Jump to content

Nisan 2014 Animeleri Tanıtımı


Hokage_Minato

Önerilen İletiler

Nisan 2014 Animeleri Tanıtım Yazısı

 

Fairy Tail (2014)

X6QGMkL.png

Tür: Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera, Shounen
Tarih: 01.04.2014
Stüdyo: A-1 Pictures
Format: TV Serisi

 

 

Selector Infected WIXOSS

  apfyxJV.jpg

Tür: Oyun, Psikolojik

Tarih: 01.04.2014
Stüdyo: J.C. Staff
Format: TV Serisi

http://www.youtube.com/watch?v=pn8Q2qSRbds

 

Blade and Soul

THNs8wv.jpg

Tür: Fantastik, Oyun, Dövüş Sanatları

Tarih: 04.04.2014
Stüdyo: Gonzo
Format: TV Serisi

http://www.youtube.com/watch?v=-AOXg-FQzTE

 

Akuma no Riddle

02dbj0n.jpg

Tür:Aksiyon, Okul, Yuri

Tarih:04.04.2014
Stüdyo: Diomedea
Format: TV Serisi

 

Mahouka Koukou no Rettousei

zWBQcHB.jpg

Tür: Romantik, Shounen, Okul, Doğaüstü, Bilim Kurgu, Büyü

Tarih: 04.04.2014
Stüdyo: Madhouse
Format: TV Serisi

Anime, büyünün 100 yıla yakın süredir var olduğu bir dünyada geçiyor. Özel Büyü Lisesi’nin yeni öğrencileri ilkbaharda okula başlarlar. Yeni öğrenciler arasından en yüksek nota sahip öğrenciye “Bloom”, bu öğrencinin yedeğine ise “Weed” adı verilir. Tatsuya ve Miyuki Shiba kardeşler “Bloom” ve “Weed” olarak seçilirler. Tatsuya herkese sağduyulu bir görünüm sergileyen biri, Miyuki ise abisine karşı kardeş sevgisinden öte duygular besleyen biridir. Bu ikilinin okula gelmesi ile birlikte okuldaki tüm huzur bir anda kaybolacaktır.

 

http://www.dailymotion.com/video/x19anrs_mahouka-pv_news#from=embediframe

 

Bokura wa Minna Kawaisou

Luu1gWl.jpg

Tür: Komedi, Romantik, Okul

Tarih: 04.04.2014
Stüdyo: Brains  Base
Format: TV Serisi

Usa Kazunari anne babasının iş değiştirmesi nedeniyle tek başına yaşamaya başlayacaktır. Yeni taşındığı Kawai-Sou apartmanının normal insanlardan çok küçük kızlardan hoşlanan sapık oda arkadaşı gibi türlü çatlağı barındırdığını fark ettiğinde ise artık çok geçtir. Ancak Usa’nın koşarak kaçmasını engelleyen şey, okulda hayran olduğu üst sınıflardan Ritsu Kawai’nin de bu apartmanda yaşamasıdır.

 

Soul Eater Not!

aQYkJvn.jpg

Tür: Aksiyon, Komedi, Echhi, Shounen, Doğaüstü

Tarih: 04.04.2014
Stüdyo: Bones
Format: TV Serisi

Soul Eater’ın yan hikayesi olan seri Death Meister ve Weapon Academy’de okuyan 3 genç kızın silahlarını dönüştürebilmeleri için aldıkları eğitimi konu alıyor.

 

Mushishi Zoku Shou

dXUpDJR.jpg

Tür: Fantastik, Macera, Gizem, Doğaüstü
Tarih: 04.04.2014
Stüdyo: Artland
Format: TV Serisi

 

Sidonia no Kishi

APCxTrL.jpg

Tür: Seinen, Aksiyon, Fantastik, Doğaüstü
Tarih:04.04.2014
Stüdyo: Starchild records
Format: TV Serisi

Gauna adı verilen ve hiçbir iletişim yönteminin bulunamadığı bu uzaylı türünün güneş sistemini yok etmesinin ardından bin yıl geçmiştir. Insanların bir kısmı devasa gemiler kullanarak kaçmış ve yaşamlarını bu gemilerde sürdürmektedirler.  Bu gemilerden biri olan Sidonia’da Nagate adlı genç, Gardes adındaki kocaman robotik silahları kullanmak için eğitime gider ve efsanevi robot Tsugomori’yi  kullanma hakkını kazanır. Nagate ve ekibi, Gauna’ya karşı olan savaşta insanlığın kaderini belirleyeceklerdir.
 
Inugami-san to Nekoyama-san

4huw4Oe.png

Tür: Komedi, Okul, Shoujo Ai
Tarih: 04.04.2014
Stüdyo: Seven
Format: TV Serisi

Köpekleri seven dakik, utangaç bir tsundere olan Nekoyama Suzu ve kedilerden hoşlanan aklı bir karış havada, arkadaş canlısı mazoşist Inugami kaçınılmaz bir karşılaşmadan sonra birbirlerinden etkilenirler. Inugami’nin girişkenliğine karşın Nekoyama fazlaca utangaç olduğundan, arkadaşları Aki’nin bu ikiliyi birbirlerine yaklaştırması gerekecektir.

 

Jojo no Kimyou na Bouken: Stardust Crusaders

IqDHOH9.jpg

Tür: Aksiyon, Macera, Shounen

Tarih: 04.04.2014
Stüdyo: David Production
Format: TV Serisi

Bir Japon hapishanesinde 17 yaşında bir çocuk bulunmaktadır. Jotaru Kujo adındaki bu çocuk asi, serseri, dövüşçü ve kendi kontrolünün dışında bir güç tarafından ele geçirilmiştir. Bu sırada, tüm dünyada “Stands” adı verilen görünmez yaratıklar uyanmaktadır. Bu yaratıklar, kendilerini taşıyan insanlara inanılmaz güçler sağlamaktadırlar. Jojo’nun, annesini kurtarmak için karanlık güçlerini kontrol etmesi ve ailesinin kanına susamış 100 yaşındaki bir vampiri yenmek için Mısır’a kadar gitmesi gerekmektedir. Jojo’yu ve arkadaşlarını öldürmek için gelen şeytani “Stands” kullanıcılarını da katınca, bu yol hiç bitmeyecekmiş gibi gözüküyor.

 

Kindaichi Shonen no Jikenbo R

m7SKLtQ.jpg

Tür: Gizem, Shounen

Tarih: 05.04.2014
Stüdyo: Toei Animation
Format: TV Serisi

Kindaichi Shonen no Jikenbo R 1997 yapımı ilk TV serisinin aynı ses ekibiyle Gizem Kuşağına geri dönüyor. Kindaichi Hajime büyükbabasından kendisine miras kalan olağanüstü dedektiflik becerisiyle gizemli olayları çözmeye yemin etmiş liseli bir öğrencidir.

 

 Kenzen Robo Daimidaler

RoVa3Xn.jpg

Tür: Komedi, Ecchi, Mecha, Seinen
Tarih: 05.04.2014
Stüdyo: TNK
Format: TV Serisi

Sıradan lise öğrencisi olan Koichi Madanbashi vücudunda Daimidaler robotunu çalıştıran, Hi-Ero partikülleri taşıdığını öğrenmesiyle robotun pilotu haline gelir. Prince Beuty Parlor organizasyonunun sahibi Kyoko Sonan’ın yardımıyla dünyayı işgal etmek isteyen Penguen İmparatorluğu’na karşı olan savaşta yerini alır.

http://www.youtube.com/watch?v=7QtaNvlWU1U

 

Seikoku no Dragonar

27yYCso.jpg

Tür: Aksiyon, Komedi, Fantastik, Romantik, Ecchi
Tarih: 05.04.2014
Stüdyo: C-Station
Format: TV Serisi

Fantastik ve ejderhaların bulunduğu bir dünyada, Ansarian Akademisinde ejderha biniciliği dersleri verilmektedir. Ejderha yetiştiricisi olmak isteyen öğrencilerin vücutlarına ejderha larvaları yerleştirilir ve büyümesi beklenir. Ash Blahe’de kendi ejderhasının doğmasını bekleyen Ansarian Akademisi öğrencisidir. Herkes sadece kendi ejderhasına hüküm edebilirken Ash başka ejderhaların da biniciliğini yapabilmek gibi tuhaf bir yeteneği vardır. Bir kaza sonucu yaralandığı sırada kendi ejderhası uyanır fakat gördüğü şey bir ejderha değildir.

http://www.youtube.com/watch?v=ZMltnqNttWI
 

Break Blade 

n51dr9k.jpg

Tür: Fantastik, Mecha, Shounen, Aksiyon

Tarih: 06.04.2014
Stüdyo: Production I.G
Format: TV Serisi

6 filmden oluşan Break Blade serisinin yeniden yapımı. Mangaya daha bağlı olması bekleniyor.

 

Abarenbō Rikishi!! Matsutarō

HNVY4S1.jpg

Tür: Spor
Tarih: 06.04.2014
Stüdyo: Toei Animation
Format: TV Serisi

Hikayenin ana kahramanı Matsutarō Sakaguchi dev gibi güçlü ve kaba saba bir adamdır. Sıradan bir shounen-manga karakteri gibi “çok çalışmak”, “gayret etmek” ve “hayalleri gerçekleştirmek” gibi konularla alakası yoktur ancak tüm rakiplerinden daha güçlüdür bu da onu sumo güreşinde emsalsiz yapmaktadır. Ancak deneyimli bir sumo güreşçisi olma yolunda en büyük zayıflığı olan kaygısızlığının üstesinden gelmek zorundadır.

 

Kanojo ga Flag wo Oraretara

5ELc0m3.jpg

Tür: Komedi, Romantik, Okul, Harem

Tarih: 06.04.2014
Stüdyo: Hoods Entertainment
Format: TV Serisi

Hatate Sota ilginç bir yeteneğe sahip lise öğrencisidir. Bu yeteneği sayesinde insanların düşüncelerini kafalarında bir bayrak olarak görebilmektedir. Dostça konuşan birinin kafasında “arkadaşlık bayrağı” veya ona aşık olan birisinin kafasında “aşk bayrağı” görebilir. Bu ilginç yeteneği ve küçükken yaşadığı bir travma sonucu insanlarla arkadaş olmaktan çekinir. 4 adet kız, Sota’nın bu garip yaşam tarzını merak eder ve onunla beraber yaşamaya karar verir.

 

Haikyuu!!

eLBBBzE.jpg

Tür: Okul, Spor, Shounen

Tarih: 06.04.2014
Stüdyo: I.G Production
Format: TV Serisi

Hinata  Shōyō ilkokulda “küçük devler” maçını izledikten sonra voleybol oynamaya başlamıştır. Ortaokuldaki ilk ve aynı zamanda son maçı olan karşılaşmada karşı takımdaki Tobio Kageyama yüzünden takımı ağır bir yenilgiye uğramıştır. Bu uğurda Kageyama’dan intikamalmak için Kurasuno lisesine kaydolan Hinata şimdi ezeli rakibi ile aynı takımdadır ve işin tuhafı tarafı yetenekleriyle efsanevi bir ikili oluşturmuşlardır.

 

 Baby Steps

tiSJdKx.jpg

Tür: Okul, Spor, Shounen, Romantizm
Tarih: 06.04.2014
Stüdyo: Studio Pierrot
Format: TV Serisi

İlkokuldan beri A’dan başka not almayan örnek öğrenci Eiitirou Marou , Ei-chan, tam da hayatında istediği hareketin olmadığını düşünürken tenis kulübünün ilanını görür. Kulübü ziyaret ettiği anda tenisin büyüsüne kapılan Ei-chan, tecrübesizliğine ve spora alışkın olmamasına rağmen zekası ve kararlılığı ile tenis dünyasına adım atacaktır.

 

Gokukoku no Brynhildr

IMVGyLF.png

Tür: Fantastik, Seinen, Bilim Kurgu, Dram
Tarih: 06.04.2014
Stüdyo: VAP
Format: TV Serisi

Murakami, çocukluğunda ona uzaylıların var olduğunu kanıtlamak isterken yaşadıkları bir kazada ölen arkadaşı Kuroneko’yu üzerinden yıllar geçmesine rağmen unutamamaktadir ve akadaşına verdiği söz yüzünden kendini uzaylıların varlığını ispatlamaya adamış tır. Bir gün sınıflarına Kuroneko’ya tıpatıp benzeyen bir kız geldiğinde şoka uğrar. Ama isminin Kuroha Neko olduğunu söyleyen bu kız Murakami’yi daha önce hiç görmediğini iddia etmesinin yanında insan üstü yetenekler sergilemektedir.

 

Soredemo Sekai wa Utsukushii

TXtMLYK.jpg

Tür: Fantastik, Shoujo, Romantik
Tarih: 06.04.2014
Stüdyo: Studio Pierrot
Format: TV Serisi

Yağmur Düklüğü’nün yağmur çağırma yeteneğine sahip dört prensesinden en küçüğü olan Nike, fakir ama barışın hakim olduğu ülkesinde huzur dolu bir yaşam sürmekteyken büyük güce sahip Güneş Kralı, babası düke bir teklifte bulunur. Teklife göre eğer dükün kızlarından biri Güneş Kralı ile evlenirse düklüğe özerklik verilecektir. Babasının teklifi kabul etmesi üzerine taş-kağıt-makas sonucu gidecek prenses olarak seçilen Nike, krallığa vardığında, tahta geçişinden sadece 3 yıl sonra bütün dünyayı fethetmiş kralın bir çocuk olduğunu keşfeder.

 

Isshuukan Friends

yOACtxl.jpg

Tür: Komedi, Okul, Shounen,Yaşamdan Kesitler
Tarih: 07.04.2014
Stüdyo: Brain`s Base
Format: TV Serisi

Kaori, arkadaşlarıyla geçirdiği zamanlar da dahil hiçbir güzel anısını üzerinden bir hafta geçtikten sonra hatırlayamadığı için hep yalnızdır. Yan sırasında oturan Yuuki Hase, her zaman tek başına olan Kaori’ye “Arkadaşın olmak istiyorum.” dediğinde Kaori onu, yaşadığı bu sorunu anlatarak reddeder. Ama Yuuki ise her şeye rağmen gerekirse tekrar tekrar onun arkadaşı olmak istemektedir.

http://www.youtube.com/watch?v=TZvQtV2ijHM

 

Black Bullet

bWKK1y5.jpg

Tür: Aksiyon, Seinen, Bilim Kurgu, Gizem

Tarih: 08.04.2014
Stüdyo: Kinema Citrus
Format: TV Serisi

Yakın gelecekte insanoğlu Gastrea adı verilen parazitlere yenik düşmüş ve terör ve umutsuzlukla iç içe yaşadıkları küçük bir bölgeye sürgün edilmişlerdir. Böyle bir dünyada, Gastrea ile savaşan Sivil Güvenlik adlı organizasyonun üyeleri olan Rentarou ve partneri Enju özel güçleri sayesinde tehlikeli görevleri yerine getirebilmektedirler. Bir gün devlet tarafından gizli bir göreve atanırlar. Görevleri Tokyo’nun yol edilmesini önlemektir.

http://www.youtube.com/watch?v=pqzHE-Y6538

 

Mahou Shoujo Taisen

bD8RDRS.jpg

Tür: Büyü

Tarih: 08.04.2014
Stüdyo: Gainax
Format: TV Serisi

Popüler illüstrasyon sitesinde “Mahou Shoujo” kategorisinde yapılan yarışmayı kazanan karakterler ile yapılan animede karakterler Japonya’nın yerel şehirlerini temsil ediyor.

http://www.youtube.com/watch?v=xJyRPXhmJaM

 

Hitsugi no Chaika

ghoggcy.jpg

Tür: Fantastik, Romantik, Shounen, Aksiyon, Macera, Komedi,

Tarih: 09.04.2014
Stüdyo: Bones
Format: TV Serisi

Toru Acura, savaşın bitmesi üzerine işini kaybetmiş 20 yaşında bir askerdir. Bir iş bulmak için dolaşırken bir canavar tarafından saldırıya uğrayan Chaika Trabant adında bir kız ile karşılaşır. Sırtında bir tabut taşıyan bu 14 yaşındaki büyücü kız, Toru’nun hayatını bayağı değiştirecektir.

http://www.youtube.com/watch?v=jO7eXXIt8fA

 

Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi

7kE2IPq.jpg

Tür: Fantastik
Tarih: 10.04.2014
Stüdyo: Studio Gokumi
Format: TV Serisi

Bir çok “Alacakaranlık” atlatan Dünya’nın sonu gelmek üzeredir. Batıda ise Alacakaranlık Ülkesi, simyanın kullanımı ile bolluk içinde yaşamaktadır. Beklenen son geldiğinde hayatta kalmak istediklerinden kendilerini kayıp simya tekniklerini ortaya çıkarmaya adayan insanlar, geçmiş çağdan miras kalmış simyanın merkezi olan “Central” de toplanmışlardır. Logy Central’de kendini simyadaki son gelişmeler yönünde geliştirmiştir ve simyacı eksiği çeken uzak yerlerde bu yeteneğini kullanması için sınırdaki ufak bir kasabanın Geliştirme Departmanı’na atanır. Burada eski simya konusunda bilgi sahibi olan Escha ile tanışır ve ikisi yeteneklerini birleştirerek başarılı olmaya söz verirler.

http://www.youtube.com/watch?v=1eV7ACLsC3g

 

Fuuun Ishin Dai☆Shogun

ichdiC9.jpg

Tür: Aksiyon, Tarihi, Mecha
Tarih: 10.04.2014
Stüdyo: J.C Staff
Format: TV Serisi

Edo dönemi sonlarında beklenmedik bir kriz ile karşı karşıya kalan Japonya, yabancı ülkelerin kendisine Kurofune(Siyah Gemiler) ile saldırmasıyla ortaya çıkan bu krizi çok eski zamanlardan beri tarihte yer alan “Onigami” adlı dev bir robotla durdurur. 1868’de Meiji restorasyonunun henüz gerçekleşmediği Japonya’da başlayan hikayenin reklam başlığı ise “Dünyadaki en önemli adam olabilirim; çünkü bakirim!”dir.

 

Date a Live 2

7wvtmcY.jpg

Tür: Komedi, Romantik, Okul, Mecha, Bilim Kurgu, Shounen
Tarih: 11.04.2014
Stüdyo: AIC Plus+
Format: TV Serisi

http://www.youtube.com/watch?v=Dqb3ANEiPdw

 

 Gochuumon wa Usagi Desu ka?

3bZn727.jpg

Tür: Komedi, Hayattan Kesitler

Tarih: 11.04.2014
Stüdyo: White Fox
Format: TV Serisi

 

Mekaku City Actors (Kagerou Project)

VVw1IJv.jpg

Tür: Komedi, Romantik, Doğaüstü, Bilim Kurgu

Tarih:13.04.2014
Stüdyo: Shaft
Format: TV Serisi

Shintaro Kisaragi 2 yıl boyunca kendini odasına kilitleyen Neet bir karakterdir. 1 yıl önce kendisine gizemli bir mail atan sanal kız Ene’nin birden bilgisayarının ekranında görünmesiyle hayatı değişir. Ene, Shintaro’nun bilgisayarını karıştırmasıyla onu 2 yıl sonra ilk defa dışarı çıkmak zorunda bırakır.

 
Love Live! School Idol Project 2
7zPHLe6.jpg
Tür: Müzik, Okul, Hayattan Kesitler

Tarih: 16.04.2014
Stüdyo: Sunrise
Format: TV Serisi

 

xxxHolic: Rei

XxSIRjZ.png

Tür: Gizem, Doğaüstü
Tarih: 23.04.2014
Stüdyo: Production I.G
Format: OVA

 

Sora no Otoshimono Final: Eternal My Master

vDrz10K.jpg

Tür: Komedi, Ecchi, Bilim Kurgu, Shounen, Harem, Doğaüstü

Tarih: 26.04.2014
Stüdyo: Production IMS
Format: Film

http://www.youtube.com/watch?v=FeNsRS01ca4

 

 

Tamako Love Story

O7vLXMr.jpg

Tür: Romantizm, Komedi, Yaşamdan Kesitler

Tarih: 26.04.2014
Stüdyo: Kyoto Animation
Format: Film

http://www.youtube.com/watch?v=8LYacFu-GNI

 

 

Kamigami no Asobi ~Ludere deorum~

RZ3g80a.jpg

Tür: Romantik, Harem, Shoujo, Okul, Tarihi

Tarih: 30.04.2014
Stüdyo: Brains Base
Format: TV Serisi

Yui Kusanagi, Tanrılar tarafından yönetilen bir okula gitmektedir. Yui, okul müdürü Zeus’un emriyle diğer genç ve yakışıklı Tanrılara aşkın anlamını öğretmesi gerekmektedir. Bu sayede insanlar ve Tanrılar arasında bağların güçlendirilerek dünyanın düştüğü kötü durumu tersine çevrilmesi amaçlanmaktadır.

http://www.youtube.com/watch?v=6UVqPKyWEKI

 

No game, No Life

RL7iiWu.jpg

Tür: Macera, Komedi, Ecchi, Doğaüstü, Fantastik

Tarih: 30.04.2014
Stüdyo: Madhouse
Format: TV Serisi

 

Sora ve Shiro evden dışarı adımını atmayan, Neet iki kardeştir. İnternet üzerinden online oyunlara aşina olan bu kardeşleri bir gün “God” isimli biri zorla farklı bir dünyaya getirir. Savaşların yasak olduğu bu dünyada bütün kurallar oyunlar ile belirleniyordur. Gerçek dünyada işe yaramaz insanlar olarak görülen Sora ve Shiro bu dünyaya hemen adapte olarak insanlığın kurtarıcı haline geleceklerdir.

http://www.youtube.com/watch?v=5B7lyVAJNQo

 

Ryuugajou Nanana no Maizoukin

CjFOCua.jpg

Tür: Komedi, Okul, Doğaüstü

Tarih: 30.04.2014
Stüdyo: A-1 Pictures
Format: TV Serisi

 

Juugo, babasının zoruyla yapay bir ada üzerine inşa edilen bir liseye kayıt olur. Juugo aylık 40.000 yen kirası olan bir dairede yaşamaya karar verir. Kaldığı dairede yalnız yaşayacağını zanneden Juugo’nun bir misafiri vardır. Hem Neet hem de hayalet bir kız olan Nanana bu daireye dadanmıştır. Adanın bilinmeyen bir yerinde Nanana’nın gizli hazinesi varıdır, Juugo bu hazineyi bulmak için okulun Hazine Avı kulübüne katılır.

http://www.youtube.com/watch?v=ROjHHkme5GI

 

Tanıtımlar Vanilla, Katze ve Yellowwolf ortak çalışmasıdır.

 

Kaynak: AnimeFantastica

 

 

 

 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Nisan 2014 Animeleri Tanıtım Yazısı   Fairy Tail (2014) Tür: Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera, Shounen Tarih: 01.04.2014 Stüdyo: A-1 Pictures Format: TV Serisi     Selector Infected WIXOS

Yare Yare Beklenen Gün Geldi Heyecanla Beklenen Animeler Sonunda Boy Gösterecek :) İlk Kez Gördüğüm Animelerde Var Çok Hoşlar Listemi Hazırlayayım Şimdiden :D :)    Teşerkkürler Hokage_Minato :)

Natsu'nun sesini özlemişim be  :embarrassed4-onion-head-emotico Manga'dan okuduklarım şimdi anime olarak izleyeceğim yaa  :happy-onion-head-emoticon:  :bye2-onion-head-emoticon: (Çok mutluyum ya  :wub

Posted Images

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.