jans09 1658 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Çoğumuz, çoğu zaman tarafını tutmadığımız; "bir ölemedi", "vay lanet!, "adama bak be!" ve benzeri ünlem kelimelerinin yanı sıra sinir katsayımıza göre küfür de içeren kötü karakterler izledik. Ha hayranı olunanlar yok mu? Var. Ama bu onların kötü karakter olmasına "konsept olarak" engel mi? Hayır. Konunun özüne gelirsek; sizin en unutamadığınız "efsane" kötü karakter kimdir? Sorduğumda aldığım yanıtlar genelde; Berserk - Griffith Bleach - Aizen Death Note - Kira Fullmetal Alchemist - Shou Tucker Tokyo Ghoul - Jason - Yamori Naruto - Madara gibi isimler oldu. Sizin en unutulmaz kötü adamlar listenizde kimler var? Nedenlerini de bir köşeye sıkıştırırsanız sevinirim Red-King and Barış D. Baryshx 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Red-King 399 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Aslında ; Berserk - Griffith Naruto - Madara Unutulmaz kötü karakterler sınıfına girmesi beni üzdü. Bu cevapları kim verdi bilmiyorum ama gerçekten konuyu tam anlamıyla kavrayamamış olabilirler... Özellikle Madara konusunda. Esora görmeden Bunun dışında benim en unutamadığım kötü karakter; Jason idi oda listede var... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ezberbozan 123 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Sword Art Online'deki Sugou Yugioh'daki Yami Bakura Akame Ga Kill'deki imparatoru yöneten vardı adını unuttum. Katekyo Hitman Reborn'daki Byakuran sevemediğim kötüler. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Madara kötü bir karakter değil. Nereden baktığınıza bağlı olay. Basilisk = Tenzen Yakushiji Ninja Scroll = Himura Genma Rurouni Kenshin = Shishio Makoto Cold Dewil 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
jans09 1658 Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 14 dakika önce, Red King yazdı: Aslında ; Berserk - Griffith Naruto - Madara Unutulmaz kötü karakterler sınıfına girmesi beni üzdü. Bu cevapları kim verdi bilmiyorum ama gerçekten konuyu tam anlamıyla kavrayamamış olabilirler... Özellikle Madara konusunda. Esora görmeden Bunun dışında benim en unutamadığım kötü karakter; Jason idi oda listede var... Yukarıdaki resim için Jason'ı arattığımda elindeki böcekli resmi gördüm de... Çevirirken yaşadığım o sıkıntılı anlar geldi aklıma Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Red-King 399 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Şimdi, jans09 yazdı: Yukarıdaki resim için Jason'ı arattığımda elindeki böcekli resmi gördüm de... Çevirirken yaşadığım o sıkıntılı anlar geldi aklıma Biz izlerken ne hallere düştük sizi düşünmek bile istemiyorum... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
FeeLing7d 76 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Trigun - Legato Bluesummers Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 53 dakika önce, Red King yazdı: Aslında ; Berserk - Griffith Naruto - Madara Unutulmaz kötü karakterler sınıfına girmesi beni üzdü. Bu cevapları kim verdi bilmiyorum ama gerçekten konuyu tam anlamıyla kavrayamamış olabilirler... Özellikle Madara konusunda. Esora görmeden Bunun dışında benim en unutamadığım kötü karakter; Jason idi oda listede var... Jason zaten 13. Cuma filminde olan bir karakter, bu da çakması zaten, yani orjinallik sıfır Red-King 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Esora Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Aslında Madara hiçte kötü diyil -.- Sadece çok güzel bi şekilde milleti dövdü o .s lütfen geçmişte olanları da hatırlasınlar *- * Benim madaracığım kötü diyil -.- cool -.- egolu -.- karizmatik -.- güçlü -.- Ama ana karakter naruto olduğu için maalesef cry T-T Yine de kötü görünmesi çok hoş görünüo *- * Madara ve Aizen derim *- * ama Madaracığımı pek kötü bulmuyorum hayat hikayesine bakınca açıkcası ... Zaten manga nın sonun da spoiler *- * Aizen en bestidir . Adam keyfi için neler neler yaptı olaylar olaylar -.- Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted March 2, 2016 Forum Admin Share Posted March 2, 2016 Forumda bu konu yok muydu ya ? Hatta tek tek ne yazdığımı bile biliyorum aradım taradım bulamadım silinmiş olabilir mi Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts