Jump to content

Türkiyedeki en iyi komedyen

Tugrul.

En iyi komedyen  

89 members have voted

1. 1. En İyi Komedyen

• Ata Demirer
      7
    • Cem Yılmaz
      50
    • Şahan Gökbakar
      2
    • Şafak Sezer
      1
    • Tolga Çevik
      24
    • Atalay Demirci
      5

Recommended Posts

Buraya birisi daha eklenmeli: Beyazıt Öztürk... Beyefendi birisi ve kendisine has bir kitle oluşturmuş birisi... Bay J ve Geveze yi de unutmamak lazım.. Sonra Zeki Kayhan Coşkun u da...

Buraya yazılan komedyenleri başarılı buluyorum ancak sıkıştığı zaman belaltı esprilere başvurmaları kalitelerini düşürüyor. Şafak Sezer in kendisi zaten belaltı olduğu için ayrı bir sevmem kendisini...

Katılıyorum Beyaz ve kesinlikle Geveze :) ama Bay J hmmm... biraz düşündürücü :)

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

sizce en iyi komedyen kim ? kemal sunalı yazmadım cünkü onu yazsam şüphesiz kemal sunal kazanırdı bu arada şahan gökbakar recep ivedik bilmeyen olur diye söliyim dedim

Verilenlerden aslında hepsi kendi tarzında komedyen.Mesela Cem Yılmaz seyirciye laf atarak konu üretirken,Ata Demirer kendisini ön planda tutan espiriler yapar ( Bknz: Sahneye birşey girdi 2'ye 5 :D )

Ben Cem Yılmaz'a pek gülmüyorum açıkçası, oyum Tolga Çevik'ten yana.

Beyazıt Öztürk ve Bay J'nin komedyen olduğunu düşünmüyorum. Bana göre daha çok şovmenler. Gevezenin doğduğundan beri yaptığı tüm esprileri toplasan bir espri etmez bence :D Mizah seviyesi sıfır. Fakat hepsi önemli sanatçılarımızdır.

Rahmetliler arasından Kemal Sunal ve Nejat Uygur, yaşayanlar arasından ise Şener Şen, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Münir Özkul.

Anketteki isimler ise benim için hepsi aynı.

nejat uygur yaşıyor ölmedi henüz :)

• Forum Admin

Beyazıt Öztürk ve Bay J'nin komedyen olduğunu düşünmüyorum. Bana göre daha çok şovmenler. Gevezenin doğduğundan beri yaptığı tüm esprileri toplasan bir espri etmez bence :D Mizah seviyesi sıfır. Fakat hepsi önemli sanatçılarımızdır.

Bana Gevezeyi pek takip etmiyorsun gibi geldi... Geveze ve Bay J Tv ve radyo dünyasında çok boy gösterseler de düzenli sahne aldıkları stand up showları mevcut :) Beyaz için şovmen demek daha uygun ama diğerlerinin asıl işi komedyenlik :)

Verilenlerden aslında hepsi kendi tarzında komedyen.Mesela Cem Yılmaz seyirciye laf atarak konu üretirken,Ata Demirer kendisini ön planda tutan espiriler yapar ( Bknz: Sahneye birşey girdi 2'ye 5 :D )

Bunların dışında Tolga Çevik unutulmuşşş :o :o :o

Komedi Dükkanı arkadaşım yaaa -_- Lütfen unutmayalım unutturmayalım ekleyelim...

PS: Beyazıt Öztürk bence de şovmen.Komedyen olarak düşünmüyorum.Ama soru En iyi Şovmen olsa Beyazıta 10 kez oy atardım ^_^ Seviyeli ve güzel sunuyor bence...

• 2 weeks later...