selimdemirci 0 Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Naruto Shippuuden 256. bölümü izlerken Bee, Naruto'ya eğitim veriyodu taşları dizme eğitimi izleyen bilir.Orada naruto Kyuubi formuna geçince gözüme bişey takıldı ve sanırım haklıyım da...Resimleri aşağıya koyuyorum...Sizde bakın belki başka bişeydir ama bence Naruto 4. 6 Yolun Sannini... Hatırladığım kadarıyla 6 yolun sanninleri: 1. olan ninjaların reisi kabul ediliyor adını bilmiyorum :D 2. tobi 3. nagato 4. de naruto olcak sanırım :D Kanıtım olan resimler: Link to post Share on other sites More sharing options...
selimdemirci 0 Posted March 29, 2012 Author Share Posted March 29, 2012 Lütfen bilgisi olan yorum atsın... Link to post Share on other sites More sharing options...
Padvox 62 Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Mangayı takip ediyorum mangada da her hangi bir kesin bilgi yok ilerleyen bölümlerde öğreneceğiz :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Lynx 225 Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Evet o benim de ilgimi çekti ama herhangi bir bilgi yoktur henüz. :-\ Link to post Share on other sites More sharing options...
UzumakiRuto 1 Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Kyubinin çakrası 10 kuruklu(adını unuttum) nun gücüne yakın olduğundan dolyı 6 yolun saninin i olabilir Link to post Share on other sites More sharing options...
suayip1905 13 Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Mangasını bende takip ediyorum ama bu konuda herhangi bir şey yok. Yinede güzel tesbit. Neden olmasın. Hem mangada da en son tüm bijuları tek tek serbest bırakıp anlaşma yapıyordu. Üstelik Kyubi'yi bile ikna etmişti kerata. Bakalım... Link to post Share on other sites More sharing options...
Adiges 0 Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 baya iyi yakalamışsın aslında olabilir. Link to post Share on other sites More sharing options...
Isarabi 8 Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Bende Düşündüm ama Bence İlgisi yok Naruto' nun Son günleri Bir süpriz olabilir ama sanmıyorum Naruto chuninn olamadı daha hokage olmasını mı bekliycez bide Akipudden serisi yalan oldu ozaman naruto final veriyorsa :S Link to post Share on other sites More sharing options...
mustafa.nusret 0 Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 narutonun altı yolun keşişi olma ihtimali çok yüksek kyuubiyi yendiğinde de kyuubi ona bu altı yolun keşişi demişti http://www.turkcraft.com/Naruto/499/14 buradan da bakabilirsiniz ayriyeten naruto kyuubi formundayken altı yolun keşişindeki gibi boynuz benzeri şeyler çıkıyo yukarıdaki fotoğraflardan da anlayabilirisiniz Link to post Share on other sites More sharing options...
Beyond Birthday 16 Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Bence hiç alakası yok ayrıca Kyuubinin Chakrası 10 kuyrukluya yakın değil. 9 Kuyrukluları toplasan (Kyuubi hariç). Hepsi grup olsa Kyuubiyi yenerler. Ama Juubi yani 10 kuyruklu Mangada şöyle anlatıldı: Dağları delen, Okyanusları yaran, Kıtaları ayıran, Tanrı veya herneyse. Rikudou Sennin'de Rinnegan vardı. Tobide Rinnegan var. Nagatodada Rinnegan vardı. Naruto Rinneganlı birisinin gözünü oyup ondan Rinneganı çalacak kadar aşşağılık ve acımasız biri değil. Ayrıca ona Rinnegan verecek arkadaşı yok. Kendiliğinden Rinnegan gelirse ? Derseniz. Kendiliğinden Rinnegan gelmesi için. Eternal Mangekyou Sharingan + Senju DNA = Rinnegan Madara böyle açtı. Çünkü Rikudou Senninin 1. oğlu Uchiha 2. Oğlu Senjuydu ve kendisinde Rinnegan vardı. Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts