Berker51 275 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Haikyuu!! 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak? Weekly Shonen Jump‘ın bu cumartesi çıkacak sayısı, Furudate Haruichi‘nin mangasından uyarlanan voleybol temalı anime Haikyuu!! hakkında oldukça sevindirici bir habere yer veriyor. Habere göre Mart ayı bitiminde 2. sezonu sona erecek olan Haikyuu!! animesi hayranlarını fazla bekletmek istememiş olacak ki; ekranlara önümüzdeki Ekim ayında 3. sezonla geri dönüyor. Kendisinden önce çıkan ve kadın voleybol takımlarını işleyen Attack No.1, Ashita e Attack, Attacker You!, Zoku Attacker You! Kin Medal e no Michi gibi yapımların ardından lise erkek voleybol takımlarına ait heyecan verici bir hikayeyi izleyicilere sunan Haikyuu!! için bir yeni sezona daha hayır diyecek yoktur herhalde? Kaynak: AnimeFantastica Sinsine, Nyoteida, anes and 2 others 5 Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2942 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 İşte beklediğim haber! Keşke yaz sezonunda gelecek olsaydı ama sonbahar sezonu da kabulümdür :D konu için teşekkürler, elinize sağlık... Link to post Share on other sites More sharing options...
Berker51 275 Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 Muhtemelen manga meteryali olmadığı için, anime 2.sezon finali manga'da 148-150 bölüm arasına geliyor manga'nın son sayısı 197 bölüm 1 sezon'da 70 bölüm civarı animeye uyarlanıyor anca manga çoğalır :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Nyoteida 120 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Bugün aldığım en sevindirici haber. Her karakterini ayrı ayrı benimseyip sevdiğim nadir nadide bir seri. Gönül ister ki 33.sezonunu da göreyim. Haber için teşekkürler. Link to post Share on other sites More sharing options...
.:Kanema:. 36 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Yaaa!!! Çok iyi bir haber *0* kesin gelir diye düşünmüştüm zaten Sağ olsunlar yine Kageyama(♥) ve Hinata ikilisini göreceğiz Link to post Share on other sites More sharing options...
AlucardHell 285 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Son sezon olacak gibi duruyor. 2. sezon ilkinden çok daha iyiydi. 3. sezondan patlama bekliyorum. Link to post Share on other sites More sharing options...
Luluna 326 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Çok tatliş bir anime, karakterlerin hepsi ayrı bir sempatik ve çok akıcı ilerliyor her bölümü. Sevindim 3. sezonun gelmesine. Link to post Share on other sites More sharing options...
Celine 57 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Yes be çok sevindim, yarıda kalmıcak pek, bekletmeden gelcek yaz tatilinden sonra. :D Link to post Share on other sites More sharing options...
£ɱŔ£Қה¥Ŕ 202 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Çok severek takip ettiğim bir seri. Kuroko no basket tarzı fantastik biraz ama daha iyi boylesi . :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Rindo 81 Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Ben onu film sanıyordum. Meğersem 3. sezonmuş yani insan düşünüyor niye erken gelsin diye helal olsun heyecanlı yer de kalmıştı zaten iyi oldu bu ... :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts