Yuki-chan Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Dün diğer arkadaşların çizimlerine bakıyordum ve pek Sasuke göremedim. <_< Ben de dedim ki neden ben çizmiyorum. -_- :D Resim kağıdım ve kalemim yoktu ama vaz geçmedim. Çizgisiz defterimi ve sırf görünüşünü sevdiğim için aldığım kurşun kalemimi kullandım. :D Bunun gözler ve çene biraz sorunlu ama düzeltmeye biraz üşendim. :wacko: Araya İtachi de ekledim. :P Buda sevdiğim karakterlerden biri onu da çizeyim dedim. :) İtachi-sempai :( kardeşimin arkadaşının isteği :D buda kardeşimin isteği :lol: Songena, Amygirl, asci and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuyu Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 ilk resim çok güzel olmuş :wub: eline sağlık ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naru-to Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Mükemmel olmuşlar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEJANDRO Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 1. ve 4. resimler güzel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IXCHEL Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 gerçekten güzel çizimler... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Songena Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 gerçekten güzel çizimler...Yorumlarında neden hep üç nokta... :blink:Birinci resimde o tatlı çocuk halini gördükten sonra 2.resim tam bir şok oldu benim için. :P (Bana dövcekiş gibi bakıyo. :( ) Ama üçüncü resmi görünce rahatladım. :wub: (Bu kalbi görünce anlamışsındır nedenini. :) )Çizimlerin güzel olmuş. :) Devam etmelisin bence zamanla daha yakışıklı Sasuke'leri görmüş oluruz biz de. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IXCHEL Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Yorumlarında neden hep üç nokta... :blink:alışkanlık olmuş sonuna üç nokta koyduğumu bile farketmiyorum :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naru-to Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Offf..... Neden kızlar her zaman sasukeye aşık yeter ama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozmet1231 Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 resimler güzel olmuş :D isteseydin çizerdik sana Sasuke ya :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuki-chan Posted April 26, 2013 Author Share Posted April 26, 2013 ilk resim çok güzel olmuş :wub: eline sağlık ^_^Mükemmel olmuşlar.1. ve 4. resimler güzel.gerçekten güzel çizimler...Yorumlarında neden hep üç nokta... :blink:/> Birinci resimde o tatlı çocuk halini gördükten sonra 2.resim tam bir şok oldu benim için. :P/> (Bana dövcekiş gibi bakıyo. :(/> ) Ama üçüncü resmi görünce rahatladım. :wub:/> (Bu kalbi görünce anlamışsındır nedenini. :)/> ) Çizimlerin güzel olmuş. :)/> Devam etmelisin bence zamanla daha yakışıklı Sasuke'leri görmüş oluruz biz de. :P/> Teşekkürler Arkadaşlar :D 1. resim road the ninjadan daha izlemek nasip olmadı ama sasukenin o filmde baya çapkın <_< ve eğlenceli bi tip olduğunu tahmin ediyorum 2. resim normal seriden :D Çizimlerin devamı yaza :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts