Jump to content

Bartholomew Kuma - TEORİ


zaman

Önerilen İletiler

Bildiğimiz gibi Kuma aslında devrimcilerden birisi ve bizim tayfaya da hayati yardımları oldu. Ben ileride Kumanın da tekrar normale dönebileceğini ve Dünya Hükümetine karşı yer alacağını düşünüyorum. 

 

Bildiğimiz gibi Dr.vegapunk aslında iyi niyetli birisi bunu Franky nin vegapunk ın adasına gittiğinde söylenenlerden çıkartıyorum. Orada bahsedilen adasının ısınma ihtiyacını karşılamak vegapunk ın amacı ama yeterli para ve teknolojiye sahip olmadığından tamamlayamamış. Ayrıca hasır şapkaların gemisi sunny yi 2 sene koruması için Kumayı da programlayan kendisi. 

 

Bütün bunlardan yola çıkarak (umuyorum ki öyle olsun) Dr.Vegapunk ileride Kumanın bilincini düzelterek Dünya Hükümetine karşı Luffy, devrimciler vs yanında yer alır...

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bu kuma benimde sevdiğim karakterlerden, bu karakterde canımı sıkan ismi (hristiyanların azizi) ve her zaman elinde taşıdığı incil yani hristiyanlık propagandası yapmadığı yer yok bu oda'nın one piece'de WTF.....kuma'nın bilinci düzelmese bile kendini devrim uğruna ve bizim tayfa uğruna feda ettiği için one piece severler arasında yeri ayrıdır, ama tabii ki vegapunk'un bir güzellik yapmasını isteriz, bencede vegapunk final arc'da gerçek yüzünü gösterecektir yani luffy'nin yanında yer alacaktır sırf bilim adamı olması bile bunu gerektirir iyilerin yanında olmasını.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Belki olabilir ama bunu bilinçli yapıyor mu bilemem (oda nın inanışını bilmiyoruz)  oda karakterlerin bazılarını gerçek korsan tarihinden uyarlamış karasakal gibi onun kişiliğini gerçek karasakaldan aldığını söylemişti , kumayıda bu şekilde düşünmüş olabilir (korsan morgan ve bartholomew anlaşması karayip korsanlarında da geçiyordu) bunun dışında bir çok karakterin (örn: süper novalar, WB) korsan tarihindeki isimlerden alındığını söylemişti. 

 

bakalım kaç yıl bekleyeceğiz bu olayı görmek için :) 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.