Jump to content

Zelpus

Çevirmen
  • İçerik sayısı

    10
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

5 Takipçi

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Zelpus üyemizin başarıları

  1. Zelpus

    Çıtır novel önerisi

    Pek novel okuyan birisi değilim fakat: -Maou Gakuin no Futekigousha -Arifureta -Isekai Maou to Shoukan Shoujo Dorei Majutsu gibi overpowered güce sahip mc'lerin olduğu novel'ler ilgimi çekmişti ve her biri çok hoşuma gitti. Maou Gakuin'in düzgün bir İngilizce çevirisi yoktu yanılmıyorsam fakat yine de okunabilir ve zevkliydi. Bir de unutmadan tabii iki efsane bırakacağım: -Kimi no Na wa -No Game No Life NGNL animesini beklemekten sıkılıp okumaya başlamıştım, üşenmezsem bir ara bitirmeliyim. :D Kimi no Na wa ise zaten tek okumada bitirmelik, animeyi birazcık daha detaylı ve duyguları verebileceği kadar iyi vererek anlatıyor, direkt yapımcının kendinden, Makoto Shinkai'nin elinden çıkmış bir novel.
  2. Zelpus

    ( 03 / 03 ) Hori-san to Miyamura-kun

    Düzenleme için karşıma çıktı da ben bunu bir izleyeceğim şurada dursun
  3. Çeviri için teşekkürleeer
  4. Zelpus

    TAÇE 2020 Sonbahar Projeleri

    Bomba gibi yaklaşan bir sezondan önce bile böyle dolu dolu bir sezon geçirecek olmak gerçekten mutluluk verici
  5. Şey, ben de birkaç kişi gibi sayfadan reklamı görüp katılmış olabilirim... Yani belki... Ufak bir... ihtimal...
  6. Zelpus

    ( 12 / 12 ) Kanojo, Okarishimasu

    Bu cevabı biraz cümlenin başına bakarak yapmış olabilirim, belki, bir ihtimal, yani... Neyse sen takip edeceksen en iyimi ortaya koymalıyım desene!
  7. Zelpus

    ( 12 / 12 ) Kanojo, Okarishimasu

    Oof bilsem salardım yav :D
  8. Zelpus

    ( 12 / 12 ) Kanojo, Okarishimasu

    10 Temmuz'da çıkacak ve çevirilecek
  9. 6 Saniye Hikayemiz en baştaki açıklamadan da anlayabileceğiniz üzere 6 saniye öncesine gitme gücüne sahip fakat bunu kontrol edemeyen bir genç. Bunu okuyan herkes bunu Erased ile benzetse de, şunları açığa kavuşturayım, Erased ile aynı evrende değil ve bu fikri Charlotte'tan çıkardım. Geçtiği evren ise Tenki no Ko evreni. Bu kadar çok yağmur yağmasından anlayabilirsiniz de :D Elimden geldiğince hızlı güncelleyip hikayeyi sona getirmeye çalışacağım vee umarım seversiniz. Ha bir de şey, bu hikaye hakkında farklı bir planım olduğundan bir kapağı da var, boşa gitmesin istediğimden onu da koyuyorum. Birinci Bölüm: İkinci Bölüm: Not: Bakış açıları arasında gidip geleceğim çünkü bazı yerleri birinci kişi ile anlatmakta yetersiz kalırken bazı yerleri hakim ile anlatma zorlanıyorum. Üçüncü Bölüm: Dördüncü Bölüm: Final Bölümü: Dipnot:
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.