Jump to content

Amygirl

Forum Admin
  • İçerik sayısı

    7341
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    184

Amygirl kullanıcısının son zaferi 21 Eylül 2023

Amygirl en beğenilen içeriğe sahiptir

Amygirl hakkında

  • Doğum günü 05/11/1990

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    http://amyninanimeguncesi.blogspot.com.tr/

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın
  • Konum
    Angara

Son profil ziyaretçileri

631450 profil görütülenme

Amygirl üyemizin başarıları

Hakkında

Hi dudes :bye2-onion-head-emoticon:
Keh keh keh selamlamaya bak 

:teehee-crazy-rabbit-emoticon:

Selam gençler ben forumdaşınız, ablanız, kardeşiniz, anneniz, kızınız, qanqanız Amy. Kısacası o Adana Merkez'de patlayanlardan birisiyim sajdjfkjgk
Yazının ilerleyen yerlerinde saçmalamak istiyordum ama başlarken uçuşa geçtik bakalım. Sonumuz hayrola
:steal-onion-head-emoticon:


Aslen Adanalıyım. Ancak 2,5 senedir işim gereği Ankara'da yaşıyorum. Bu foruma kaydolduğumda öğrenciydim. Zaman çabuk geçiyor. Buradan foruma ya da siteye geldiğinde henüz bir öğrenci olup evlenip çoluk çocuk sahibi olan arkadaşlara selam olsun :super-onion-head-emoticon:

 

10 Kasım 2011 günü foruma kaydolmuşum. O günden beri de forumda aktif takılmaktayım.
Nerde kalmıştık? Foruma girdikten hemen sonra bir FF yarışması olmuştu. Ortamı çok beğenip takılmaya devam etmiştim. FF ler sayesinde Cold Dewil forumdaşınızla falan tanıştım yani. Sonra toprakezgi, Haruka, Songena2, sakuragi, Hokage_Minato, gereksiz (hayırsız Cem), Yanki_99, Paprika, BarbarosOruç, SatellizerLB, Yuki ve nickini hatırlayamadığım bir dolu güzel insanla tanıştım. Sonracığıma Zeynep ablamla tanıştım. Barış adminle tanıştım. Bu anime işine gönül vermiş bir çok kişi ile tanıştım. Çevirmenler, uploaderlar vs vs vs. Şimdi dönüp bakınca iyi ki gelmişim bu foruma. La! Birbirini kucaklayan sarı kafalar smileyi nerde bulamadım neyse şu idare etsin

 

3d8fe8080cfb3cadb48184c94ab8232e2f160a18


Hepimizin ortak problemi etrafta anime konuşacak birilerinin olmaması şeysini bu forumda bol bol telafi ettim. Bu yüzden forum benim için çok çok özel bir yerdir. Yaklaşık 7 senedir de bu önem verdiğim ortamın düzeninden sorumluyum. Barış admin dedi seni admin yapalım diye. Sonra bana yetki verilmiş. Hazin bir yenidoğan servisi nöbetinde öğrenmiştim. Site yöneticisi Halil Karahan'dan gelen mesaj: Sana admin yetkisi veriyorum. Kötüye kullanırsan geri alırım. :silence-onion-head-emoticon:  Çok soğuk bir mesajdı şahsen içimde kalmış bak burda pörtledi assdjfdkgf Çünkü bu forumu en çok tanıyan kişiyim. Yeni açılan bir konu olduğunda konu araştırması yapmadan daha önce açılmışsa alt forumuna kadar ezbere bularak "Aaa bu konu forumda vardı" diyebiliyorum. Tabi bu övünülecek bir şey değil. Adam akıllı işsizlik :smoking2-onion-head-emoticon: neyse kısacası forum için elimden gelen her şeyi yaptım yapıyorum. :pretty-onion-head-emoticon:

Hakkımda yazımı en son 4 sene önce yazmışım o sebepten bir güncelleme yapayım dedim. :up-crazy-rabbit-emoticon: Yeni sosyal platformlar sebebi ile forum siteleri eski popülerliğini yitirse de forum devam ettiği müddetçe buralardayım ve seviliyorsunuz :thank_you__onion_by_elcerbero:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.