Jump to content

SUNA

Üyeler
  • İçerik sayısı

    518
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    6

İletiler bölümüne SUNA kullanıcısının eklediği dosyalar

  1.  Bu olaylar Lia’nın kardeşi ve Kralın casuslarından biri olan d’Eon de Beaumont’u çok etkiler. Ablasının kim tarafından ve neden öldürüldüğünü öğrenmeye ant içer. Ama hiç beklemediği şekilde Lia, d’Eon’un bedenini ele geçirir ve kendi intikam planını kendi yönetir..

    Böyle intikam türleri de bir başka güzel...Biraz daha konu olarak akla yatkın diğer hayal üstü konulara göre..Emek verip paylaşan çevirmen Adafeloz ve KuramaUN o güzel yüreklerinize sağlık canlar:muajajaja__how_funny__onion_by_elcerbero:

     

  2. Hikayemiz, Fate/Stay Night'a paralel bir evrende, 3. Kutsal Kase Savaşı'nda Yüce Kase'nin, Fuyuki'den gizemli bir şekilde kaybolmasıyla başlar. Yıllarca süren sessizlikten sonra, 5. Kutsal Kase Savaşı'nın gerçekleşmesi gereken zamanda, bir büyücü ailesi olan Yggdmillenia, Büyücüler Birliği'nden açık bir şekilde ayrılıp Kase'nin elinde olduklarını söyler...(Bu kadar tantanaya gerek yok aslında..Ben de çok var:onion_gomen_by_7anime7drawer7:)

    Yare yare... Yine konusuyla ilginç bir seri...Ne var kasede merak ettim şahsen...Neyse izleyip anlayalım...Emek verip paylaşan  Dayton Brix &KuramaUN...O  güzel yüreklerinize sağlık...Arigatou..:ahaaah-onion-head-emoticon:

  3.  Mahmut Tuğrul, Türkiye Askeri Devleti’nin Divan’ında görevli genç bir paşadır. Saldırgan Balt-Rhein İmparatorluğu’nun yarattığı tehdit yüzünden savaş bulutları Mahmut Paşa’nın ülkesinin üzerinde toplanmaktadır. Savaş yanlıları ve barış yanlıları arasında ikiye ayrılan Divan’a rağmen Mahmut Paşa ne pahasına olursa olsun barışı korumak için çalışmaya başlar. O antik dünyanın politikalarının derinlerine indikçe karşısına yeni dostlar ve düşmanlar çıkacaktır. Galip taraf kim olacak? Eğer savaş kaçınılmazsa Mahmut Paşa ne yapacak?

    Oy oy kendi tarihi olaylarını bitirdiler bizimkine el attılar...Daha fazla olsa keşke...Harika iş çıkarıyorlar vesselam..:ahaaah-onion-head-emoticon:Emek verip paylaşım için arigatou Eolo-sama..:onion_gomen_by_7anime7drawer7:

  4. Hinako Nakayama tüm hayatını ailesini hiç tanımadan bir yetimhanede geçirir. Liseye gitmek üzereyken Hikaru adındaki bir genç ikiz kardeşi olduğunu söyleyerek ona yaklaşır. Hikaru'ya göre, Hikaru ve Hinako Onigashima adlı bir yakuza çetesinin liderinin çocuklarıdır ve Hikaru, Hinako'dan ülkenin en zorlu ve belealılarının bulunduğu Shishiku akademisine gitmesi için yer değiştirmek ister. Hinako erkek kardeşini kurtarıp, okulda romantizmi yakalayıp, okulun yeni patronu olabilecek midir?

    Jansetim harikasın bir tanem..Bayıldım konuya..Emeğine o güzel yüreğine sağlık canım benim...:onion_head___smooch___by_elorae_chan:

  5. 16 saat önce, jans09 yazdı:

    happy-birth-day1-onion-head-emoticon.gif  happy-birth-day1-onion-head-emoticon.gif  happy-birth-day1-onion-head-emoticon.gif  happy-birth-day1-onion-head-emoticon.gif  happy-birth-day1-onion-head-emoticon.gif  happy-birth-day1-onion-head-emoticon.gif  happy-birth-day1-onion-head-emoticon.gif  happy-birth-day1-onion-head-emoticon.gif   Nice yıllara SUNA Ablaaaa!!!! :happy-birthday-crazy-rabbit-emoticon::happy-birthday-crazy-rabbit-emoticon::happy-birthday-crazy-rabbit-emoticon::happy-birthday-crazy-rabbit-emoticon::happy-birthday-crazy-rabbit-emoticon::happy-birthday-crazy-rabbit-emoticon::happy-birthday-crazy-rabbit-emoticon:

     

    15 saat önce, Barış D. Baryshx yazdı:

    Aynen, Suna ablanın internet işi olmamış daha anlaşılan. Neyse Doğum günün kutlu olsun Suna Abla:groupwavehn1:

     

    14 saat önce, Luluna yazdı:

    Bi ablanın doğum günüymüş, kutlu olsun o zaman :angel2-onion-head-emoticon:

     

    12 saat önce, I'm Quincy yazdı:

    Suna abla doğum günün kutlu olsun nice senelere :)

    Doğum günümü unutmayan siz canlarıma çok teşekkür ederim...Bende sizleri hiç unutmuyorum ne kadar  foruma giremesem de...:admire2-onion-head-emoticon:

  6. Hikâyemiz de, ergenlik çağındaki gençlerin küçük bir yüzdesinde özel yetenekler ortaya çıkmaktadır...

    Animelerde ki ergen çocuklar sanki büyümüşte küçülmüş  görünüyor.. :P .Gerçek hayatta, yani bizlerde ki ergenler de anneleri deli eden cinsden...Neyse ki animeleri izlemek beni biraz avutuyor...Yare yare.. -_- .Bu güzel paylaşım için Sine ve çevirisi içinde Setsuna ya çok teşekkürler...İyi ki varsınız canlar.. :P

  7. bu iletine gülüyorum çünkü adam amerikalı yanı japon değilki biraz bu açıdan yaklaşın

    Öncelikle güldürebildiysem çok memnun oldum. -_-.''.Seslendirmeleri de japonca olsa imiş tam olmuştu hani''Ben bu cümleden nasıl böyle bir izlenim çıkardığını hala anlamış değilim... :unsure: Sadece temenniydi...Yine de her kesin anlayış kabiliyeti aynı olmuyor... ;) 

  8. Hem dizi olarak hemde anime olarak,(Kore ve Japon)büyük bir keyifle kızlarımla birlik de izlediğim bir seri.. :P .Gerçi mangasına bakmadım ama aklımda tutup bir fırsatta takip ederim artık.. ^_^ Böyle güzel bir serinin devam etmesi bana biraz sürpriz gibi oldu şahsen...(nasıl bir konu takip eder gidişat)...Paylaşım için teşekkürler Evallark.. :P .Jansetim sana da teşekkürler.. :P

  9. E başkan sensin o yüzden de atama işini sana bıraktım.. :P Görevimi elimden geldiğince en iyi şekilde yaparım artık.. :P  :P .Çok yaşa başkanım... :P (Neyse alışıcaz artık... :P )

  10. İlk animeyi izlerken açılış müziğini izliyorum...Diğer bölüme geçerken o kısımları nedense es geçiyorum...Helede böyle uzun serilerde...Diğer bölümde ne olacak merakı sebep tabi ki...Güzel bir ayrıntı paylaşmışsın bu arada...Artık izlerim bundan sonra..

    (Eğer beğenmedikleriniz varsa çok az ileri atlayın ama 2 saatin üzerindeki bu müzik ziyafetinden mahrum kalmayın.) :P 

     Çok teşekkürler ablam.. :P 

  11.   Aku no Hana, unik görsel tarzı, mangaya sadık kalınarak başarılı bir biçimde aktarılan hikayesi, az sayıda olmasına rağmen sizi ekrana bağlı tutan karakterleri ile başarılı bir anime deneyimi sunuyor. Kurgudaki gereksiz uzunluklar ve hikaye akışının çok ağır oluşu ve seslendirme sorunları animenin genel anlamda "epik" olarak nitelendirilmesinin önüne geçen kusurları. 

     

    Her ne kadar çizimler çok öyle cazip olmasa da işlenen konu harika.. :) .Bir de manga ile genel de farklı olması...Bu bir çok anime için de geçerli. -_- ..Böyle güzel bir çalışmayı emek verip bizlerle paylaştığın için teşekkürler ablam.. :P

  12.  Güzel bir anket sorusu olmuş... ;)    

    Para, elbette yaşamak için en gerekli araçtır,hatta günümüzde amaç haline geldiği de doğrudur...Sağlık getirmez,aşk getirmez,huzur getirmez -_-  ama satın alabileceğimiz her şeyi getirir....Bunlarla mutlu olmak da bizim hayata bakışımıza bağlıdır bence...Sanırım zaman ve mekanda önemli...Yare yare... :P

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.