Hokage_Minato 1297 Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Anime Adı: Hen Zemi Anime Türü: Komedi, Ecchi, Seinen Bölüm Sayısı: 13 / 13 Yapım Yılı: 2011 Çevirmen: Melkifer Düzenleme: Nones Özet: Bilindik üzere, kimi üniversitelerin sistemi 10-15% kadar asıl ve önemli dersler geri kalanı ise isteğe bağlı sosyal kuruluşlar. Kimi insanlar kulübünü hocanın dış görünüşüne göre seçer, kimileri kolay ve az zaman harcandığı için, kimileri de ortam olsun diye. Fakat birinci sınıf öğrencisi olan Matsutaka Nanako’nun seçmi son derece ilginç çünkü sözü geçen kulüp bitmiş manyak olan Profesör Meshiya’nın kulübü, isteklerini sapık, saçma yollarda arzulayan profesörün kulübü herkese açık değil. Eğer bu kulübe katılmak istiyorsanız sizin de en az bir o kadar manyak olmanız gerekmekte, üstelik sözde değil “gösterimde." Aslında Nanako’nun durumu belli, sadece sevdiği erkekle bir arada olmak istemiş ama kulüp arkadaşlarıyla tanışınca, neye bulaştığını çok daha iyi anlayacak fakat geri dönmek için artık çok geç olmuş… Klasör Linki This is the hidden content, please Sign In or Sign Up TAÇE Discord Sunucusu Barış D. Baryshx and Strix. 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 O yee men, istediğim seri çevrilmeye başlanmış, çevirmen arkadaşa kolay gelsin, seinen ve sapıkça animeler arayana tavsiye edilir Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 ecchi FCye o kadar seriyi yazdım tanıtım ama öyle şaşalı bir ecchisi yoktu yani baktığım bölümlerde o yorumlar tamamiyle google görsellerden düşünülerek yazılmıştır :D (3-4 kadar izlemiştim ) ama kesinlkle iyi dalga geçiyor cinsellikle :D birde tagları ne öyle mecha felan ? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 ecchi FCye o kadar seriyi yazdım tanıtım ama öyle şaşalı bir ecchisi yoktu yani baktığım bölümlerde o yorumlar tamamiyle google görsellerden düşünülerek yazılmıştır :D (3-4 kadar izlemiştim ) ama kesinlkle iyi dalga geçiyor cinsellikle :D birde tagları ne öyle mecha felan ?Seinen olması sebebiyle, çocukça ecchi içerik bulamazsın ayrıca olay Üniversiteliler arasında geçiyor, klasik ecchiler gibi lisede değil :P Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Seinen olması sebebiyle, çocukça ecchi içerik bulamazsın ayrıca olay Üniversiteliler arasında geçiyor, klasik ecchiler gibi lisede değil :Pböyle bir konuyu şahsen lisede işleyemezlerdi zaten :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TAÇE Yetkilisi KuramaUN 1583 Posted August 25, 2014 TAÇE Yetkilisi Share Posted August 25, 2014 5-6-7. Bölümler Eklendi. İyi Seyirler... Barış D. Baryshx 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Bro seri bitince, 1 ve 2'nci bölümü tekrar çevirirmisin, ilk iki bölümü 360p ve ayrıca altyazılar çok büyük, herhalde gömülü videonun üzerine encode yapılmış, zaten bd sürümünü bulamadığını söylüyor o bölümleri yapan arkadaş ;) ayrıca altyazılarıda divxplanet'e ve sitesine yüklememiş, 1 ve 2'nci bölümlerin bende bulunan 720p bd sürümleri kabak gibi kaldı altyazısız <_< Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
vgrkaya 249 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Bro seri bitince, 1 ve 2'nci bölümü tekrar çevirirmisin, ilk iki bölümü 360p ve ayrıca altyazılar çok büyük, herhalde gömülü videonun üzerine encode yapılmış, zaten bd sürümünü bulamadığını söylüyor o bölümleri yapan arkadaş ;) ayrıca altyazılarıda divxplanet'e ve sitesine yüklememiş, 1 ve 2'nci bölümlerin bende bulunan 720p bd sürümleri kabak gibi kaldı altyazısız <_<Barış dediğinde haklısın, 1 ve 2 bölüm resmen öksüz durumda, keşke, o bölümleri çeviren arkadaş altyazılarıda paylaşsaydı Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
OrtamkaoS 2 Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Geri kalan bölümleride tamamlamama az kaldı arkadaşlar. Onları bitirdikten sonra ilk iki bölümü de seve seve çeviririm. vgrkaya and Barış D. Baryshx 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Weckli 4 Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 İzleyeceklerimin arasındaydı, konusunda hoşuma gitti zaten. İyi bisey bekliyorum :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts