Hokage_Minato 1297 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Anime Adı : Shigatsu wa Kimi no Uso Anime Türü : Dram Müzik Romantik Okul Shounen Bölüm Sayısı : 23 / 22+ Yapım Yılı : 2014 Çevirmenler : Setsuna Düzenleme : KuramaUN, Sine Güneş (Sinsine) Özet; Piano dahisi Arima Kousei, çocuk müzisyenler yarışmasını kazandıktan sonra herkes onun adını öğrenmiştir. Fakat; ona en çok destek veren annesinin ölümünden sonra zihinsel ve duygusal bir çöküş yaşayan Kousei, artık kendi piyanosunun sesini bile duyamaz olmuştur. Bu olayın üstünden iki sene geçtikten sonra bile, piyanoya dokunamayan Kousei, bütün yaşamını böyle gideceğini düşünürken tanıştığı bir kız her şeyi değiştirecektir.Başına buyruk bir kemancı olan Miyazono Kaori, Kousei’nin müzik hayatına geri dönmesine yardım eder ve onu alışık olmadığı bir stilin içine sürükleyerek yeni şeyler keşfetmesini sağlar.Hikâyemiz, ikilinin ve arkadaşlarının müzik ile yaşadıkları maceraları konu alıyor.Aynı adlı mangasından uyarlanmıştır. Klasör Linki This is the hidden content, please Sign In or Sign Up NaruHodo, Evallark, Sinsine and 16 others 19 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
PaC_DeWiL 11 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 konusu güzel simdiden cevirenlere tesekkürler bide ne zaman cıkar Phryne 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
FireBlue 10 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 güzel bir şeye benziyor şimdiden ellerine sağlık Phryne 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Phryne 226 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 konusu güzel simdiden cevirenlere tesekkürler bide ne zaman cıkar Ben teşekkür ederim. :D Serinin 2014 Sonbahar sezonunda Ekim ayında çıkması bekleniyor şimdilik.http://www.kimiuso.jp/onair/ orijinal sitesinden ayrıntılara bakabilirsiniz. ^^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Phryne 226 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 güzel bir şeye benziyor şimdiden ellerine sağlık Teşekkür ederim. ^^ :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
extreme 197 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Seninde almadığın seri kalmamış setsuna :D konusunda müzik olunca soğuyorum nedense animeden izlemem büyük ihtimal bunu Phryne 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Phryne 226 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Seninde almadığın seri kalmamış setsuna :D konusunda müzik olunca soğuyorum nedense animeden izlemem büyük ihtimal bunu Bu bütün bölümü müzik dinleterek geçiren bir anime olmayacak gibi. :D Mangasını okumuştum biraz, insan ilişkilerini ve komediyi de içerdiği için sanırım Nodame Cantabile'ye benzetebiliriz. ^^Not: Bu arada üzgünüm beğenemedim iletiyi günlük kotam dolmuş :lol: extreme 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
extreme 197 Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 Bu bütün bölümü müzik dinleterek geçiren bir anime olmayacak gibi. :D Mangasını okumuştum biraz, insan ilişkilerini ve komediyi de içerdiği için sanırım Nodame Cantabile'ye benzetebiliriz. ^^Not: Bu arada üzgünüm beğenemedim iletiyi günlük kotam dolmuş :lol: Romantizm Sho için bir bölüm bakarım ama yinede olmaz gibi geliyor musical lere karşı bir antiliğim var nedense Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Namida 98 Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 konusu hosuma gitti :) bekliyorum seriyi . neyse ki yakin zaman da :) simdiden ellerinize saglik :) Phryne 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
boa_hancock 23 Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 konusu çok güzel sabırsızlıkla beklediğim animelerden *-*çevirmenlere şimdiden kolaylık ve başarılar diliyorum :D Phryne and boa_hancock 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts