Jump to content

Raikiri

Çevirmen
  • İçerik sayısı

    12
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

Raikiri kullanıcısının son zaferi 2 Mart 2021

Raikiri en beğenilen içeriğe sahiptir

Raikiri hakkında

  • Doğum günü 10/21/2002

Kişisel Bilgiler

  • Hakkımda
    Merhabalar. Raikiri-des. Nickim Naruto'dan değil Touka Toudou, Rakudai Kishi'den. 18 yaşında üniversite öğrencisiyim. Animeyi sizin sevdiğiniz kadar da severim. Umarım iyi geçiniriz.

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Konum
    : Yotsuba Nakano'nun kalbinde bir yerlerde.
  • İlgi Alanları
    osu! standart oynamayı severim. Bir de wallpaper'lara hastayım. Sahip olduğunuz, beğendiğiniz tüm wallpaperları özel mesaj olarak atarsanız çok sevinirim. :3

Son profil ziyaretçileri

944 profil görütülenme

Raikiri üyemizin başarıları

  1. Raikiri

    ( 24 / 24 ) Jujutsu Kaisen (TV)

    Teşekkür ederiz
  2. Raikiri

    Merhaba çizimlerime bir bakabilir misiniz

    Çok anlamıyorum daha çok dijital çizimle ilgileniyorum o nedenle bilen arkadaşlar çok iyi eleştiriler yapabilir eminim ki. Ama Eren çizimini çok beğendim gerçekten. Daha iyi yerlere gelirsin umarım .
  3. Geçmiş olsun
  4. Meh diyelim. Bugün ayın 4'ünde teslim etmem gereken 10 sayfalık bir ödevim olduğunu öğrendim moraller bozuldu biraz . İyiyim, sen nasılsın Capri?
  5. Herkese merhaba. Nasılsınız?
  6. Rakudai Kishi'den bahsediyorsan evet bitti. Ben turnuva arc'ından sonraki savaş olaylarını falan beğenmediğim için bıraktım ama. No Game No Life'tan bahsediyorsan, bilmiyordum. İndirip okurum.
  7. Mangasını okuyanlar beğenmemiş diye duydum evet, ben sadece animesini izlediğim için izleyeceğim üzülmem diye düşünüyorum.
  8. İstanbul'da 70 TL'den başlıyor en ucuz mangalar. İngilizceler çok pahalı. Ben de Gotubun no Hanayome 10. cildi alacaktım 110 TL'ye arkadaşlarım beni böyle durdurdular . Türkçe'sinin çıkmasını bekliyorum... Ya da dolar düşse de kalan 2-3 zevkimiz de kaybolmasın .
  9. Herkese günaydın, nasılsınız? Yakusoku No Neverland'in ilk sezonunun finalini kahvaltı yaparken izleyeyim dedim, sabahın köründe gözyaşılı kahve içtim... Gün üzgün başladı umarım böyle devam etmez.
  10. Tünaydın Ari, nasılsın?
  11. Günaydın günaydın, keyifler nasıl?
  12. @pegasusejderBu arada pega abi ben de Genshin'e başladım Adventurer Rank 25 oldum bugün. Takım kısmında zorluk çekiyorum ne yapsam diye, çok karıştı her şey. Discord'dan takımımın ekran görüntüsünü atsam yardımcı olur musun ?
  13. Hoşgeldin :)
  14. Vay, biraz zaman gerek demek
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.