ile kendini toparlıyor. Diğer bir eksi yönü ise ana karakterler olan Kazuya ve Victorique’nin açık ve net bir şekilde birbirlerini seviyor olmalarına rağmen bunu hiç dile getirmemeleri ve aralarındaki ilişkinin hep havada kalmış olmasıdır.  
     
    Kaynak AnimeFantastica
  8. Beğen
    yakalin got a reaction from Halil U. in Naruto Shippuuden Nisan 2014 Programı   
    mangayı okuduğum için durumdan o kadar rahatsız değilim olacakları biliyorum ve bir iki sevdiğim karakteri görmek iyi geliyor  :)
  9. Beğen
    yakalin reacted to Skadi in Gekkan Shoujo Nozaki-kun’a Anime   
    Animenin ilk tanıtım videosu.

    Oyayubi Kara Romance (2003-2007), Oresama Teacher(2007-? ) gibi mangalara imza atan mangaka Tsubaki Izumi’nin  hala yayımlanmakta olan son eseri Gekkan Shoujo Nozaki-kun animeye uyarlanıyor.

    2014 yaz sezonunda yayınlanacak animenin resmi websitesi cuma günü açıldı. Tanıtım videosunun eklendiği sitede, animenin kadrosuna dair ilk duyurulara da yer verildi. Yapılan açıklamalara göre serinin kadrosunda Mitsue Yamazaki (Hakkenden: Eight Dogs of the East) yönetmen, Yoshiko Nakamura (Hiiro no Kakera) senarist, Junichiro Taniguchi (Genshiken 2) karakter tasarımcısı olarak yer alıyor. Animenin yapımcılığını Dogakobo üstlenirken, serinin seiyuularından Yuuichi Nakamura’yı Nozaki, Ari Ozawa Sakura, Nobuhiko Okamoto’yı ise Mikoshiba olarak dinliyoruz.


     
    Square Enix’in ücretsiz web dergisi Gangan Online’de yayımlanan Gekkan Shoujo Nozaki-kun’da hikaye, lise öğrencisi Chiyo Sakura’nın sınıf arkadaşı Umetarou Nozaki’ye aşkını ilan etmesiyle başlıyor. Ancak Nozaki bu itirafı yazdığı shoujo mangasına yönelik bir hayranlık olarak algılayınca işler karışıyor. İkilinin ilişkisi ilerlerken, Sakura hislerini tekrar ama bu sefer doğru bir şekilde ifade edebilmek için fırsatları değerlendirmeye çalışıyor, olaylar ise katılan yeni karakterler ile renkli bir hal alıyor.

    KAYNAK : AnimeFantastica
  10. Beğen
    yakalin reacted to Skadi in Naruto Shippuuden Nisan 2014 Programı   
    Itachi sahneye çıkıyor.

     

    Naruto Shippuuden Anbu Kakashi doldurma sezonuyla yayınlanmaya devam ediyor. Naruto Shippuuden Nisan 2014 programına göre bu ay da tamamen Anbu Kakashi doldurma bölümleri yayınlanacak. Bu kez hikaye izleyenleri Uchiha Itachi’nin Anbu günlerine götürecek. Bu doldurma sezon ilk açıklandığında en çok beklenen kısımlardan biri de Anbu Itachi bölümleriydi. Bakalım bu bölümler de izleyicilere bekleneni verebilecek mi?

     



     

    Naruto Shippuuden Nisan 2014 Bölüm Listesi:

     

    3 Nisan: Naruto Shippuden 357 – Bir Uchiha Anbu

    10 Nisan: Naruto Shippuden 358 - Hükümet Darbesi

    17 Nisan: Naruto Shippuden 359 - Trajik Gece

    24 Nisan: Naruto Shippuden 360 – Denetçi Jonin

     

    Bölüm isimlerinde Viz Media tarafından bazı değişiklikler yapılabilir. Nisan ayında anime serisi, fire vermeden yayınlanacak. 27 Mart’ta ise daha önce paylaştığımız üzere TV Tokyo, Naruto Shippuuden yerine Pokemon yayınlayacağından Naruto Shippuuden bölümü olmayacak. Naruto Shippuuden 357 daha önce belirttiğimiz gibi yeni açılış ve kapanışla seriyi devam ettirecek. Naruto Shippuden 360 ile birlikte Kakashi Anbu’dan ayrılıp, Jonin olabilir bu da önümüzdeki dönem için mangayı takip eden bölümlerin daha yakın olduğuna dair bir işaret olabilir; ancak bunu bekleyip göreceğiz.

     

    KAYNAK : AnimeFantastica

  11. Beğen
    yakalin reacted to anime-sensei in Log Horizon 2. Sezon   
    Bugün Log horizon resmi Facebook sayfasında paylaşılana göre Log Horizonun 2. sezonu 2014 sohbaharında çıkacak . Bu haber dünya geneli fanlar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı . Umarım iyi bir sezon olur ...
  12. Beğen
    yakalin reacted to schneizeL in Sistem Güncellemesi!!!   
    Merhaba arkadaşlar,
     
    Daha önce bir çok kez konu başlığı açıp yapmakta olduğumuz güncellemeden bahsettik ve önerileriniz doğrultusunda bir şeyler hazırlamaya başladık.
    Çok fazla bir vaktim olmadığından bu işlemler biraz vakit alıyor. Şu an bile ne zaman tamamlanacağı hususunda net bir bilgi verememekteyim. (%30 tamamlandı diyelim şimdilik)
     
    Hazırlanmakta olan yeni sistemden şu an mevcut kullanımda olan bazı özellikler devre dışı bırakılacak veya düzenleme yapılacaktır.
     
    Devre dışı bırakılacak/düzenlenecek özellikler;
     
     - Arkadaşlık sistemi yerini takip sistemine bırakacak. (takip ettiğiniz kişilerin site üzerinde yapmış olduğu işlemlerden haberdar olabileceksiniz) BKZ : FB haber kaynağı.
     - Duvar kısmı güncellenerek daha aktif rol alması sağlanacak. Resim, video, müzik, güncelleme vb durumları paylaşabileceğiniz sosyal bir duvara sahip olacaksınız.
     - Anime müzikleri kısmı güncellenerek profilinize beğendiğiniz müziklerden oynatma listeleri oluşturabileceğiniz bölüm eklenecek.
     - Beğenenlerin görüntülenmesi bölüm ayrıntısına taşınacak yerine ise izleyip izlemediğinize dair buton eklenecek. BKZ : http://i.hizliresim.com/w1qnvY.png aynı sistem anime serisinin listenmesinde de aktif rol alacak bu sayede izlediklerinize kolayca erişebileceksiniz.
     - Mesajlaşma sistemi güncellenecek eski mesajlar tamamiyle silinecektir. Şimdiden yedeklerinizi almaya başlamanız önemle rica olunur. BKZ : FB özel mesaj sistemi
     - Engelleme sistemi ile istemediğiniz kişilerin size mesaj göndermesini, duvarınızı görüntülemesini ve yaptığı yorumları engelleyebileceksiniz (Bu kişiye ait yorumlar tarafınızca görünmez olacaktır.)
     - Bilgilendirme sistemi ile takip ettiğiniz animeler ile ilgili yeni bölüm eklendiğinde vb durumlarda bilgi mesajı alabileceksiniz.
     
    Şimdilik hazırlanmakta olan bunlar geri kalanlarda sürpriz olsun diyelim :) Aklıma yeni şeyler geldikçe ilave edeceğim online izleme sitesinden bekleyebileceğiniz hemen hemen herşey bu sistemde olacak diye düşünüyorum. Zaten artık son güncelleme bundan sonra diğer işlerime odaklanacağım için pek vakit ayırabileceğimi düşünmüyorum.
     
    Aklınıza takılan veya önermek istediğiniz bir şey olursa başlık altında belirtebilirsiniz. Elimden geldiğince değerlendirmeye çalışacağım. ( cevap veremeyebilirim ama bu görmediğim anlamına gelmiyor. Dikkatlice inceleyeceğimden emin olabilirsiniz :) )
     
    Not : Güncelleme yeni bir sistem üzerine yapılandırıldığından uzun sürmekte :(
  13. Beğen
    yakalin reacted to Hokage_Minato in Durarara!! Yeni Sezon Açıklandı.   
    Durarara!! yeni sezon duyurusu nihayet yapıldı.

    Durarara!! hayranlarını sevindirecek haber nihayet geldi. Dengeki Game Festival 2014′te yapılan duyuruya göre Durarara!! için yeni bir anime serisinin hazırlık safhasında olduğu doğrulandı. Buna göre yeni seri ilk sezonun iki yıl sonrasındaki olayları anlatan, Narita Ryohgo’nun 10 Nisan 2014′te yayınlanacak olan Durarara!! SH isimli light novelından uyarlanacak.

    Henüz yayın tarihi belli olmayan yeni sezonda eski oyuncu kadrosu ve yapım ekibi değişmezken, Brains Base ile yollarını ayıran ekibin Studio Shuka ile anlaştığı duyuruldu. Öte yandan böylesine büyük bir projede, hakkında pek fazla şey bilinmeyen Studio Shuka’nın nasıl bir iş çıkaracağı ise merak konusu. Tüm bu sevindirici haberin üstüne “They are coming back to Ikebukuro!” sloganıyla bir de teaser yayınlandı.
    http://www.youtube.com/watch?v=EQbyd9pR6mA
    İşte festivalde serinin 10.yıl kutlamalarında çılgın ekibimizin Ikebukuro’ya dönüşü ve hayranların bu yeni duyuruyu heyecanla izlediği an…

    Akihabara’da gerçekleştirilen festivalde ise Izaya ve Shizuo ikilisinin DARS çikolatalarından yapılma görsel bir duvar resmi sergilendi.

    Kaynak: AnimeFantastica
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.