Jump to content

Bleach Live Action Filminin Başrol Oyuncusu ve Yönetmeni Belli Oldu


Nones

Önerilen İletiler

2018’de Gelecek Bleach Live Action Filminin Başrol Oyuncusu ve Yönetmeni Belli Oldu

 

Bleach’in 2018’de gelecek live action filmiyle ilgili ilk detaylar paylaşıldı. Serinin ana karakteri Kurosaki Ichigo’yu Sota Fukushi (Strobe Edge – Ren Ichinose ve Hikaru Tezuka – Toshokan Sensou /Library Wars) oynayacak. Yönetmenliğini ise Gantz ve I am a Hero’nun live action filmlerini yönetenShinsuke Sato yapacak. Anime ve mangaları uyarlamalarıyla ünlü yönetmenin şu an bir başka Shonen Jump serisi olan Death Note’un yeni filmi Death Note Light up the NEW world‘u yönetmekte olduğunu hatırlatalım.

Bleach Kurosaki Ichigo Sota Fukushi Live Action Filminin Başrol Oyuncusu

Weekly Shonen Jump’ta paylaşılan bilgiye göre çileğe hayat verecek Sota Fukushi Bleach’i live action yapacaklarını duyunca çok şaşırmış ve heyecanlanmış. Tite Kubo ise saç rengi konusunda endişe duyduğunu, bu renk live action filminde olursa garip görüneceğini belirterek “ne yapacaklar merak ediyorum” diyor. Tite Kubo ayrıca sadece yeni hayranların zevk alacağı bir film olmasını istemediğini, seriyi uzun süredir takip edenlerin de memnun olmasını dilediğini, bunun için de elinden geldiğince yapım ekibine destekte bulunabileceğini belirtiyor. Bu açıklamalar yapımcıların aynı zamanda yeni bir hayran kitlesi yaratmayı planladıklarını da gösteriyor.

 

Kaynak: http://www.animefantastica.com/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Güzel olmayacağını düşünüyorum diğer live action film seçimlerindeki karakterleri düşününce.. umarım biraz olsun benzerler. :( Orihime'm nasıl olacak acaba :'( kim oynayacak en çok onu merak ediyorum. :d Temsili İchigo sevimliymiş ama ayrı olarak. *-* Hem mangada çocuğun zaten tuhafsandığını belirtmişti turuncu saçlı diye garibimi -neresi garip tabii tartışılır- :d çizerken düşünmemişte gerçeğe turuncu renk yansıyınca mı tuhafsaflar demek aklına gelmiş :D:DD ben severim. Orihime'nin saç rengine filan dokunmasınlar da. <3 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Shingeki no Kyojin'deki Armin'i canlandıran adamın saçları gibi sarının da sarısı(!) olmaz umarım. Turuncu yapmalarını umuyorum. Başrolü güzel ama beğendim :ahaaah-onion-head-emoticon:

(Bilmeyenler için Armin'in Live Action görseli.)

Spoiler

Kanata-Hongo-attack-titan-Armin-Arlert.j

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.