Jump to content

Levy

Üyeler
  • İçerik sayısı

    2
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
  2. Beğen
    Levy reacted to Haruka in Animelerde birbirine en çok yakıştırdığınız ve gözünüze en hoş gelen çift..?   
    Ah ah Matsumoto ve Gin. :mellow:
  3. Beğen
    Levy reacted to Skadi in Maid Sama!’nın Mangakasından Yeni Seri   
    Yuki wa Jigoku ni Ochiru no Ka

     



    Ünlü shoujo serisi Kaicho wa Maid Sama!’nın mangakası Hiro Fujiwara önümüzdeki ay yeni serisi Yuki wa Jigoku ni Ochiru no Ka (Will Yuki Fall Into Hell?) ile manga dünyasına dönmeye hazırlanıyor. Hakusensha’nın LaLa dergisinin resmi sitesinden yapılan duyuruya göre yayınlanacak manganın ilk bölümü toplamda 55 sayfa ve renkli bir resim içeriyor olacak.



    Hikaye Kyoto’nun kırsal bir kesiminde yaşayan Yuki ve aralarında kimseye söylememeleri gereken bir sırrı paylaşan Yuki’nin 6 çocukluk arkadaşı etrafında geçiyor. 16. yaş gününde ise Yuki’nin kaderi tamamen değişmeye başlayacaktır.

    Bilindiği üzere Fujiwara’nın Kaichou wa Maid Sama! mangası geçtiğimiz yıl sona erdi. Henüz daha fazla bilgi verilmese de afişten de anlaşılacağı üzere mangaka Maid Sama!’dan farklı olarak fantastik ve gizem dolu bir seri ile hayranlarının karşısına çıkacak gibi.

    AnimeFantastica

  4. Beğen
    Levy reacted to Takeron in Space Dandy’nin İlk Reytingleri   
    Bleach bittiği halde izleniyor nande Fairy Tail ortada yok :/
  5. Beğen
    Levy reacted to Lethal in Fairy Tail   
    Biraz daha romantizm ve ciddiyet olsa çok daha fazla tutulucağından eminim.
    Ama bu haliylede harikaaa <3 Hele şu Natsu kızdığı zaman gözler falan kırmızı olduğu zaman hayranlık seviyem artıyo çok heycanlandırıyo beni :D çok cool.
  6. Beğen
    Levy reacted to kawaii kereste in Fairy Tail'de Kimler "S" Sınıfı Büyücü Olmayı Hakediyor ?   
    1. natsu
    2. gajeel
    3. gray
    4. lucy
    5. juvia (bundan tam emin değilim uzun zamandır göremedik dövüştüğünü falan)
    natsu'dan ben de pek haz etmiyordum güç olarak, güçlü falan ama iş ciddileşmedikçe ciddileşen biri değil. ama mangada 2-3 bölüm sonra bi sahneler var ki ordan sonra natsu fanı olmamak elde olmuyor :D bi de sabertooth'a tek başına girdiği bölümde de belli oldu, sabertooth'un master'ı ile 1v1 yapabilcek kapasitede, öncesinde de hades'le zero ile yardım alarak da olsa başa baş dövüşebildi. aradaki tecrübe farkı falan çok büyük, yardım almaması fairy tail'i naruto'ya dönüştürürdü bi bakıma, böylesi daha iyi :D
    gajeel zaten çok sağlam. fairy tail'e katılmadan önce natsu ile dövüşünde falan o guildin en güçlü büyücüsüydü ki o guild de fairy tail'den güçlü bir guild olarak geçiyordu, daha güçlü değillermiş ama farketmez sonuçta bitek fairy tail'den s class çıkacak diye bişey yok.
    gray de zaten ne olduğu artık iyice belli oldu. guildde 1-2 kişi hariç yenemeyeceği adam yok. animede de belli ettiği gibi o sabertooth'taki elemanı da yenicek anlaşılan, yani ne kadar sağlam bir buz yaratma büyücüsü olduğu belli oluyor hafiften.
    lucy de eski lucy değil artık, 12 sağlam anahtarı da topladı nerdeyse, üstelik o raven tail'deki kıza yaptığı büyü falan çok iyiye benziyordu tam olarak göremedik ama. bence s class olmayı hakediyor lucy de, bir yıldız ruhu büyücüsü olarak.
  7. Beğen
    Levy reacted to Amygirl in Fairy Tail'de en yakışan çift ?   
    Levy ile Gajeel'e bayılıyorum ben :D Çok tatlılar :D Evergreen ile Elfman da çok komikler :D
  8. Beğen
    Levy reacted to 3n4bL3 in ( 12 / 12 ) Noragami   
    Anime Adı : Noragami
    Anime Türü : Shounen, Aksiyon, Macera
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2013
    Çevirmen : Ghettosan
    Düzenleme : 3n4bL3
    Özet; Bu diyar ve diğer diyar arasındaki sınırda 8 milyon tanrı, tanrılara hizmet eden ölü ruh ve yardımcı diğer ruhlar insanların işlerine karışmaktadır.Tatlı bir orta okul öğrencisi olan ''Hiyori Iki'' sınıf arkadaşlarının zorbalıklarına katlanmaktadırve dinlenme odasına gidip tek başına ağlamaktadır.Eve vardığı sırada banyosu'nun duvarına karalanmış olanbir telefon numarası ve '' senin sorunlarını çözeceğim'' şeklinde mesaj görür.Numarayı aradıktan, Karşısına mayo giymiş evsiz kendine tanrı diyen bir çocuk çıkar.Yato isimli bu çocuk, kaba, huysuz, tembel, ve kimsenin isteklerini asla dinlememektedir.Fakat elinde tanrı olabilecek güç vardır ve kimse bunu bilmemektedir..
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.