Nones 2678 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 2018’de Gelecek Bleach Live Action Filminin Başrol Oyuncusu ve Yönetmeni Belli Oldu Bleach’in 2018’de gelecek live action filmiyle ilgili ilk detaylar paylaşıldı. Serinin ana karakteri Kurosaki Ichigo’yu Sota Fukushi (Strobe Edge – Ren Ichinose ve Hikaru Tezuka – Toshokan Sensou /Library Wars) oynayacak. Yönetmenliğini ise Gantz ve I am a Hero’nun live action filmlerini yönetenShinsuke Sato yapacak. Anime ve mangaları uyarlamalarıyla ünlü yönetmenin şu an bir başka Shonen Jump serisi olan Death Note’un yeni filmi Death Note Light up the NEW world‘u yönetmekte olduğunu hatırlatalım. Weekly Shonen Jump’ta paylaşılan bilgiye göre çileğe hayat verecek Sota Fukushi Bleach’i live action yapacaklarını duyunca çok şaşırmış ve heyecanlanmış. Tite Kubo ise saç rengi konusunda endişe duyduğunu, bu renk live action filminde olursa garip görüneceğini belirterek “ne yapacaklar merak ediyorum” diyor. Tite Kubo ayrıca sadece yeni hayranların zevk alacağı bir film olmasını istemediğini, seriyi uzun süredir takip edenlerin de memnun olmasını dilediğini, bunun için de elinden geldiğince yapım ekibine destekte bulunabileceğini belirtiyor. Bu açıklamalar yapımcıların aynı zamanda yeni bir hayran kitlesi yaratmayı planladıklarını da gösteriyor. Kaynak: http://www.animefantastica.com/ Perfectum 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Perfectum 288 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Oyuncu yakışıklıymış tamamda bu live action'u nasıl yapacaklar yahu o kadar süper güç efekt falan koskoca iki sene kim bekleyecek -,- Neyse Allah yardımcıları olsun :D Duyuru için teşekkürler Nones :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Luluna 326 Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Ciddi mi bunlar? Bleach'e LA? :D normal animeye zor yapıyorlar Bleach'i nasıl başaracaklar?:D Ansastsu kyoshin'i batırmışlardı, tam bir fiyaskoydu !!!! ben de çok dandik bir şey bekliyorum doğrusu, umarım yanılırım!! Başrol de eh işte fena değil.. Link to post Share on other sites More sharing options...
Ali Özgür Kara 0 Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Daha animesini tamamlamadılar yarım yamalak bıraktılar live action yapıyorlar hafif türklük var bunlarda bir işi yarım bırakıp başlkasına başlamak Link to post Share on other sites More sharing options...
Celine 57 Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Başrol fena değil de turuncu saç uymaz çocuğa esmer biri o yüzden temelli sırıtır. En iyisi hiç yapmasınlar gereksiz bu live action işleri Bleach aşırı fantastik olmaz bence. Link to post Share on other sites More sharing options...
Kayaku 1 Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Kimse bi itsugo etmez tabii ama başrolü ben yakıştırdım. Bi de turuncu görmek lazım.. Link to post Share on other sites More sharing options...
SupremeSir 1 Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Pek büyük bir beklentim yok ama nasıl bir şey olacak diye merak etmiyorum değil. :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pelin Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Güzel olmayacağını düşünüyorum diğer live action film seçimlerindeki karakterleri düşününce.. umarım biraz olsun benzerler. :( Orihime'm nasıl olacak acaba :'( kim oynayacak en çok onu merak ediyorum. :d Temsili İchigo sevimliymiş ama ayrı olarak. *-* Hem mangada çocuğun zaten tuhafsandığını belirtmişti turuncu saçlı diye garibimi -neresi garip tabii tartışılır- :d çizerken düşünmemişte gerçeğe turuncu renk yansıyınca mı tuhafsaflar demek aklına gelmiş :D:DD ben severim. Orihime'nin saç rengine filan dokunmasınlar da. <3 Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Shingeki no Kyojin'deki Armin'i canlandıran adamın saçları gibi sarının da sarısı(!) olmaz umarım. Turuncu yapmalarını umuyorum. Başrolü güzel ama beğendim (Bilmeyenler için Armin'in Live Action görseli.) Spoiler Link to post Share on other sites More sharing options...
smg 1 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Ne kadar dandik olursa olsun mangası kadar kötü olamaz. Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts