Hitsugaya Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Anime Adı: ToradoraAnime Türü: Romantizm , Komedi , Okul , DramaBölüm Sayısı : 25Anime Yılı: 2008Konu:Lise ikinci sınıfa başlayan Ryuuji Takasu sevimli ve sıradan bir çocukolmasına rağmen, belalı biriymiş gibi görünen bir yüzü olduğu içinçevresindekiler ondan kaçınmaktadır.Ryuuji okulun ilk günü en yakın arkadaşı Yuusuke Kitamura ve uzunsüredir hoşlandığı kız Minori Kushieda ile aynı sınıfta olduğunu görünceçok sevinir.Ancak beklenmedik bir anda & okulun en tehlikeli ve risk seviyesi yüksekyaratığı denen ve aynı sınıfta olduklarını kısa süre sonra öğreneceğiTaiga Aisaka’ya çarpar. Ufak yapılı ama oldukça vahşi bir kız olan Taigada kendisi gibi arkadaşları, hatta ailesi tarafından bile dışlananbiridir.Başta kavgayla başlayan ilişkileri, toplumdan dışlanmanın ortak derdiylezamanla dostluğa ve sevgiye dönüşecektir. Trailerhttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=oFsWODkPV5c Resimler+Replerinizi eksik etmeyin :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Sonu çok güzeldi ya.. Herkese tavsiye edilir. 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya Posted October 18, 2011 Author Share Posted October 18, 2011 Ewt çok güzeldi sonu daha devam etmesini isterdim ve en sevdiğim romantik komedi toradora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ℓøvέ~♥ Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Minori ve Taiga'ya hayrandım bu animede güzeldi işte fena değildi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esinti Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Bu animeyi çok seviyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pyskhe Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Muazzam olmasa da güzeldi. *-* Sonu beni deli etmişti... T_T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Taiga'ya hastayım çok şeker ya mimiklerine, tepkilerine bitiyorum iyi ki izlemişim öneren de sanırım foruma ilk takıldığım zamanlar Hitsugaya'ydı. Yanılmıyorsam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya Posted February 25, 2012 Author Share Posted February 25, 2012 Taiga'ya hastayım çok şeker ya mimiklerine, tepkilerine bitiyorum iyi ki izlemişim öneren de sanırım foruma ilk takıldığım zamanlar Hitsugaya'ydı. Yanılmıyorsam :D Bendim galiba genelde hep bu animeyi öneririm :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Sendin ya :D O değil de iyi ki önermişsin telefonumda duruyo bölümler canım sıkıldıkça açıp izliyorum manyağa bağladım :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya Posted February 25, 2012 Author Share Posted February 25, 2012 Sendin ya :D O değil de iyi ki önermişsin telefonumda duruyo bölümler canım sıkıldıkça açıp izliyorum manyağa bağladım :DBişi soracam ben videoları telefona atıyom ama açılmıyor videolar mp4 türünde olmadığı için mi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts