TAÇE Yetkilisi KuramaUN 1956 Posted March 20, 2016 TAÇE Yetkilisi Share Posted March 20, 2016 Anime Adı : Mayoiga Anime Türü : Gizem, Dram Bölüm Sayısı : 12 / 12 Yapım Yılı : 2016 Çevirmen : Nones Düzenleme : KuramaUN Özet; Şüpheli bir otobüs firmasıyla yola çıkan genç erkekler ve kızlar güvenilmez bir köy olan Nanakimura'ya doğru yola çıkarlar. Gitmeyi hedefledikleri yer ütopük bir oluşumun parçası mı, dünyanın tüm engellerinden arınmış mı... yoksa tüm bunlar birer söylentinden mi ibaret. Dağların derinliklerine ilerlerken, otobüsümüz her biri kendi beklentilerine ve sorunlu kalplerine batmış 30 farklı bireyi taşıyor. Geldikleri yer ıssız bir köydü, yaşamın soluk kokuları vardı ve her yeri dökülüyordu. Gerçekte Nanakimura'nın ardındaki sır neydi acaba? Klasör Linki This is the hidden content, please Sign In or Sign Up TAÇE Discord Sunucusu Nones, Lizardon, Sinsine and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
jans09 1658 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Gizem animesi... Bakalım konu nasıl işlenecek. Birazcık korku ve psikoloji de bulabilecek miyiz? Çizimler de ii... Kolay gelsin şimdiden... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2942 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Bu sezon merakla beklediğim serilerden biri, hadi bakalım Cihan eline kuvvet :) Şimdiden kolay gelsin arkadaşlar... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2679 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Ben bunu nasıl görmem? Nasıl kaçırırım? :D Kolay gelsin arkadaşlar Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2942 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 15 saat önce, Nones yazdı: Ben bunu nasıl görmem? Nasıl kaçırırım? :D Kolay gelsin arkadaşlar Ben de şaşırmıştım sen bunu sormayınca ama istemedi herhalde diye düşünmüştüm. Meğer gözünden kaçmış :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2679 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 16 saat önce, Sine Güneş (Sinsine) yazdı: Ben de şaşırmıştım sen bunu sormayınca ama istemedi herhalde diye düşünmüştüm. Meğer gözünden kaçmış :D ahahaha o kadar didik didik ettim sezonu şaka bir yana nasıl kaçırdım ben bile bilmiyorum. Gerçi drama var bu yüzden otomatik olarak göz ardı etmiş olabilir gözlerim ama ne bileyim ufak bir pişmanlık hissettim bunu inkar edemeyeceğim :D Alan arkadaşımıza kolay gelsin Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
darkshinigami012 3 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 anooo acaba 2. bölüm ne zaman gelecek cumartesi ingilizcesi çıktı . Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
jans09 1658 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 44 dakika önce, darkshinigami012 yazdı: anooo acaba 2. bölüm ne zaman gelecek cumartesi ingilizcesi çıktı . Birinci bölüm gelmedi ki... Bazı nedenlerden dolayı çevirmen değişikliği yapmak durumunda kaldık en kısa zamanda gelecektir. Eline sağlık şimdiden Nones... Nones 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
darkshinigami012 3 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 ilginiz için teşekkürler :D jans09 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2679 Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 On 4/11/2016 at 03:26, darkshinigami012 yazdı: anooo acaba 2. bölüm ne zaman gelecek cumartesi ingilizcesi çıktı . Bir açıklama da ben yapayım yanlış anlaşılmak istemem. Seriyi pazar günü devraldım bu haftasonu da sınavlarım olduğu için yoğun bir tempoda ders çalışıyorum. Fakat yine de fırsat buldukça ders aralarında çeviri yapıyorum. Bu haftasonuna kadar 2. bölümü muhtemelen çeviririm. En kötü ihtimalle seri sınavlarımdan sonra 3. bölüm ile birllikte haftaya yayınlanır. Gecikme için üzgünüm, ilginiz için de teşekkür ederim. jans09, Sinsine and Laetitia 3 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts