Guest Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Nickelodeon IGN ekibi geçtiğimizi günlerden 3. kitabın fragmanını yayınladılar. Peki bu ne zaman başlayacağı konusunu akla getirdi? Yapılan açıklamaya göre Haziran'ın 27'sinde ilk iki bölüm yayınlanacak.Yani önümüzdeki hafta Avatar Korra 3. sezonu ile karşımızda olacak. Fragman izleyeneler ve bir daha izlemek isteyenler için; Kaynak:http://kotaku.com/the-legend-of-korra-book-three-starts-next-week-1593986277 Link to post Share on other sites More sharing options...
canseckiner 225 Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Özledik avatarı gelsin bakalım :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Leffwn Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Bu sezon daha iyi olacak gibi görünüyor. :D ilmoon 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Rindo 81 Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Haftaya mı ooo iyiymiş :) Link to post Share on other sites More sharing options...
LeornKayn 557 Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Güzel...konusunu merak ettim...ve trailer'da Zuko gözüküyor :D ihtiyar olmuş bildiğin...ayrıca o hava bükücü tayfası harbi havamı büküyordu...ve Bumiyi sanki hava büküyormuş gibi göstermişler bence kandırmaca tabi :D o sırada arka planda olan bir kişi büküyor havayı...Yanlız o vahşi su bükücü kızda kim öyle görünce aklıma ilk seriden Azulayı getirdi... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Güzel...konusunu merak ettim...ve trailer'da Zuko gözüküyor :D ihtiyar olmuş bildiğin...ayrıca o hava bükücü tayfası harbi havamı büküyordu...ve Bumiyi sanki hava büküyormuş gibi göstermişler bence kandırmaca tabi :D o sırada arka planda olan bir kişi büküyor havayı...Yanlız o vahşi su bükücü kızda kim öyle görünce aklıma ilk seriden Azulayı getirdi...Kimse bir Azula olamaz Azula yenilmedi bizim kalplerimizi kazandı Link to post Share on other sites More sharing options...
ScReaM 71 Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Güzel Bir haber :) Avatarı baya özlemiştim Gelirse şahane olur. Link to post Share on other sites More sharing options...
Nayru 82 Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Ya bizim emekli olmasına 2 yıl kalmış bir ayağı çukurda tarihçimiz bile izliyor Korra nasıl bir çekiciği varsa artık :D :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Yadomi 5 Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Güzel...konusunu merak ettim...ve trailer'da Zuko gözüküyor :D ihtiyar olmuş bildiğin...ayrıca o hava bükücü tayfası harbi havamı büküyordu...ve Bumiyi sanki hava büküyormuş gibi göstermişler bence kandırmaca tabi :D o sırada arka planda olan bir kişi büküyor havayı...Yanlız o vahşi su bükücü kızda kim öyle görünce aklıma ilk seriden Azulayı getirdi...Hayır gerçekten hava büküyor. Tahminimce ruhsal enerji çok dağıldığı için bükücü olmayanlar da chi ile doldu. Bumi ne olduğunun farkında değil ama üç gözlü teyzenin yıllardır bu anı bekliyormuş gibi bir hali vardı. Umarım düzgün birileri çevirir. Türkanime'de çıkmasını bekleyemeyeceğim yine :unsure: Link to post Share on other sites More sharing options...
ErvaSude 16 Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Çok heyecanlandım Korra 'yıda görmek iyi oldu :lol: :lol: Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts