Jump to content

Sistem Güncellemesi!!!


schneizeL

Önerilen İletiler

İyi günler ve güncelleme için teşekkürler öncelikle;

Benim 2 tane tavsiyem var;
1- İzlediğimiz bölümler kendiliğinden "izlendi" olarak işaretlensin. unutursak aynı bölüm olduğunu anlayana kadar izlemekten kurtuluruz (video'nun dolmasını bekleyen arkadaşlar için bu olay daha büyük sıkıntıdır emin olun)

2- izlendi olarak işaretlenmiş bölümler bölüm listesinde farklı tonda gözüksün ya da bir şekilde belli olsun, bu sayede bir animeye uzun süre ara verdikten sonra "hangi bölümde kalmıştım ben yaa" diye düşünen insanlar kurtarılabilir (Bleach ve Fairytail'de aynısı oldu arada izlemek geliyor içimden; hangi bölümde kaldığımı ararken bunalıp vazgeçiyorum... mağdurum)

 

Edit: Aklıma geldi de bir animenin devam ettiği ya da bittiği, anime açıklamasında işaretlense çok hoş olabilir aslında... Ya da bitmiş bir animenin devamı niteliğinde anime varsa o da belirtilse (İlgili animeler kısmı var gerçi ama biraz geliştirilse ya da ilgili animeler açıklamada yazsa daha güzel olabilir bence)

 

Edit2: Çok şey istedim biliyorum ama aslında bir de bir video ile ilgili şikayet yapılmışsa o şikayetler gösterilse ona göre alternatiflere bakarız çok kullanışlı olur. 

mesela XXX animesinin XX bölümünün mail linkini izleyen biri alt yazı senkron hatası olduğunu görüp şikayet etse, diğer kullanıcılar siz düzeltene kadar mail linkini açtığında o şikayeti görür ve haa mail'de alt yazı senkron hatası varmış diğer linkleri deneyeyim der. Bu sayede anime izlerken bu tür sorunlarla karşılaşma şansımız azalır

Düzenlenme: Sarkis tarafından
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 92
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Merhaba arkadaşlar,   Daha önce bir çok kez konu başlığı açıp yapmakta olduğumuz güncellemeden bahsettik ve önerileriniz doğrultusunda bir şeyler hazırlamaya başladık. Çok fazla bir vaktim olmadığında

İyi günler ve güncelleme için teşekkürler öncelikle; Benim 2 tane tavsiyem var; 1- İzlediğimiz bölümler kendiliğinden "izlendi" olarak işaretlensin. unutursak aynı bölüm olduğunu anlayana kadar izleme

Ya benim bi sorum olcak tı kendi anime listemize kayıt ettiklerimiz silinirmi bu guncellemede

Bu sitenin bir sakini olmak çok güzel. Çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Kullanımı daha rahat ve daha da gelişiyor. Eklenecek özellikler bunu gösteriyor.  Ayrıca siteyle ilgili herhangi bir kapatma durumu tehlikesi olabilir mi ? Dizimag'daki gibi bir durum olmaz umarım. Site önemli bir konuma geldi. Ayrıca izlediğim bütün animeler burda ve alışkanlık yaptım. Son cümlemde başarılar diyorum ve gerçekten saygı duyuyorum işinize :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

henüz hepsini okumadım ama, gözüme takılan avatar konusunda, "gravatar" şeysini kullanabillirsiniz belki. hem yük de olmaz foruma zannımca. çok fazla web işinden anlamam ama, kullanıcı avatar yüklerse pc'den, serverda yer kaplar diye biliyorum. ya url şeklinde eklenmeli, ya da gravatar gibi uygulamalar ile bağlanmalı bence. aklıma ilk gelen bu.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Valla ben boş zamanlarını anime izleyerek geçiren biriyim ve hep türkanimeden izliyorum yani sitede ortalama aktif olma sürem 6 saat izin günlerinde tam gün olabilir ama şu varki çokta önemli değil ama yinede gözüme batıyor yorum yazdığımda ki herşeye yorum yazmayı sevmem eğer bir olay olmuşsa animede veya aşırı derecede sevindiğim veya kızdığım birşey olursa yazarım flood yapar gibi her bölüme kopyala yapıştır teşekkür mesajı yazmam zaten minnettarız türkanime ve ceviren fansublar olmasa anime nasıl izlerdik izlenmesi bile teşekkür olarak algılanmalı ama bazıları bu durumu tamamitle sitedeki rütbe durumundan ötürü abartıyor gereksiz yorumlar birikiyor ve site yogunluk yaşıyor bence rütbe sistemi hatalı bir kişinin yorum sayısına göre rütbelenmesi saçma her bölüme teşekkür yazmak anlamsız bir anime başlığı altına bir kere teşekkür edileceğine her bölümde aynı kişilerin teşekkürlerini görüyoruz tabiki teşekkür edilmeli ama amacı farklı ben 4 senedir anime izliyorum ve universite zamanında izleme sürem daha fazlaydı 8 saat full anime izlerdim aralıksız ve bu süre zarfında turkanime sitesinde bulundum 4 sene geçti ve hergun hergun anıme ızleyerek geçirdim türkanime catısı altın da ama yorum yazıyorum yeni üye yazıyor ismimin altında bu komik bence birbaşkasına bakıyorum daimi üye yazdıgı bölüm için teşekkürler güzel bölümdü bunu yazarak daimi üye olmış benim yorum sayım azdır ama bakarsanız yorumlarıma kaç satırdır bütün harf sayısı hakkımı kullanmış olurum çünki yorum yaptıysam bir düşüncem kızdıgım veya sevındıgım (bölüm hakkında) kelimelere dökmek için yazarım ( spoiler vermeden) yorum yapmak bu olmalı netice olarak rütbelendirme bence sitede aktif olma süresine göre verilmeli çok aktif olan birine yeni üye denilmesi saçma uzun süre saatlerce anime izleyen birine otaku rütbesi daha çok yakışıyor :) çünki tam bir otakudur ve sitedeki durumuda yemi üye olarak gözükmemeli tabiki siteyi acıp dışarı cıkan cocukca düşünceleri olan arkadaşlar olabilir bunun önlemide sayfanın yenilenme süreci eğer bir kullanıcı belli bir süre zarfında yenileme yapmıyorsa cevrim dışı olacak bunun ayarlanması nasıl olur bilmem tabiki benimkisi eleştiri değil haddime değil sadece fikrim herşey için sonsuz teşekkürler size minnettar oldugumuzu söylemek için her bölüm altına kopyala yapıştır teşekkür yazmamıza gerek yok bunu zaten gayet iyi biliyorsunuz

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.