Jump to content

ShadyRogue

Üyeler
  • İçerik sayısı

    164
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Durum yanıtları bölümüne ShadyRogue kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Azıcık geciktim ama geç de olsa içimden geçenleri yazmak istiyorum.  Bu yıl burada konuştuğum ve konuşmadığım herkesin yeni yılı umarım sağlıklı ve huzurlu geçer. Gerçekten iyi ki varsınız ve iyi ki bu siteye üye olmuşum çünkü... Bu siteden çok fazla arkadaş edindim ve öz abim-ablam gibi gördüğüm bir sürü kişiyle samimiyet kurdum. ❤️ Sayenizde gerçekten kendimi yalnız hissetmediğim bir yıl geçirdim ve çok fazla yeni şey öğrendim. Her şey için teşekkürler, ve umarım daha güzel bir yıl bizi bekliyor olur, mutlu yıllar! :onion_gomen_by_7anime7drawer7:

    1. ShadyRogue

      ShadyRogue

      Spoiler

      Dün akşam bu mesaj üzerinde uzun bir zaman harcadım ve yollayıp yollamama konusunda çok kararsızdım, bir de mekanda çok fazla yeni kişi var ve kime ne diyeceğimi kararlaştıramıyorum :dying-onion-head-emoticon: Ama belki bir gün selam vermeye alışırım :admire-onion-head-emoticon:@BURUN

       

    2. (See 4 other replies to this status update)

  2. Azıcık geciktim ama geç de olsa içimden geçenleri yazmak istiyorum.  Bu yıl burada konuştuğum ve konuşmadığım herkesin yeni yılı umarım sağlıklı ve huzurlu geçer. Gerçekten iyi ki varsınız ve iyi ki bu siteye üye olmuşum çünkü... Bu siteden çok fazla arkadaş edindim ve öz abim-ablam gibi gördüğüm bir sürü kişiyle samimiyet kurdum. ❤️ Sayenizde gerçekten kendimi yalnız hissetmediğim bir yıl geçirdim ve çok fazla yeni şey öğrendim. Her şey için teşekkürler, ve umarım daha güzel bir yıl bizi bekliyor olur, mutlu yıllar! :onion_gomen_by_7anime7drawer7:

  3. Öncelikle merhaba arkadaşlar. Şuana kadar 3.sünü yaptığımız birlikte anime izleme etkinliğine devam ediyoruz. Bu etkinlikle ilgili bilgisi olmayan arkadaşlarımız @DieNase'nin güncellemelerini kontrol edebilir.

     

    Kısaca bahsetmek gerekirse; 

    Herkes izlemek istediği bir animenin adını yazıyor. Daha sonra kura yöntemi ile aralarından birini seçiyoruz. 13 bölümlük animeler 1 hafta, 24+ bölümlü animeler  ise 2 hafta süre ile izleniyor. Anime tanıtım ve inceleme bölümüne açılan konuyla katılan herkes incelemelerini yazıyor.

     

    Unutmayın, söylenilen animeler tek sezonluk olmalı ve 30-35 bölümü geçmemeli.

    Konuyla alakalı soru sormak isteyenler muhabbet mekanında sorularını sorabilir.  

     

    İlk olarak başlamak gerekirse: Higashi no Eden

    1. ShadyRogue

      ShadyRogue

      Normalde ben de fark etmez diye bir giriş yapacaktım ama maalesef bir tane önermem gerekiyor sanırım... :dying-onion-head-emoticon: O yüzden "Great Pretender" diyorum :embarrassed2-onion-head-emoticon:

    2. (See 14 other replies to this status update)

  4. Buradaki ilk günüm.

    1. ShadyRogue

      ShadyRogue

      Öncelikle hoş geldinn! :cheer2-onion-head-emoticon: Umarım forumda iyi vakit geçirirsin, önerebileceğim çok güzel bir mekan var ve buraya epey de bi' yakın. "Muhabbet mekanı" diye harika insanların konuştuğu bir yer var, oraya uğrarsan eğlenip iyi vakit geçireceğine inanıyorum. :embarrassed2-onion-head-emoticon: Onun haricinde herhangi bir soru veya sorunun olursa da herkesin yardımcı olmaya çalışacağına eminim. :victory-onion-head-emoticon:

    2. (See 17 other replies to this status update)

  5. Neden boş boş takılırken aklıma birden Rem geldi ve depresyona girdim? :dying-onion-head-emoticon:

    1. ShadyRogue

      ShadyRogue

      Spoiler

      Okuyup Rem'i kurtarmak gibi bir planım vardı da zaman bulamadım :dying-onion-head-emoticon:

       

    2. (See 10 other replies to this status update)

  6. Neden boş boş takılırken aklıma birden Rem geldi ve depresyona girdim? :dying-onion-head-emoticon:

    1. ShadyRogue

      ShadyRogue

      @Barbarosa Abi pek spoiler'lık bir şey yok, ilk sezon yaşadıkları bile yeter... Ama 2. sezonla da alakalı biraz, Trailer'ı izlemen yeterli abi... :dying-onion-head-emoticon: 

      İngilizce Altyazılı Trailer:

      Spoiler

       

       

    2. (See 10 other replies to this status update)

  7. Neden boş boş takılırken aklıma birden Rem geldi ve depresyona girdim? :dying-onion-head-emoticon:

  8. Neden boş boş takılırken aklıma birden Rem geldi ve depresyona girdim? :dying-onion-head-emoticon:

  9. Neden boş boş takılırken aklıma birden Rem geldi ve depresyona girdim? :dying-onion-head-emoticon:

    1. ShadyRogue

      ShadyRogue

      Abla alakasız bi' şekilde kötü hissediyorum şu an. :bad-atmosphere-onion-head-emoticon: Ama sorman daha iyi hissettirdi, teşekkürler :onion_gomen_by_7anime7drawer7:

    2. (See 10 other replies to this status update)

  10. Umarım animeyi beğenmişsindir

    1. ShadyRogue

      ShadyRogue

      İlk bölümüne bakma fırsatım oldu ve kesinlikle bitireceğim animeyi. Konusu ilgi çekici ve güzel, ana karakter prenses ve devamını merak ettirdi. Tek korktuğum şey 12 bölüm olması, 2. sezonu gelir mi bilmem ama gelmezse manga'dan devam etmek zorunda kalacağım. Henüz bilmiyorum ama çok düşük bir ihtimal olsa da belki tüm hikaye sadece 12 bölümdür.

    2. (See 2 other replies to this status update)

  11. Umarım animeyi beğenmişsindir

    1. ShadyRogue

      ShadyRogue

      Şu anda izlediğim bir anime var ama sanırım bugün bakma fırsatım olur, profilinde sürekli anime paylaştığın için zevkine güvenip takip edeceğim sanırım. Shuutmatsu no Izetta izleyince de haber vereceğim kesinlikle :)

    2. (See 2 other replies to this status update)

  12. İmza istiyorumm! :bad-atmosphere-onion-head-emoticon: 99 iletide kaldım, bilinmeyen anime bölümünde konu açılmıyor ki yardımcı olayım :boohoo-crazy-rabbit-emoticon: Kendimi tek teselli ediş şeklim "Ya imzan olsa ne olur ki, zaten hangi GIF'i koyacağını bile bilmiyorsun." diye sayıklanmak. :bad-atmosphere-onion-head-emoticon:

    1. ShadyRogue

      ShadyRogue

      En azından böyle düşünmek biraz daha rahatlatıcıymış. Evet evet, benim şu anda 140 iletim var zaten ki, kafama takmama gerek yok çünkü çok az kaldı zaten. Böyle düşüneceğim bundan sonra :D

    2. (See 1 other reply to this status update)

  13. Nickinden anladığıma göre pek hayırlı bir şahıs değilsin. Benim dedem de kalpazandı. Beraber tokatlayalım mı birilerini

    1. ShadyRogue

      ShadyRogue

      Sanırım gerçekten de değilim, adminlerimizi kızdırmadan yapalım bir şeyler :happiness-crazy-rabbit-emoticon:

    2. (See 3 other replies to this status update)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.