Jump to content

Sabah Sisi

Kayıtlı Üye
    917
  • Last visited

• Days Won

1

Reputation Activity

1. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Singularity for a status update, yeminle bu yazı kadar hiçbirşeye sinir olmuyorum " The file must be smaller than 0MB.   
    yeminle bu yazı kadar hiçbirşeye sinir olmuyorum " The file must be smaller than 0MB. " 
  2. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Leffwn for a status update, Ne güzel bir staj bitişi ve vedalaşma yaşadım, baya mutlu oldum.   
    Ne güzel bir staj bitişi ve vedalaşma yaşadım, baya mutlu oldum. 
  3. Beğen
    Sabah Sisi reacted to jans09 for a status update, Yaz sıcaklarının bitmesine çok az kaldı...!!! OLEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYY!   
    Yaz sıcaklarının bitmesine çok az kaldı...!!! OLEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYY!
  4. Beğen
    Sabah Sisi reacted to konoha for a status update, Mektup arkadaşı arıyorum... İlgilenen varsa lütfen mesaj atsın :)   
    Mektup arkadaşı arıyorum... İlgilenen varsa lütfen mesaj atsın :)
  5. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Red-King for a status update, One Piece pazar günlerinin krallara layık kahvaltısı gibi bir şey oldu artık. Ertesi   
    One Piece pazar günlerinin krallara layık kahvaltısı gibi bir şey oldu artık. Ertesi gün zaten işkencevi bir gün, değişik bir hayat.
  6. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Red-King for a status update, İpana ile sağlıklı gülüşler.   
    İpana ile sağlıklı gülüşler.

7. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Rofh for a status update, Şu şarkının güzelliğine bakarmısınız :D harikaa   
    Şu şarkının güzelliğine bakarmısınız :D harikaa 
  8. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Mileydi for a status update, Ao no Exorcist 2017 yeni sezon geliyor...   
    Ao no Exorcist 2017 yeni sezon geliyor...
  9. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Sinsine for a status update, Daha ne kadar gidenlerin arkasından yas tutacağız? Ne zaman bitecek bu terör, bu şidd   
    Daha ne kadar gidenlerin arkasından yas tutacağız? Ne zaman bitecek bu terör, bu şiddet, bu gözü dönmüşlük? Yazık, boş yere dökülen kanlar doyurmadı mı hala gözlerini? İçimiz yine acıyla dolu...
  10. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Nones for a status update, 2016 ocak yılı itibariyle her ay bir patlama oluyor ve alınan tek önlem yayın yasağı   
    2016 ocak yılı itibariyle her ay bir patlama oluyor ve alınan tek önlem yayın yasağı ve kınama öyle mi? Tanrı topunuzun belasını versin artık. 
  11. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Lizardon for a status update, Kazanmak istemediği halde başarılı olan insanlar. Tek amaçlarının başarı olmadığını b   
    Kazanmak istemediği halde başarılı olan insanlar. Tek amaçlarının başarı olmadığını bilen insanlardır.
  12. Beğen
    Sabah Sisi reacted to yiting for a status update, " Bu dünyada yalnızlıktan yana olan insanlar vardır. Lakin yalnızlığa katlanabilen yo   
    " Bu dünyada yalnızlıktan yana olan insanlar vardır. Lakin yalnızlığa katlanabilen yoktur... "

13. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Leffwn for a status update, Spidey 10 numara olmuş. :D Civil War cidden iyi olacak. :D   
    Spidey 10 numara olmuş. :D Civil War cidden iyi olacak. :D 

14. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Rofh for a status update, Son 10 yılın en iyi Rock albümü.   
    Son 10 yılın en iyi Rock albümü.
  15. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Leffwn for a status update, Sonunda beklediğim fragman. Şunu da atayım:   
    Sonunda beklediğim fragman. 
    Şunu da atayım:

16. Beğen
    Sabah Sisi reacted to LeornKayn for a status update, Benim için anime tarihindeki en iyi yumruktur.k.bakma Saitama-sensei sen daha iyisini   
    Benim için anime tarihindeki en iyi yumruktur.k.bakma Saitama-sensei sen daha iyisini atana kadar en iyisi ve en anlamlısı bu.. 

17. Beğen
    Sabah Sisi reacted to HolySpirit for a status update, Doğum günüymüşşş :( puff burda olsa keşke   
    Doğum günüymüşşş :( puff burda olsa keşke 
  18. Beğen
    Sabah Sisi reacted to baranovvic for a status update, Tüyler diken diken Marvel's Captain America: Civil War - Trailer 2 https://youtu.be/d   
    Tüyler diken diken Marvel's Captain America: Civil War - Trailer 2 https://youtu.be/dKrVegVI0Us
  19. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Leffwn for a status update, Allahu Akbar!!!!!!! Spidey sonunda göründü ya lan!!!!! Sup vs Bat halt yesin! OYŞŞŞŞŞ   
    Allahu Akbar!!!!!!! 
    Spidey sonunda göründü ya lan!!!!! Sup vs Bat halt yesin! OYŞŞŞŞŞ
  20. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Singularity for a status update, Derinden vurdun beni :   
    Derinden vurdun beni :

21. Beğen
    Sabah Sisi reacted to baranovvic for a status update, 63 günde 40 bölüm anime çevirisi..   
    63 günde 40 bölüm anime çevirisi..
  22. Beğen
    Sabah Sisi got a reaction from Red-King for a status update, İmzayı kast ettim, güzel gifti bence. :D   
    İmzayı kast ettim, güzel gifti bence. :D
  23. Beğen
    Sabah Sisi reacted to LeornKayn for a status update, 1.27'de başlayıp 1:36'ya kadar süren itachi'nin belirişinin kayboluşu efsane olmuş şa   
    1.27'de başlayıp 1:36'ya kadar süren itachi'nin belirişinin kayboluşu efsane olmuş şarkıda ayrı bir sayko zaten kim editleyip yaptıysa eline sağlık 
    https://www.youtube.com/watch?v=tmtOxvPsFt0
  24. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Kikuchi for a status update, GodFather OST süper ya :(   
    GodFather OST süper ya :( 
  25. Beğen
    Sabah Sisi reacted to Cold Dewil for a status update, Bleach 664 diyorum...Başka birşey demiyorum (**o**)   
    Bleach 664 diyorum...Başka birşey demiyorum  (**o**)
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.