-
Last visited
-
Days Won
7
Reputation Activity
-
Freesia got a reaction from Pseudohomophylus in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
Freesia reacted to Pseudohomophylus in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
1 güzelmiş diğerleri eh işte
Otona no Ore ga Iccha Ikenai Koto Icchau Kedo~
1:51
-
-
Freesia got a reaction from Aechee in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
Freesia reacted to Gallardo in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
<3 <3
-
-
Freesia got a reaction from Pseudohomophylus in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
Freesia reacted to pegasusejder in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
Aaaa çok iyi. :D
Bu arada attığın fotoğraftaki kişinin arkadaşımın bir tanıdığı olması...
Heee onu da gördüm. :D
-
Freesia got a reaction from Pseudohomophylus in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
Evet bu sene üniversite için geldim
Aralarında en beğendiğim bu oldu
Hacettepe'nin güzel bir etkinliği içeri girerken kolumuza damga bile vurdular
Mavi olanı daha bir hoşuma gitti sana da tavsiye ederim
Bulması biraz sıkıntı nadiren geliyor gelince de direkt bitiyor zaten
-
Freesia got a reaction from cuneyt.sensei in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
Freesia got a reaction from cuneyt.sensei in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
İyi akşamlar dutluk sakinleri nasılsınız görüşmeyeli
Sonunda ucuz filtre kahve buldum sevinçliyim
-
Freesia reacted to Kemankech in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
Tarih kitaplarına boşuna mı para gömüyoruz canım.
Meraklanma helvanı bizzat kararım :D
Mangasının devamında mc adam öldürmektense ölmeyi tercih edecek bir Kratos'a dönüşüyor. İnanılmaz güçlü, ama bu gücünü kullanmayan bir kratos. En azından benim okuduğum yere kadar öyle. Belki daha da ileride tekrar elini kana buluyordur ama gördüğüm kadarıyla "ay ben öldüremeem, ellerim pis olur.." kıvamında devam ediyor.
-
Ateş gibiymiş. Radarıma aldım izlerim bir ara.
Doğru mağara başlamıştı değil mi bu günlerde. Başarılar
Ya hikayesi merak eden bir Allahın kulu yoktur zaten. Aynı kulvardan BNHA gibi ortalama veya üstü bir hikaye işlemesine gerek de yok diye düşünüyorum; havalı karakterler, yanarlı dönerli hareketler, hızlı aksiyon üçlüsünü güzel kullanması eksiğini kapatıyor (bu arada bnha'daki karakter tasarımları ne kadar rezil ya). Komedisi de tadında. Bencce kafa dağıtmak için bire bir.
-
Freesia got a reaction from Kemankech in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
Daha neler neler var
-
İş sayılmasa da o tarz şeyler. :D
Hoş gelmişsin. :) Evet dutluk oldu buralar, forum diye bir şey pek yaşamıyor maalesef. :/
-
Freesia got a reaction from Kehribar in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
Merhaba hoş geldin ne tarz bir şey istersin?
İş meseleleri mi? Bahtın açık olsun pega-san
-
Freesia reacted to pukayfly1 in Ruya Yiyiciler (kendi karakterlerim) / pukayfly1 [2022 FanArt Yarışması]
afiyet olsun
-
-
Freesia got a reaction from Kehribar in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
Merhaba
Çok tatliş kişiler gelmiş hoş gelmiş
-
Günaydın.
Oh ne güzel, burası yağmurlu.
-
Freesia reacted to kirpii in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
Tünaydınn
Burada da yağıyor ya .D Dışarı çıkamadım okulda
-
Boşlukta hissediyorum demiştim ya. Şom ağzımı... neyse...
Kütahya neredeyse bembeyaz :3
-
-
Geçmiş olsun. Diişlere iyi bak aman. Damağımda diş çıktığı için aylarca dişçiye gidip gelmişliğim var. Çekilecek çile değil valla.
Biraz geç oldu ama günaydın :D
-
Freesia got a reaction from pegasusejder in Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
Günaydınn
İyiyimm bende çok şükür :3 Biraz dişim ağrıyor sadece, randevu bulabilirsem doktora gideceğim en kısa sürede :'D