burakwoz 37 Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 İsmim Burak. 21 yaşındayım. Yaklaşık olarak 13 yaşından beri anime ve animasyon türünde izlenebilir içeriklere ilgim olmuştur. Son 2 senede ciddi anlamda animelere(tabiri caizse) gömülmüş haldeyim. Buraya hem insanlarla tanışmak hem de başta bu siteyi kuran insanlar ve fansub görevlileri olmak üzere emeği geçen herkese minnettarlığımı ve teşekkürlerimi sunmak için kaydoldum.Uzun zamandır bu siteyi kullanıyorum ama yeni aklıma geldi .Kuralları okudum ama umarım yanlış yere konu açmamışımdır. Teşekkürler. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Freesia 115 Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 burakwoz, 3 dakika önce tarihinde yazdı: İsmim Burak. 21 yaşındayım. Yaklaşık olarak 13 yaşından beri anime ve animasyon türünde izlenebilir içeriklere ilgim olmuştur. Son 2 senede ciddi anlamda animelere(tabiri caizse) gömülmüş haldeyim. Buraya hem insanlarla tanışmak hem de başta bu siteyi kuran insanlar ve fansub görevlileri olmak üzere emeği geçen herkese minnettarlığımı ve teşekkürlerimi sunmak için kaydoldum.Uzun zamandır bu siteyi kullanıyorum ama yeni aklıma geldi .Kuralları okudum ama umarım yanlış yere konu açmamışımdır. Teşekkürler. Hoşgeldin dostum. :D Konuşmak istersen her zaman yazabilirsin anında dönmeyebilirim ama cevap yazacağıma emin olabilirsin. :3 İyi forumlar. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
burakwoz 37 Posted May 4, 2021 Author Share Posted May 4, 2021 Teşekkürler nezaketiniz için. Sizede iyi forumlar. Freesia 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudohomophylus 829 Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 @burakwozMerhabalar, iletişim için güzel bir başlangıç diyebilirim. Bu gözler ne ilginç başlıklar, kendini tanıtma adı altında garip konu seçimleri ve içerik olarak kendine has tanıtımlar gördü. Sen gayet iyisin Burak Ben Homhom, 24 yaşımdayım. Uğrama sıklığım bu aralar sektede yine de bir sıkıntı olursa sormaktan çekinme lütfen. Aramıza hoş geldin forumda iyi eğlenceler^^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
burakwoz 37 Posted May 4, 2021 Author Share Posted May 4, 2021 Teşekkür ederim iltifatınız içimi rahatlattı. Sizede iyi forumlar. Pseudohomophylus 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
burakwoz 37 Posted May 4, 2021 Author Share Posted May 4, 2021 Hoşbuldum teşşekkür ederim. Sizede iyi forumlar. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
pegasusejder 1239 Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 burakwoz, 2 saat önce tarihinde yazdı: İsmim Burak. 21 yaşındayım. Yaklaşık olarak 13 yaşından beri anime ve animasyon türünde izlenebilir içeriklere ilgim olmuştur. Son 2 senede ciddi anlamda animelere(tabiri caizse) gömülmüş haldeyim. Buraya hem insanlarla tanışmak hem de başta bu siteyi kuran insanlar ve fansub görevlileri olmak üzere emeği geçen herkese minnettarlığımı ve teşekkürlerimi sunmak için kaydoldum.Uzun zamandır bu siteyi kullanıyorum ama yeni aklıma geldi .Kuralları okudum ama umarım yanlış yere konu açmamışımdır. Teşekkürler. Hoş geldin Burak, muhabbet etmek istersen mekana bekleriz. :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
syncdes 80 Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 burakwoz, 9 saat önce tarihinde yazdı: İsmim Burak. 21 yaşındayım. Yaklaşık olarak 13 yaşından beri anime ve animasyon türünde izlenebilir içeriklere ilgim olmuştur. Son 2 senede ciddi anlamda animelere(tabiri caizse) gömülmüş haldeyim. Buraya hem insanlarla tanışmak hem de başta bu siteyi kuran insanlar ve fansub görevlileri olmak üzere emeği geçen herkese minnettarlığımı ve teşekkürlerimi sunmak için kaydoldum.Uzun zamandır bu siteyi kullanıyorum ama yeni aklıma geldi .Kuralları okudum ama umarım yanlış yere konu açmamışımdır. Teşekkürler. Merhaba Burak, hoş geldin. Tamamıyla doğru yerdesin. Burada iyi vakit geçirirsin umarım. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ohayou_Kerem 189 Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 burakwoz, 13 saat önce tarihinde yazdı: İsmim Burak. 21 yaşındayım. Yaklaşık olarak 13 yaşından beri anime ve animasyon türünde izlenebilir içeriklere ilgim olmuştur. Son 2 senede ciddi anlamda animelere(tabiri caizse) gömülmüş haldeyim. Buraya hem insanlarla tanışmak hem de başta bu siteyi kuran insanlar ve fansub görevlileri olmak üzere emeği geçen herkese minnettarlığımı ve teşekkürlerimi sunmak için kaydoldum.Uzun zamandır bu siteyi kullanıyorum ama yeni aklıma geldi .Kuralları okudum ama umarım yanlış yere konu açmamışımdır. Teşekkürler. Hoş geldin dostun. İstediğin konuda çekinmeden yazabilirsin. Her türlü muhabbet için de mekana bekleriz :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
burakwoz 37 Posted May 5, 2021 Author Share Posted May 5, 2021 syncdes, 3 saat önce tarihinde yazdı: Merhaba Burak, hoş geldin. Tamamıyla doğru yerdesin. Burada iyi vakit geçirirsin umarım. Teşekkürler.Umarım öyle olur Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts