Eternal_Aya Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Tamam romantizm ve aşk delisi değilim ama 200 bölüme gelicez hala kimsede bir tık yok kimin kime neler hissettiğini az buçuk tahmin ediyoruz belli oluyor Fairy taili çok seviyorum ama bu duyarsızlık beni kıl ediyor koskoca animede romantizme en yakın gördüğüm tek şey erza ve jellal bilmem kaçıncı bölümde tepeden yuvarlanıp öpüşmeye kalkışmaları oldu ki tabiki "öpüşmediler" dediğim gibi romantizm ve aşk meraklısı değilim ama insan ister istemez bekliyor ve olmayınca cidden bayıyor sorması ayıp bunların dünyasında bu yavaşlıkla gittiğine göre abi bunlar nasıl evlenip çoğalıyor bölünerekmi :lol: Sudee, canvercetti, NOFNES and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoryuken.M Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Fairy Tail biraz garip bir anime içinde kan yok ama üst düzey ecchi var. Çok büyük bir Sevgi var ama Aşk yok. Animenin esas konularından biri olan Ejderhaları bile kaç bölüm olmasına ramen doğru düzgün göstermediler. Yinede seviyorum kerataları. :D canvercetti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kaya Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Fairy Tail biraz garip bir anime içinde kan yok ama üst düzey ecchi var. Çok büyük bir Sevgi var ama Aşk yok. Animenin esas konularından biri olan Ejderhaları bile kaç bölüm olmasına ramen doğru düzgün göstermediler. Yinede seviyorum kerataları. :D katılıyorum bir çok durumda garip bir anime ama ejderha kısmına katılmıyorum yeri geldiğinde onlarda açıklanacak bir çok manga/animede böyle şeyler uzun süre gizli tutulur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal_Aya Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 Fairy Tail biraz garip bir anime içinde kan yok ama üst düzey ecchi var. Çok büyük bir Sevgi var ama Aşk yok. Animenin esas konularından biri olan Ejderhaları bile kaç bölüm olmasına ramen doğru düzgün göstermediler. Yinede seviyorum kerataları. :D Aynen yüzde yüz aklımı okumuşsun seviyorum keraaları ama böyle giderse dalıcam o animeye dava ediciim şirketi falan ehehe =D natsuyu kaçırıp ben evlenicem hatta :Pkatılıyorum bir çok durumda garip bir anime ama ejderha kısmına katılmıyorum yeri geldiğinde onlarda açıklanacak bir çok manga/animede böyle şeyler uzun süre gizli tutulur.Tmm ölede abarttılar yani 200 bölüm olucak nerdeyse bu hızla giderse 500. bölümde anca öğreniriz ne nedir onada benim ömrüm yetmez çoluum çocuum izler artık :P Shoryuken.M 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzu-kun Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 En azından düzenli gidiyor :D Asıl D. gray man mangasının sonunu zor görürüz biz.Mangakasına acil şifalar diliyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kaya Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Tmm ölede abarttılar yani 200 bölüm olucak nerdeyse bu hızla giderse 500. bölümde anca öğreniriz ne nedir onada benim ömrüm yetmez çoluum çocuum izler artık :PDürüst olmak gerekirse fairy tail fanı değilim ister açıklasınlar ister açıklamasınlar benim için fark etmiyor ama yinede takip ettiğim bir seri gerçi son zamanlarda kan olmayan animede ecchi unsurların gittikçe artması beni seriden iyice soğutuyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzu-kun Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Dürüst olmak gerekirse fairy tail fanı değilim ister açıklasınlar ister açıklamasınlar benim için fark etmiyor ama yinede takip ettiğim bir seri gerçi son zamanlarda kan olmayan animede ecchi unsurların gittikçe artması beni seriden iyice soğutuyor.Kan yok mu :DManganın son chapteri görün yine deyin :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kaya Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Kan yok mu :DManganın son chapteri görün yine deyin :Danimede dedim :) animesini izleyen bilir şu güne kadar 1damla kan görülmedi ölümüne dövüşler oluyor ama ortalıkta kan yok bu arada mangasını takip etmiyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzu-kun Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 etseydin o zaman, hıh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BynMubo Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Ben mangaya başlıcam kaçtan başlıyım ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts