Gin*** 7 Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Evet arkadaş çoğu kişinin sevmediği birşey bu bence.5 senedir anime izliyorum Çoğu animede baş karakterler aşırı ezik artık bu japonların özündenmi kaynaklanıyor bilmiyorum ama bana göre bence bi baş karakter -yakışıklı olacak(bi karizması olsun bari :d)-Soğukkanlı olacak-Akıllı olacak-Sapık olabilir orasına karışmam(hahah :D)-Gerektiğinde zor kararlar vermeli-Korkmayacak(herkez korkar korktuğunu belli etmeyecek anlamında)-Herkeze yardım edeceğim düşüncesinde olmamalı Böyle olmalı :D hisokaBey 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Foulshakez 2 Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 bende bu durumdan çok rahatsızım bu nasıl bi ezikliktirya bkz:Mirai nikki: yukki hisokaBey and KonaChan 2 Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest 3ira Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Evet arkadaş çoğu kişinin sevmediği birşey bu bence.5 senedir anime izliyorum Çoğu animede baş karakterler aşırı ezik artık bu japonların özündenmi kaynaklanıyor bilmiyorum ama bana göre bence bi baş karakter -yakışıklı olacak(bi karizması olsun bari :D)-Soğukkanlı olacak-Akıllı olacak-Sapık olabilir orasına karışmam(hahah :D)-Gerektiğinde zor kararlar vermeli-Korkmayacak(herkez korkar korktuğunu belli etmeyecek anlamında)-Herkeze yardım edeceğim düşüncesinde olmamalı Böyle olmalı :D Bu saydığın özelliklere göre, benim izlediğim serilerin %80 oranında baş karakterde eziklik yoktu. Tabi anime dünyası geniş, her çeşit karakter var. Link to post Share on other sites More sharing options...
-Alper- 138 Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 bu senin dediğin sadece kısa serilerde oluruzun serilerde adam zaten mükemmelse daha ne yapması lazım animenin uzun olması için hisokaBey 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Gin*** 7 Posted February 15, 2014 Author Share Posted February 15, 2014 Kısa seriler değil sadece bana göre Naruto ezik mesala hep susky susky bune abi dönmüyorsa köye dönmüyor öyle arkadaşlıkmı olur.Bleachdan ichigo iyidir,One pieceden luffy adamdır ama salaktır :DD,Gintamada gintokiye sözüm yok abilerin abisi çok kral adam :D,Katekyo hitman rebornda tsuna ezik bana göre,Fairy tailde Natsu adamdır ama kısa serilerin %50 den fazlasının baş karakteri ezik kabul edin yani :D hisokaBey 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
kawaii kereste 518 Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 seinen serilerde bahsettiğin ana karakter tipinden çok az var. bi de resmen Lelouch'u tanıtmışsın altta yazdıklarınla, ama heralde şimdiye kadar izlemişsindir Code Geass'i :D free word, jans09 and hisokaBey 3 Link to post Share on other sites More sharing options...
Kutatgu 105 Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Şu şingeki no kıyojin'deki Eren'dir bu ezik karakterlerden biri. :D ABD dizilerindeki karşılığıda Smallville deki ezik süpermen'dir. :D hisokaBey 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Gin*** 7 Posted February 15, 2014 Author Share Posted February 15, 2014 Code geasstan leloucha ezik diyeni görürsem adresine giderim :D bu arada çoğu kişi bilmez ama claymoreden teresa mükemmellik abidesidir animelerdeki en sevdiğim kadın karakterler arasındadır hisokaBey 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
-Alper- 138 Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 ben kısa serilerdeki baş karakter zeki, çevik ve ahlaklı olur demek istedim uzun serilerde ise güçsüz başlıyor güçleniyoraksi halde uzun olamazdı seri mesela luffy 15 yıl oldu hala dünyanın en güçlüleri sıralamasında ilk 20ye girceğini sanmam hisokaBey 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Pryda 70 Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Baş karakter çok önemli benim için, sırf baş karaktere sempati duymadığım için bıraktığım animeler var.. Sapıklık dışında gerçekten Lelouch`u anlatmışsın :D hisokaBey 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts