Hatake_Kakashi Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Kısaca kendimi tanıtmak gerekirse (hiçte kısa olmayacak :D ) Adım Taner, 19 yaşındayım, 2 buçuk senedir anime izliyorum :DAslında ilk 6 yaşımda izlemeye başladım da diyebiliriz bir bakıma :D İlk izlediğim anime One Piece :DNasıl başladığıma gelirsek, ben 6 yaşındayken (demin de söylemiştim (bundan banane derseniz şaşırmam :D )) star tv de yayınlanıyordu ve ben de 1 bölümünü bile kaçırmadan izliyordum sürekli, boyna, durmadaaannn :DSonra 2 sene evvel falan neydi bu izlediğin çizgi filmin (cahillik paçalardan sızıyor tabi o zamanlar çizgi film nedir abi ya (hep star tv yüzünden)) adı falan neyse öğrendim adının One Piece olduğunu (6 yaşımda izlediğim animenin ismi aklımda kalmaması doğal yani bir bakıma :D ) ve izlemeye başladııımmmm derken dedim bunu Türkçesi vardır belki hala internette diye geçti aklımdan ama sadece birkaç bölümü varmış :DAçtım o olan herhangi bir bölümlerden birini ve o anda il dediğim şey star tv ben senin ta ........ yapacağın dublajı ...... dedim ve o gün bu gündür her pazar yeni bölüm bekleyecek kadar ilerledim ahahha :DCidden animelere dublaj yapmayın yapılcaksa da GERÇEK ANİMECİ'lere yaptırın.. Lastik Lastik Mermiiii!! ----> Bu nedir abi :DGomu Gomu no Pistooollll!!! ----> Asalete bak hele ahah :D Ya tamam kesinlikle ama kesinlikle kendi dilimizi kötülemiyorum yapmam da, ama animenin orjinalini bozmanın da bir manası yok yanii :DOrjinalini bozmadan yapsalar ya şu dublajları :D Kendi özelliklerimden bahsedersem ilerde iyi bir Tiyatro oyuncusu olacağım. (kesin eminim başarıcam :D )Sporcuyum aynı zamanda Taekwondo ve Wing Chun ile uğraşıyorum çok profesyonelce olmasa da :DVe sen olarak ta orta düzeyde bir Gamer'ım, orta düzeyde olmamın nedeni ise oyun oynamaya eskisi kadar çok vakit ayıramamış olmam:DE malum tabi izlenecek bir sürü anime var, provalar var, cosplay çalışmaları var, antrenmanlar var var var her şey varrr :DDaha da anlatırdım da sıkılırsınız belki diye kısa kesmeye karar verdim. :D BKZ: Bilgilerimi profilimden olduğu gibi kopyaladım o kadar üşengeçlik başka bir şeyler yazamadım :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgraymantr Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Hoşgeldin Taner kardeş bende abdulkadir ^^ 18 yaşındayım umarım iyi geçiniriz. Keyifli forumlar dileği ile Aramıza Hoş Gelmişen :D İstek üzerine imza yapabiliriz burda sana ^^ Bi de imzamdaki fan fictionu okuyup bana yorumlarını sunarmısın ^^ Bayramın mübarek olsun bu arada ^^ Czyszczenie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1uberhunter1 Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Hoş Geldin :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rindo Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 H.geldin :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEDE Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Taner aramıza hoşgeldin, biraz daha acemilik çekmemek için Forum Kurallarını oku derim :) İyi Forumlar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Selam Genç ^_^ Hoşgeldin Foruma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shotdown Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Hoşgeldin keyifli vakit geçirmeni dilerim Link to comment Share on other sites More sharing options...
calpazhan Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Hoş gelmişsen foruma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatake_Kakashi Posted July 29, 2014 Author Share Posted July 29, 2014 Hoşgeldin Taner kardeş bende abdulkadir ^^ 18 yaşındayım umarım iyi geçiniriz. Keyifli forumlar dileği ile Aramıza Hoş Gelmişen :D İstek üzerine imza yapabiliriz burda sana ^^ Bi de imzamdaki fan fictionu okuyup bana yorumlarını sunarmısın ^^ Bayramın mübarek olsun bu arada ^^Teşekkürler pc ye geçtiğim zaman bakarım :DTaner aramıza hoşgeldin, biraz daha acemilik çekmemek için Forum Kurallarını oku derim :) İyi Forumlar..Forum kurallarını dün okumuştum gene de teşekkürler :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxell Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Orjinal bişey aklıma gelmedi selam verip geçiyorum ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts