OBAMA ONII CHAN 12 Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 SAKURA????!!! Link to post Share on other sites
Cao Cao 111 Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Tsubasa Çok İyi Olmuşşş :D Link to post Share on other sites
Songena 530 Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Chihaya. :wub: Animede ismin anlamini cok etkileyici aciklamislardi. Onun da etkisi var midir acaba? :D Chitanda hos geliyor bana ama isim degil. Soy adi o. :( Belki isim olarak da kullaniliyordur. :PEru da guzel. :D Chitanda Eru' yu ismiyle de soy ismiylede komple sevdim. AgsgsgfjlHikari de fena degil. (Işık demek. )Erkek icin Gin. :wub: (Soylenisini cok sevmiyorum. Anlami gümüş olduğu icin etkileyici geliyor. :D )Kaien/Kai (Malum Bleach karakteri. :wub: Öhmm, adam evli. :mellow: Meltem kafandaki kalpleri indir. Cok aci cekiyorum bu yuzden. :( ) Yoshida Haru ( Bunu da komple soy isim ve isimle birlikte seviyorum. Agshshgj Haru İlkbahar demekti sanirim. )Yalniz benim anlamadigim bir sey var. :D Bazi karakterlerin isimlerinin anlami komik. Gercek hayatta da bu isimler var mi? AgshahskMeselaaa;Kakashi: Bostan korkuluguKao: Yüz ( Kiz ismi. Dizide gordum. Herif kiza " senin yuzunu gormek istedim. " dediginde nedensizce gulusum... Asgfldgfsg )Shotarou: kertenkele. :mellow:Bir de soy adi ama Katsura. :D Gintama' nin mangasinda hic beklemedigim bir sekilde ogrendim. Agsglsgdf Kakashi' den cok buna guldum. :D Anlamini soylemeyecegim. B) Buyuk ihtimalle mangayi okuyanlar disinda bilen pek yok. O yuzden simdilik biz Gintama okurlarina ozel bir sey olsun bu. B) Barış D. Baryshx 1 Link to post Share on other sites
Kirewona 2 Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Oğlum olsa aizen kızım içinde inoue bleach akar :ph34r: Link to post Share on other sites
RinOsawa(Asu) 182 Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Erkek : RiN-SHiNKız : ASu-MiRa-MiSa Link to post Share on other sites
sadece okan 435 Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Oğlum olsa aizen kızım içinde inoue bleach akar :ph34r:allah korusun inoue koyma kurasaki-kun diye başının etini yer :D :happy-onion-head-emoticon: Meroe 1 Link to post Share on other sites
Aoi Shin-chan 1 Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Bu ismi görünce, Neon Genesis Evangelion'daki "Baka Shinji" aklıma geliyor :D Bleach'in Hirako Shinji'sinden geliyor benimki :3 Link to post Share on other sites
Aoi Shin-chan 1 Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Bir de soy adi ama Katsura. :D Gintama' nin mangasinda hic beklemedigim bir sekilde ogrendim. Agsglsgdf Kakashi' den cok buna guldum. :D Anlamini soylemeyecegim. B) Buyuk ihtimalle mangayi okuyanlar disinda bilen pek yok. O yuzden simdilik biz Gintama okurlarina ozel bir sey olsun bu. B) Gintama izlemiyorum ama bildiğim kadarıyla Katsura peruk demek. Bu arada yarım saattir imzana gülüyorum :D :D :D :D :D DragonSoul 1 Link to post Share on other sites
Songena 530 Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Gintama izlemiyorum ama bildiğim kadarıyla Katsura peruk demek.Bu arada yarım saattir imzana gülüyorum :D :D :D :D :DSoylemee. :@ insallah yeni coraplarinla islak tuvalet terligine basarsin. :D Azicik hava atmistim tum Gintama fangirllugumle. :PBen alistim artik gulemiyorum. ;( ama seni guldurdugu icin mutlu oldum. :lol: Link to post Share on other sites
Barış D. Baryshx 1,746 Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Bleach'in Hirako Shinji'sinden geliyor benimki :3Kim takar Bleach'teki Shinji'yi, anime ve manga aleminde en tanınan Shinji, Neon Genesis Evangelion'daki ana karakter olan Shinji yani "Baka Shinji"dir :P Link to post Share on other sites
Recommended Posts