Jump to content

Selam :D ^^

Recommended Posts

İsmim Can 14 yaşındayım. Derslerimde çok başarılı olduğum için arkadaşlarım bana Einstein der. En sevdiğim ders fendir. Kim feni sevmezki ? *-* Düşünsene atom parçalıyosun abi :3 atomu parçalıyosun <3 Kyaa kawaii *-* Ehe-ehem.. kendimi kaptırdım sanırsam. neyse En sevdiğim isim Ezgidir. Gelecekteki kızımın ismide Ezgi dir :3 <3 Naruto izlemedim ezmeyin -.- İzlediğim animeler Steins Gate , Fate Zero , Kuroko No Basket 1-2 , Bleach , Death Note. Normal tabiki daha 15 gündür anime izlediğim için ^^ Umarım sıcak bir forumdur Adanadan katılıyorum sanırsam çok az kişi vardır adanada çunki her forumda öyle neredeyse  :huh: neyse iyi anlaşabilmek dileğiyle Hoşça kalın. ^^

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

İsmim Can 14 yaşındayım. Derslerimde çok başarılı olduğum için arkadaşlarım bana Einstein der. En sevdiğim ders fendir. Kim feni sevmezki ? *-* Düşünsene atom parçalıyosun abi :3 atomu parçalıyosun &l

Einstein 10-15 yaşlarında salakmış diyolar?

İşte kardeşim bak biz beraber gülüyoruz ama bu adam hakaret ediyor. Ayıp ki ben ona hiç bişey yapmamıştım :(   Korkuttun mübarek :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.