slimjack 228 Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Buraya birisi daha eklenmeli: Beyazıt Öztürk... Beyefendi birisi ve kendisine has bir kitle oluşturmuş birisi... Bay J ve Geveze yi de unutmamak lazım.. Sonra Zeki Kayhan Coşkun u da...Buraya yazılan komedyenleri başarılı buluyorum ancak sıkıştığı zaman belaltı esprilere başvurmaları kalitelerini düşürüyor. Şafak Sezer in kendisi zaten belaltı olduğu için ayrı bir sevmem kendisini...Katılıyorum Beyaz ve kesinlikle Geveze :) ama Bay J hmmm... biraz düşündürücü :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Bronex 35 Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Beyazıt Öztürk ve Bay J'nin komedyen olduğunu düşünmüyorum. Bana göre daha çok şovmenler. Gevezenin doğduğundan beri yaptığı tüm esprileri toplasan bir espri etmez bence :D Mizah seviyesi sıfır. Fakat hepsi önemli sanatçılarımızdır. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AlGur 2 Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Rahmetliler arasından Kemal Sunal ve Nejat Uygur, yaşayanlar arasından ise Şener Şen, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Münir Özkul.Anketteki isimler ise benim için hepsi aynı.nejat uygur yaşıyor ölmedi henüz :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2718 Posted August 18, 2013 Forum Admin Share Posted August 18, 2013 Beyazıt Öztürk ve Bay J'nin komedyen olduğunu düşünmüyorum. Bana göre daha çok şovmenler. Gevezenin doğduğundan beri yaptığı tüm esprileri toplasan bir espri etmez bence :D Mizah seviyesi sıfır. Fakat hepsi önemli sanatçılarımızdır. Bana Gevezeyi pek takip etmiyorsun gibi geldi... Geveze ve Bay J Tv ve radyo dünyasında çok boy gösterseler de düzenli sahne aldıkları stand up showları mevcut :) Beyaz için şovmen demek daha uygun ama diğerlerinin asıl işi komedyenlik :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil 722 Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Verilenlerden aslında hepsi kendi tarzında komedyen.Mesela Cem Yılmaz seyirciye laf atarak konu üretirken,Ata Demirer kendisini ön planda tutan espiriler yapar ( Bknz: Sahneye birşey girdi 2'ye 5 :D ) Bunların dışında Tolga Çevik unutulmuşşş :o :o :o Komedi Dükkanı arkadaşım yaaa -_- Lütfen unutmayalım unutturmayalım ekleyelim... PS: Beyazıt Öztürk bence de şovmen.Komedyen olarak düşünmüyorum.Ama soru En iyi Şovmen olsa Beyazıta 10 kez oy atardım ^_^ Seviyeli ve güzel sunuyor bence... Amygirl and Tzu-kun 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Tugrul. 138 Posted August 18, 2013 Author Share Posted August 18, 2013 tolga çeviği unutmuşum yönetmene espirileri :D biraz geç oldu ama ekliyelim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
DeathBook 84 Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 İçlerinden tabii ki Cem Yılmaz. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kawaii kereste 518 Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyisi tabii ki Cem Yılmaz. En çok güldüğüm adam en iyisidir, düz mantık :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
BlacQwOLF 7 Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Şahan paraları doldurdu ve Cemoya fark attı, sizlerde paraları yesinler, kuzuları - börekleri götürsünler diye oyladınız, şahan benim için bir numara... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Leffwn Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Oyum Cem yılmaza ama Tolga çevikte bir o kadar sevdiğim bir komedyen. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts