Songena 530 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Bir karakterin hem FC' ını hem de ANti FC' ını açan ben. :mellow: Katılmak isteyen olursa FC'a almam. Tüm tedbirleri alarak her şeyin Uchiha İtachi FC kontrolünde olmasını sağladım. Şaka bir yana her ne kadar İtachi fanı olsam da insan düşününce eleştirilcek yönlerini fark ediyor. :ph34r: Bu yüzden hem anti fanı, hem de fanı olabileceğimi fark ettim. İnoue Orihime için de aynısını deneyebilirim. :lol: Üşengeçlikten bir sayfadan alıntı yapıyorum. :D "Çok sevdiği kardeşinin öğretmeni olan kakashiyi öldürmese de komaya sokmuş ama narutonun öğretmenine zarar gelmesin diye kisameye yalan söylemiş. Aslında yenermiş ama konohayı çok seviyor.Orochimaru gibi çok sevdiği konohaya karşı tehdit olan ve nefret ettiği akatsukinin parçası olan bir adamı öldürmek için hem sebep hem de fırsat bulmuş ama bu adamın diğer uchiha olan kardeşini yakalamaya çalışacağını bile bile öldürmemiş. Sonra da sasukeyi orochimarudan kurtarmak için her türlü tekniği kardeşine karşı kullanmış." Hata yaptığını fark etmiş olsa da Sasuke'nin şu anki psikolojisinden sorumlu olan İtachi. :ph34r: "Büyük güç, büyük sorumluluk gerektirir. " Marvel sözü. Herkesten çok potansiyeli, gücü ve fırsatı varken bunları kullanmayışı insanı düşündürüyor. :ph34r: Uchiha klanını katlederek Konoha'da barışı sağladı ama 4. shinobi savaşı çıktı. Tobi'nin Konoha için de tehdit olacağını fark edecek kadar zeki olduğu halde öldürme fırsatını kullanmadı. O zaman Madara diriltilmemiş olurdu. :ph34r: Saygı duyulacak yönlerini demeye gerek bulmuyorum. Çünkü, hepimiz biliyoruz. :D İlk resimdeki gibi capsler İtachi FC' a atılmasın diye açtım burayı. :D Bir forumda Anti İtachi FC'a üye olanları görünce içim gitmişti. Burada kimse gelmesin ben de turşusunu kurayım. :D Kurucu: Songena Üyeler: Skadiayanatsume Cold Dewil Hazādo xFactoria SiyahBeyaz Felix_ KomşununOğlu 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lethal 174 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 İtachiyi eleştirmekmi? Tiye almakmı?Anti mi?! Seni dışlıyoruz :D ayıp ayıp :P Songena 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Skadi 475 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Beni ekle, :D İtachi bir sürü fedakarlıklar yaptı ve iyi biri fakat bir türlü ısınamadım ve sevemedim.Nedenini de bilmiyorum.. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Songena 530 Posted January 24, 2014 Author Share Posted January 24, 2014 İtachiyi eleştirmekmi? Tiye almakmı?Anti mi?! Seni dışlıyoruz :D ayıp ayıp :P Böyle devam et. :D Asıl amacım belli olmasın. :ph34r: Beni ekle, :D İtachi bir sürü fedakarlıklar yaptı ve iyi biri fakat bir türlü ısınamadım ve sevemedim.Nedenini de bilmiyorum.. Seni şuraya alsadık fedakarlıkları için. :P http://forum.turkanime.tv/topic/3349-uchiha-itachi-fc36-%C3%BCye-fan-clupta-yenilikler/ Deidara FC' ta C2 yaptığın için ekleyebilirim ama. :mellow: Sırf buna teşekkür şeysi olsun diye alırım ama. Başka kimse gelmesin. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
KomşununOğlu 134 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Hiç izlemedim bilmiyorum dolayısıyla da tiye de alamıyorum sadece kalabalık etmeye geldim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ayanatsume 129 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Benide ekle. Çünkü ben gerçekten sevmiyorum ne olursa olsun insan anasını babasını öldürürmü ya ? (Ayrıca o klanda hiçmi çocuk yoktu demekki itachi yaşlı, kadın, çocuk demeden kıydı herkese :( ) -,- Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Songena 530 Posted January 24, 2014 Author Share Posted January 24, 2014 Benide ekle. Çünkü ben gerçekten sevmiyorum ne olursa olsun insan anasını babasını öldürürmü ya ? (Ayrıca o klanda hiçmi çocuk yoktu demekki itachi yaşlı, kadın, çocuk demeden kıydı herkese :( ) -,- Öyleyse sana FC daveti göndermiyorum. :D Ekledim. Yare yare, benim için zor oldu bu neyse. :ph34r: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ayanatsume 129 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Öyleyse sana FC daveti göndermiyorum. :D Ekledim. Yare yare, benim için zor oldu bu neyse. :ph34r: Saol :D Niye zor olduki ? :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil 722 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Bu arada oradaki o söz Marvel'ın değil ki :D Bildiimiz spider-man'in amcasının repliği burada ne işi varsa :DNeyse ekleyebilirsin benide ;) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Songena 530 Posted January 24, 2014 Author Share Posted January 24, 2014 (edited) Bu arada oradaki o söz Marvel'ın değil ki :D Bildiimiz spider-man'in amcasının repliği burada ne işi varsa :DNeyse ekleyebilirsin benide ;) İsimleri doğru hatırlarsam şaşarım zaten. :D Neyse, düzeltiyorum. :D Ekliyorum. :D Edit: Şaşıranlar olacak yine ama kulübü açtığıma pişman değilim. :D Başka birinin açtığını görmekten daha iyi. :D Edited January 24, 2014 by Songena Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts