uchiha_n 186 Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Shino-chan Soyadını Telaffuz Edemiyor Tür: Okul Hayatı, Seinen Mangaka: Oshimi Shuuzou Bölüm Sayısı: 11 Shino Ooshima, konuşma bozukluğu olan utangaç bir genç kızdır. Daha kendi soyadını telaffuz edemeyen Shino, yeni insanlarla tanışmakta zorlanmakta üstelik liseye yeni başlayacaktır. Shino kararını vermiştir: Muhakkak arkadaş edinecektir! Ama bu hiç de kolay olmayacak ve kendini hayal edemeyeceği olayların içerisinde bulacaktır. İndirme Linkleri: İLK 6 BÖLÜM 7. BÖLÜM 8. BÖLÜM 9.BÖLÜM 10.BÖLÜM 11.BÖLÜM (Final) Oshimi Shuuzou'yu çok severim. Çizimleri, kurgusu, orjinalliği... Aku no Hana, Boku wa Mari no Naka gibi popüler mangalardan tanıyor olabilirsiniz. Hatta Türkçe'ye çevrilmiş birkaç mangası da var. Bu mangayı severek okumuştum, umarım sizler de seversiniz. Eleştirilerinize, önerilerine açığım. İyi Okumalar! Barış D. Baryshx, Amygirl and anes 3 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Güzel bir şeye benziyor, kıza şimdiden üzüldüm, kawaisou niSeinen olmasıda güzel, indireyim bakalım TheDirectEco 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted June 6, 2016 Forum Admin Share Posted June 6, 2016 Yaaayyysss eski forumdaş görmek güzel buralarda nerelerdesin kız Nurcan... Gintama bitti tek başıma yasını tuttum hemencecik bitiverir indirip okuyayım :) Eline sağlık Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted June 6, 2016 Author Share Posted June 6, 2016 Teşekkürler, ben de hızlanayım yetişsin sizlere unutmadan önceki bölümleri 4 saat önce, Amygirl yazdı: Yaaayyysss eski forumdaş görmek güzel buralarda nerelerdesin kız Nurcan... Gintama bitti tek başıma yasını tuttum hemencecik bitiverir indirip okuyayım :) Eline sağlık Gintama'yı hiç sorma..Beth'le Physke az kalsın spoiler veriyorlardı zor tuttum. İnadına izlemiyorum bitirmeyeceğim dayanamam. Sonra düştüğüm boşluktan çıkartamıyor kimse beni. Gerçi bu yaz mecbur izleyeceğim, bu kadar merağa ben bile karşı koyamam Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 İndirdim 6 Cilt vardı ve okudum, 11 cilt olması lazım sanırım. Yoksa burada mı bitiyor.... Bunun çok benzeri bir anime izlemiştim, düşün düşün aklıma gelmedi. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted June 7, 2016 Author Share Posted June 7, 2016 7 saat önce, Barış D. Baryshx yazdı: İndirdim 6 Cilt vardı ve okudum, 11 cilt olması lazım sanırım. Yoksa burada mı bitiyor.... Bunun çok benzeri bir anime izlemiştim, düşün düşün aklıma gelmedi. 1 cilt bu manga 11 bölüm. Ben 6 bölüm çevirdim, devamı zamanla Barış D. Baryshx 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 35 dakika önce, uchiha_n yazdı: 1 cilt bu manga 11 bölüm. Ben 6 bölüm çevirdim, devamı zamanla Tadını damadığımda bıraktın, grup performanslarını göremedim Shino çok kawaii bir kız Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted June 7, 2016 Author Share Posted June 7, 2016 Bu arada söylediği şarkının linkini koyayım buraya kolaylık olsun. Normalde linki yazmıştım da tek tek yazıp bakmak zor olur şimdi Tabi grup performanslarını hiçbir zaman bilemeyeceğiz.. Animenin mangaya karşı bir üstünüğü ancak ve ancak hala mangacıyım! Spoiler Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 7. ve 8. bölümün linklerini koydum, kaldı son iki bölüm Önce bloguma koyuyorum linkleri bilginize Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted August 12, 2016 Author Share Posted August 12, 2016 9. bölüm eklenmiştir, iyi okumalar :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts