Guest Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Free!’nin ikinci sezonu açıklandı. Geçtiğimiz pazar yapılan özel bir etkinlikte Free! (Free! – Iwatobi Swim Club)’un ikinci sezonu duyuruldu. Kyoto Animation’un yürüttüğü anime serisi, önceden de aktardığımız gibi, “Gelecek yaz görüşmek üzere…” mesajıyla sona ermiş, takipçilerinin 2. sezon ile ilgili beklentilerinin oluşmasına neden olmuştu. Yapılan açıklamayla da Free! 2.sezon resmiyet kazanmış oldu. Rei Ryugazaki, Haruka, Nagisa, Rei, Makoto ve Rin’in tekrar biraraya gelmesini konu alan hikaye bakalım ikinci sezonunda karşımıza neler çıkartacak? Kaynak:http://www.animefantastica.com/ Link to post Share on other sites More sharing options...
Lethal 174 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Çooook sevindim bu habere :wub: Yazıcak birşey bulamadım :D merakla ve heycanla bekliyorum :) - Bilgi ve paylaşım için teşekkürler :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Çooook sevindim bu habere :wub: Yazıcak birşey bulamadım :D merakla ve heycanla bekliyorum :) - Bilgi ve paylaşım için teşekkürler :)Genelde fan girllerin izlediği bir anime :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Lethal 174 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Genelde fan girllerin izlediği bir anime :D Hiç bir spor animesini izlememezlik yapmam :D :cool-onion-head-emoticon: Mugiwara No Luffy and fujoshi 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Hiç bir spor animesini izlememezlik yapmam :D :cool-onion-head-emoticon: İtiraf edeyim seni foruma ilk kayıt olduğunda kız sanmıştım :ghost-onion-head-emoticon: Link to post Share on other sites More sharing options...
Lethal 174 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 İtiraf edeyim seni foruma ilk kayıt olduğunda kız sanmıştım :ghost-onion-head-emoticon: Hahahaha hayal kırıklığınamı uğrattım :D :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Songena 530 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 İtiraf edeyim seni foruma ilk kayıt olduğunda kız sanmıştım :ghost-onion-head-emoticon: Usui-chan ben de öyle sanmıştım. :ph34r:Daha çok kas oleey. : :wub: Öhm, şey diycektim. Sporcu arkadaşlarımızı tekrar görmek güzel. :ph34r: En çok dayakışıklı karakterleri- öhöm yani... etto... :ph34r: (Ahaha, şu yorumu yaparken çok eğlendim. :D yüzme ilgimi çekmediği için izlemedim daha. : :ph34r: Ama haberlerde 2. sezonu gelen serileri görünce hemen seriye başlamak istiyorum. : :ph34r: Chihayafuru'yu bitirince başlarım ben de. :lol: ) Link to post Share on other sites More sharing options...
Lethal 174 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Usui-chan ben de öyle sanmıştım. :ph34r:Daha çok kas oleey. : :wub: Öhm, şey diycektim. Sporcu arkadaşlarımızı tekrar görmek güzel. :ph34r: En çok dayakışıklı karakterleri- öhöm yani... etto... :ph34r: (Ahaha, şu yorumu yaparken çok eğlendim. :D yüzme ilgimi çekmediği için izlemedim daha. : :ph34r: Ama haberlerde 2. sezonu gelen serileri görünce hemen seriye başlamak istiyorum. : :ph34r: Chihayafuru'yu bitirince başlarım ben de. :lol: ) Olabilir normal birşey :D Link to post Share on other sites More sharing options...
fuyu 187 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 usui-chan :3 ben seni kız sanıyordum :ph34r:sporu sevdiğimden izlemiştim -_-posterde en iyi nagisa çıkmış :wub: en son eklenen 4 dakikalık bölümde gülmesi komediydi ya :lol: Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogeday 134 Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 İyi oldu yarım kalmıştı :D fuyu 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts