TAÇE Yetkilisi KuramaUN 1956 Posted April 2, 2017 TAÇE Yetkilisi Share Posted April 2, 2017 Anime Adı: Renai Boukun Anime Türü: Harem, Komedi, Romantizm, Okul, Doğaüstü Güçler, Ecchi Bölüm Sayısı: 12 / 12 Yapım Yılı: 2017 Çevirmen: Cymbalta Encode: canseckiner Özet: "Kiss Note" yani Öpücük Defteri, isimleri birlikte yazılan kişileri yeri ve zamanı olmadan birbirlerine aşık olmasını ve birbirlerini öpmesini sağlayan güçlü bir defterdir. Bu sihirli ve bilindik nesne adı Guri olan ve görevi sevgili oluşturmak olan bir meleğe aittir. Ancak deftere yanlışlıkla sıradan bir lise genci olan Aino Seiji'yi yazar. Üstelik Seiji birisini öperse Guri ölecektir. Deftere Seiji'nin aşkı, okulun popüler kızı Hiyama Akane'yi yazmak konusunda onu ikna eder ancak bu Akane'yi kuvvetli duygularıyla bunalatıcı, takıntılı bir psikopata çevirir. Sonunda Akane ve Seiji birlikte olur ama Guri, Akane'nin Seiji'yi yeteri kadar sevmediğine karar verir. Birçok insan için hayal olan bu durum, normal bir ilişki isteyen Seiji için cehennem gibidir. Klasör Linki This is the hidden content, please Sign In or Sign Up TAÇE Discord Sunucusu anes, Sinsine, Black Angel and 11 others 12 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2679 Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Konu ilginçmiş. Yeni proje hayırlı olsun arkadaşlar Cymbalta 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Angel 1002 Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Yeni proje için hayırlı olsun... Cymbalta 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Daha önce tanıtımını okumuştum bir yerde, denişik gelmişti. Başlayınca göz atacağım, kolay gelsin :D Cymbalta 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
jans09 1658 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Kabus dolu romantik komediler en güzel türlerden biridir. Zavallı delikanlı şimdiden hayatının pembe gözlüklerle bakması gereken döneminin mahvolmasına acıdım.... Hem de en içten kahkahalarımla Eline sağlık @Cymbalta Cymbalta 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Cymbalta 4 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 3 saat önce, jans09 yazdı: Kabus dolu romantik komediler en güzel türlerden biridir. Zavallı delikanlı şimdiden hayatının pembe gözlüklerle bakması gereken döneminin mahvolmasına acıdım.... Hem de en içten kahkahalarımla Eline sağlık @Cymbalta Yandere karakterler listesine komik bir kız daha geliyor bakalım Yarın rawı yayınlanır soft ne zaman çıkarsa çevirmeye başlayacağım hemen.. Teşekkür ediyorum. Bu seride Can'la birlikte çalışacağım. Şimdiden eline sağlık onun da :) canseckiner and jans09 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
canseckiner 225 Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 İlk bölümü yükledik arkadaşlar iyi seyirler :) Barış D. Baryshx and Cymbalta 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 İlk bölümü izledim :D Animeleri tiye alıyor gibin, daha çok komedi üzerinden yürüyecek öyle gözüküyor, Seiji'yi bıçaklama sahneleri komikti :D Bu saattlerde animeyi çevirip encode eden arkadaşların emeğine sağlık ;) canseckiner 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
mzm78 3 Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Teşekkürler Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
drogbacrash 20 Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Teşekkürler Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts