Jump to content

Selam Gençler o.o'


Luluna

Önerilen İletiler

Herkese merhaba,

Yaklaşık 6-7 yıl sonra tekrardan bir forumda yeni konu açıyorum çok heyecanlandım  :blush:  ve şu ifadeleri kullanmayı ne çok özlemişim meğer  :hell-yes-onion-head-emoticon: 

 

Ben buraya bir arkadaşın dublaj projesini gördükten sonra emeğini tebrik etmek istediğim için üye olmuştum uzunca bir süre önce. ( eee artık bizden geçti forum işleri modunda yorumumu yapıp kaçmıştım. )  ancak bir süre önce tekrar hevese geldim ve bir gazla aranıza karışmaya karar verdim.  :blush: 

 

Benim anime sevdam yaklaşık 10 yıl önce -benim jenerasyondan olanların pek çoğu gibi- lisenin ilk yıllarında başladı. ( ilk okuldayken izlediğimiz pokemondur, sailor moondur saymıyoruz onları, ayıp olur ) O yıllardan bu yana hep sevdim Japonların hayal dünyasını ve hayatıma tat katmaya devam ediyor. Benim gibi büyüğü küçüğü anime severlerle bir arada olmak da eğlenceli olacak diye umuyorum. Şimdilik bu kadar diyelim.

 

Biraz geyik biraz ciddi,güzel vakit geçirmek dileğiyle  :cheer2-onion-head-emoticon: 

 

Yoroshiku~~

 

34fibed.jpg

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 27
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Hahaa tabi neden olmasın, bi ara :pp tek seferde aşırı bilgi yüklemesi yapmayalım :pp Teşekkürler  :love-you-crazy-rabbit-emoticon:   Teşekkür ederim. Evet eğlenceliydi, ikinci sezon umut ediyorum ben

Hoşgeldin.

Birini tanımak için adını,yaşını,mesleğini bilmen gerekmez, ben seninle şiddetli bir tanışma yaşadım şu an,tanışmak budur  :lol:  :lol:  Tonari no Kaibutsu-kun- Mizutani?  ^_^ Teşekkürler ;)

anime izlemişsin ama mantığını almamışsın... biriyle tanışmak için önce kendini tanıtmalısın bu ne böyle isim yok yaş yok okul yok meslek yok hiç bişey yok tanıştığımıza memnun oldum bile diyemiyorum  :head1:

 

http://i.imgur.com/YNhhNeR.gifv

Ooo, burada çok atarlı bir üyemiz var.   :smile_bilmem: Teşekkür ederim hoş bulduk. Kişisel bilgilerim ne mühimmiş, bu ne soğuk bir karşılama :frozen-onion-head-emoticon: Çok basit bir örneklendirme yapalım. Benim karakterimin Sasuke olduğunu varsay,herkes Naruto olamaz değil mi?  :whistling:  Gizemli takılıyorum ben, bir anda her şeyi bitirip, heyecanı kaçırmayalım  :embarrassed4-onion-head-emotico

 

Diğer herkese de teşekkürler, hoşbuldum. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.