Jump to content

boa_hancock

Üyeler
  • İçerik sayısı

    37
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    boa_hancock reacted to Songena in Death Note Live Action Dizisi Geliyor   
    Kac dizi izledin? Hangi dizilere denk geldin acaba? Tabii ki de anime/mangalara agirlik verdikleri icin film-dizi sektorleri cok gelismis degil. Fazla oyuncu da yok ama iyi olan dizi-filmler de cok var. Anime Live-actionlari genelde iyi olmuyor dersen anlarim da o kadar emek verilmis diger yapimlara berbat demek haksizlik oluyor. :( Filmde Light' tan sonra Kira olan kisi medya alaninda calisan kadindi, ilginc olaylar olmustu hosuma gitmisti. :D Ryuk' un beyazlisini da (İsmi neyse artik) filmde daha cok sevdim. Biraz L fanlari icin yapilmis gibiydi ama en azindan Near yoktu filmde. Sure kisitli oldugu icin olaylar animedeki kadar ayrintili islenmemisti gerci.
    Filmde olacaklar bilinsede bir sekilde izlenirde, dizinin sarmasi daha zor. Bazi olaylar-karakterler vs. degistirilse, sevilecek bir karakter eklense hos olabilir. Tabii ki orjinali olan animenin yerini tutmaz ama guzel olursa L'i ozledikce acar izlerim. :D
  2. Beğen
    boa_hancock reacted to boa_hancock in Türk Anime 5. Yılını Yarışmayla Kutluyor!   
    ödüller çok güzel :wub:
    ama ben de beceremem sanırım şimdiden katılacak arkadaşlara başarılar  :lol:
  3. Beğen
    boa_hancock reacted to boa_hancock in ANİME KOMEDİ 05.01.2015 (10) (YENİ)   
    Tebrik ederim bütün çalışmalarınız çok güzel olmuş
    şu animeci aşıklardaki karakterlerin tipleri her bölümde değişmiş  :D  :D
  4. Beğen
    boa_hancock reacted to boa_hancock in 2014'ün En Çekici/Havalı Karakterleri Top 30   
    Bence bu listenin içinde Sata Kyoya (Ookami Shoujo to Kuro Ouji) da olmalıydı hatta 1. sırada  :rolleyes:
  5. Beğen
    boa_hancock reacted to Hokage_Minato in Top 10 Anime Opening   
  6. Beğen
    boa_hancock reacted to boa_hancock in Ekim 2014 Animeleri Tanıtımı   
    ekim ayında toplam 57 tane anime mi çıkacak woaw! içlerinden 5-6 tanesi baya ilgimi çekti (özellikle ookami shoujo) listemde bekliyorlar  :D  :wub:  :)
  7. Beğen
    boa_hancock reacted to boa_hancock in Kuroko no Basuke Sapığına Hapis   
    İşte bu benim mangakalarıma kimse zarar veremez  :D
  8. Beğen
    boa_hancock reacted to Pembiş in Merhaba   
    Merhaba millet ben bugün kayıt oldum foruma. Öncelikle ortama uyum saglamaya ve tv sohbettekilere kendimi kabul ettirmeye  calışıyorum. Lütfen vampire knight ı çok sevenler beni eklesin anlaşabileceğimize inanıyorum ;)

  9. Beğen
    boa_hancock reacted to moralkaan in Anime İncelemeleri Blog Sayfası   
    Merhaba arkadaşlar,
     
    Kendi kişisel anime inceleme bloguma hepinizi beklerim.
     
    Anime-İnceleme.Blogspot
     
     

  10. Beğen
    boa_hancock reacted to Skadi in Shigatsu wa Kimi no Uso Açılış Parçası   
    Shigatsu wa Kimi no Uso Açılış Parçasını Kim Seslendiriyor?
     

    Kodansha Monthly Shounen Magazin’de 2011 yılından beri okunan Naoshi Arakawa’nın Shigatsu wa Kimi no Uso mangası, Fuji TV tarafında Noitamina Line Up 2014 etkinliğinde animeye adaptasyonuna kavuşacak bir seri olarak duyuruldu. Kodansha’nın Yıllık Manga Ödüllerinde en iyi shounen manga kategorisinde ödül almış, piyanist bir çocuk ile keman çalan bir kızın hikayesini konu alan serinin animesi, bu yıl ekim ayında yayımlanmaya başlayacak ve yarım sene boyunca da ekranlarda kalacak.
    Seri konusunu, annesi öldüğünden beri piyano çalamayan ama aslında bu olay yaşanmadan bir piyano dehası olan Kōsei Arima’nın hayatının, keman çalan bir kızla şans eseri tanışmasıyla değişişinden alıyor. Kaori Miyazono isimli bu kızın gözüpek kişiliğinden etkilenen Kōsei 14 yaşında yaşadıklarını geride bırakıp ileriye adımlar atmaya başlıyor.
    Sırasıyla Kōsei Arima, Kaori Miyazono, Tsubaki Sawabe, Ryouta Watari, Takeshi Aiza, Emi Igawa’nın paylaşılan görselleri şöyle :

    Serinin yapım ve prodüksiyon kadrosu ise şu şekilde:
          -Prodüksiyon-
    Yönetmen: Kyōhei Ishiguro Seri Komposizyonu: Takao Yoshioka Senaryo: Takao Yoshioka Müzik: Masaru Yokoyama Karakter Tasarımı: Yukiko Aikei Sanat Yönetmeni: Hisayo Usui Animasyon Yönetmenliği Şefi: Yukiko Aikei 3D Yönetmenliği: Ryūta Ono Ses Yönetmeni: Jin Aketagawa

    -Seiyuu- Natsuki Hanae: Kōsei Arima karakteri Risa Taneda: Kaori Miyazono karakteri Ayane Sakura: Tsubaki Sawabe karakteri Ryota Ohsaka: Ryouta Watari karakteri Saori Hayami: Emi Igawa karakteri Yuuki Kaji: Takeshi Aiza karakteri
    Serideki isimler bu şekilde açıklanırken listeye bir yenisi daha eklendi ve Goose house serinin açılış şarkısıyla kadroya katılmış oldu. İlk başlarda Youtube kanallarında paylaştıkları birbirinden başarılı coverlarıyla ün kazanan ve sırf bu coverlarla büyük bir hayran kitlesine sahip olmuş Goose house, ses sanatçıları, söz yazarları ve bestecilerden oluşuyor. Ayrıca artık kendi şarkılarına da imza atan ve singleları, mini-albümleri ve stüdyo albümleri de bulunan grubun animelerde yer aldığı ilk sefer de olmayacak bu çalışma. Şöyle ki ardımızda bıraktığımız kış sezonunda yayımlanan Gin no Saji’nin ikinci sezonunda kapanış parçası Oto no Naru Ho e(オトノナルホウヘ) yine Goose house imzası taşıyor. Son olarak grubun Shigatsu wa Kimi no Uso’nun sadece açılış parçasında değil; serinin reklamlarında kullanılacak şarkılarda da emeği geçecek ancak reklamlar için cover şarkılar kullanılacak. Hatta bu haber ile birlikte yayımlanmış tanıtım videosunda da Sukuma Switch’in Zenryoku Shounen isimli şarkısını Goose house yorumuyla dinleyebilirsiniz. 


     
    Seri için bundan önce yayımlanmış diğer iki tanıtım videosu


     


     
    Goose house’dan Oto no Naru Ho e:


     
    Siz de bu habere sevinen Goose house takipçilerinden misiniz? Peki Shigatsu wa Kimi no Uso sonbaharda izleyeceğiniz animeler arasında mı?
     
     
    Kaynak:AnimeFantastica
  11. Beğen
    boa_hancock got a reaction from Phryne in ( 23 / 22+ ) Shigatsu wa Kimi no Uso   
    konusu çok güzel sabırsızlıkla beklediğim animelerden *-*
    çevirmenlere şimdiden kolaylık ve başarılar diliyorum :D
  12. Beğen
    boa_hancock reacted to boa_hancock in ( 23 / 22+ ) Shigatsu wa Kimi no Uso   
    konusu çok güzel sabırsızlıkla beklediğim animelerden *-*
    çevirmenlere şimdiden kolaylık ve başarılar diliyorum :D
  13. Beğen
    boa_hancock reacted to Hokage_Minato in ( 23 / 22+ ) Shigatsu wa Kimi no Uso   
    Anime Adı : Shigatsu wa Kimi no Uso
    Anime Türü : Dram Müzik Romantik Okul Shounen
    Bölüm Sayısı : 23 / 22+
    Yapım Yılı : 2014
    Çevirmenler : Setsuna
    Düzenleme : KuramaUN, Sine Güneş (Sinsine)
    Özet; Piano dahisi Arima Kousei, çocuk müzisyenler yarışmasını kazandıktan sonra herkes onun adını öğrenmiştir. Fakat; ona en çok destek veren annesinin ölümünden sonra zihinsel ve duygusal bir çöküş yaşayan Kousei, artık kendi piyanosunun sesini bile duyamaz olmuştur. Bu olayın üstünden iki sene geçtikten sonra bile, piyanoya dokunamayan Kousei, bütün yaşamını böyle gideceğini düşünürken tanıştığı bir kız her şeyi değiştirecektir.Başına buyruk bir kemancı olan Miyazono Kaori, Kousei’nin müzik hayatına geri dönmesine yardım eder ve onu alışık olmadığı bir stilin içine sürükleyerek yeni şeyler keşfetmesini sağlar.Hikâyemiz, ikilinin ve arkadaşlarının müzik ile yaşadıkları maceraları konu alıyor.Aynı adlı mangasından uyarlanmıştır.
        Klasör Linki

    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol  
  14. Beğen
    boa_hancock reacted to boa_hancock in Working!! 3. Sezon Duyuruldu   
    biliyordum zaten geleceğini komedi dolu , karakterlerin sıcak ve sevimli olduğu bir anime izlemeyenlere öneririm ^-^
  15. Beğen
    boa_hancock reacted to Skadi in Working!! 3. Sezon Duyuruldu   
    Mangası Sona Yaklaşırken Working!! 3. Sezon Duyuruldu

     



    Bu hafta sonu düzenlenen Working!! ve Servant x Service temalı yaz partisinde Working!! animesinin 3. sezonuna yeşil ışık yakıldı. Wagnaria!! olarak da bilinen serinin 3. sezonuyla ilgili daha detaylı bilgiye önümüzdeki dönemde ulaşabileceğiz gibi görünüyor.

    Bir restoranda yarı zamanlı çalışan lise 1. sınıf öğrencisi Sota Takanashi’nin restorandaki tuhaf iş arkadaşlarıyla yaşadıklarını konu alan komedi türündeki mangaya 2005 yılında, Karino Takatsu tarafından Square Enix’in Shonen Gangan dergisinde başlanmıştır.

    Manganın 13. ve son cildinin 25 Aralık’ta Japonya’da satışa sunulacağı Shonen Gangan’ın eylül sayısında duyurulmuştu. Manganın son cildiyle donatılacak olan 2015 takvimi de aynı tarihte sınırlı sayıda piyasaya sürülecek.

     

    Kaynak:AnimeFantastica
  16. Beğen
    boa_hancock reacted to bhdr34 in Working!! 3. Sezon Duyuruldu   
    yuppii Sonunda geldi darısı Servant x Service'e
  17. Beğen
    boa_hancock reacted to boa_hancock in ANİME KOMEDİ 12.08.2014 (9)   
    bende ne zaman gelecek diyordum :)
    mangakalar harika olmuş gülmekten öldüm yaa sao da güzeldi :D
  18. Beğen
    boa_hancock reacted to boa_hancock in Mobil Oyun Bonjour Koiaji Pâtisserie Animeye Uyarlanıyor   
    karakterler ilginç görünüyor büyük ihtimalle izlerim  :)
  19. Beğen
    boa_hancock reacted to boa_hancock in En Son Bitirdiğiniz Anime?   
    senjou no valkyria
  20. Beğen
    boa_hancock reacted to ShadowPiano in Piyano ile Anime Müzik Çalışmalarım   
    Merhaba tekrardan :D Guilty Crown'un daha önce "Krone" adlı parçasını çalmıştım, yine  Guilty Crown'dan bir parça çalmak istediğim için bu seçtim :) Umarım beğenirsiniz...
     
     
     
    Yaklaşık 8 ay sonra sonunda bir Anime parçası yüklemeyi başarabildim :D Bu seferki parçam Parasyte' dan '' Next To You''... Animesini çok sevmiştim ve melodiyi de sevince bu parçayı çalmak istedim, umarım sizde severseniz :D Ve kanalıma abone olmayı unutmazsanız sevinirim. Daha fazla kişiye ulaşmak beni hem gururlandırıyor hem de daha fazla video yüklemem için beni motive ediyor ^^ Ve küçük bir uyarı yapmak istiyorum (Animesini izlemeyenler için) videoyu izlerken parmaklarıma bakın, yandaki videoya değil :D Küçük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz ^^'' Herkese iyi seyirler :D
                      
                                    Eski Videolar
     
     
     
    Herkese merhaba ?? Daha önce Naruto'nun Sadness and Sorrow adlı parçasını çalmıştım (Belki izleyenler olabilir) Şimdiyse Piyano resitalinde sahnede çaldım ama bu sefer Hocamda bana Flütle eşlik etti ? Ufak bir hatam oldu ama o da heyecandan, daha önce sahnede kimseyle birlikte çalmamıştım çünkü ^^" Neyse fazla uzatmayayım... Umarım beğenirsiniz ????
     
     
     
    Merhaba ^_^ Önceden Naruto çalmamı isteyen çok olmuştu bende Sadness And Sorrow adlı parçayı çalmaya karar verdim umarım beğenirsiniz :) Bu sene üniversite sınavına gireceğim için piyanoya çok fazla ağırlık veremiyorum ama sınavdan sonra daha fazla parçayla sizlerle olacağım ^^ Desteklerinizi esirgemezseniz çok memnun olurum ^_^
    Daha fazlası içinde instagramdan takip edebilirsiniz :) : https://www.instagram.com/alican5/
     
     
    Tekrardan Merhaba :) 6 ay önceki sahne çalışmamdan sonra tekrar yeni bir parçayla yani yeni bir Anime parçasıyla sizlerleyim ^_^ Bu seferde Tokyo Ghoul'dan bir parça çalmak istedim.Eski videolarımı izledikçe bir sonraki videomun daha hatasız ve daha kaliteli olması için uğraşıyorum. Umarım beğenirsiniz ^_^ Her zaman söylediğim gibi amacım animeyi yani Animelerdeki bu güzel müziklerin Türkiye de daha fazla yayılmasını sağlamak hatta bir Türk olarak Türkiye dışına ulaşabilirsem ne mutlu bana :D Sizdende ricam desteklerinizi esirgememeniz... Paylaşıp daha çok insanın görmesini sağlarsanız çol mutlu olurum :) Ve çalışmalarıma zaman ayırıp izleyen herkese teşekkürler... :)
     
    Önceki Videom
     
     
    Herkese Merhaba  :) En son böyle bir Konuyu 1 yıl önce açmıştım , şimdi daha iyi bir şekilde karşınıza çıkmak cidden çok güzel  ^_^ Hemen kendimden bahsedeyim ;Beni tanıyanlar olabilir Fairy Tail Natsu coverım dan ve Geçen seneki Fairy Tail parçamdan (Klasik konuya giriş şeklim  :D) Amacım Türkiye de Animeyi daha çok duyurmak bunu da müziğin gücünü kullanarak yapmaya çalışıyorum  ^_^ Bu amaç uğrunda her seferinde kendimi geliştirmeye çalışıp daha  iyi şeylerle karşınıza çıkmak istiyorum  :) Bu video da tam 6 gün önce restalimde çekilmiş bir video, bu sefer Fairy Tail çalmak istemedim ve farklı bir Anime den olmasını istedim araştırırken de Guilty Crown un Krone parçasına denk geldim , parçayı ilk duyduğum anda hayran kaldım çünkü bana direk Guilty Crown daki duyguları hatırlattı , bende hemen gösteride bunu çalmalıyım diye düşündüm. Çok uzattım kısa keseyim... Gösteride kapanışı ben yaptım bu yüzden üzerimde büyük bir heyecan vardı yani hatalarım ondan kaynaklı  :D Parçayı bitirip öğretmenimin yanına gittiğim zaman ikimizinde gözleri dolmuştu  :D ( Kendiside bir animecidir) Sadede gelirsem sizlerden ricam bana amacımı gerçekleştirmemde yardımcı olmanız, bu yüzden siz animecilerin ve TurkAnime nin desteğini bekliyorum  :) Umarım sayenizde hedeflediğim yerlere ulaşa bilirim  ^_^
    ^_^
     
     
    Önceki Çalışmalarımı Aşağıda bulabilirsiniz 
     
     
     
    Öncelikle herkese kocaman bir Merhaba  :D Yine ben ve yine bir Anime müziğiyle karşınızdayım  :) Belki beni daha önceden sahnede çaldığım Fairy Tail Main Theme parçasından tanıyanlarınız olabilir. Fakat bu sefer size çok daha iyi bir parça ile geldim, bu videoyu sizlere sunmayı uzun süredir bekliyordum ama doğru zamanı bekledim... Kendimi daha fazla geliştirip, daha dinlenebilir bir parça çalmak istedim. Tekrar bir Fairy Tail parçası ama ilk videomu paylaşırken söylediğim gibi Fairy Tail in yeri bende çok ayrı. Kendimi bilerek başladığım ilk Anime, hatta Fairy Tail sayesinde bu parçayı ( ve diğer bütün parçaları) çalmamda yardımcı olan Piyano öğretmenim bile Animeci oldu  :D Çok uzatmışım >.<  :) Sadede gelirsem amacım hem Animeyi hem de Anime Müziklerini daha geniş kitlelere duyurmak, sizlerden ricamsa bu amacım doğrultusunda bana yardımcı olmanız. Videomu paylaşarak bana destek olursanız cidden çok sevinirim ( ve şimdi her zaman ki sözüm  :D ) 1 paylaşım bile benim için çok değerli  :) Özellikle TürkAnime yöneticileri bana destek olursa çok mutlu olurum  :rolleyes: . İlk videomda beklemediğim anda bir artış yaşanmıştı nedenini bulamamıştım ama daha sonra sizin sitede paylaştığınızı öğrendim bu yüzden geç de olsa çok teşekkür ederim :3 uzun bir metin oldu ama bana vaktinizi ayırdığınız için tekrar teşekkür eder ve iyi seyirler dilerim ^_^ Ayrıca yorumlarınız benim için çok önemli, lütfen yorum yapmadan geçmeyin :D
     
    Önceki videomu aşağıda bulabilirsiniz :)
     
     

    EVET MİNNA GEÇENLERDE İLK KEZ PİYANO RESİTALİNE ÇIKTIM VE DAHA FARKLI Bİ ŞEYLER YAPMAK VE ANİMEYİ DAHA DA YAYMAK ADINA RESİTALDE FAİRY TAİL DEN MAİN THEME İ ÇALDIM, HEM ÇALDIĞIM YERDE HEMDE DİĞER ANİMECİ ARKADAŞLARDAN ÇOK GÜZEL TEPKİLER ALDIM :D İLK PİYANO RESİTALİM OLDUĞU İÇİN HEYECANDAN HATALAR YAPTIM TABİ ^^" SONUÇ OLARAK BİR RİCAM VAR, SİZ YANİ BÜTÜN ANİMECİLERDEN YARDIM İSTİYORUM VİDEOMUN DAHA FAZLA YAYILMASI İÇİN 1 KERE BİLE PAYLAŞSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM... ŞİMDİDEN YARDIMI ESİRGEMEYEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ^_^ DAHA FAZLA VİDEOYLA YENİDEN KARŞINIZDA OLMAK DİLEĞİYLE :) :)
  21. Beğen
    boa_hancock got a reaction from free word in Hayao Miyazaki Geri Mi Dönüyor?   
    hiç şaşırmadım miyazaki zaten çokça kez emekli olup yeniden dönmüştü  ;)
  22. Beğen
    boa_hancock reacted to boa_hancock in Hayao Miyazaki Geri Mi Dönüyor?   
    hiç şaşırmadım miyazaki zaten çokça kez emekli olup yeniden dönmüştü  ;)
  23. Beğen
    boa_hancock reacted to free word in Hayao Miyazaki Geri Mi Dönüyor?   
    Studio Ghibli’nin Ünlü İsmi Hayao Miyazaki Geri Mi Dönüyor?

    Studio Ghibli ile ilgili haberimizin üzerinden çok geçmemişti ki başrolün yine Hayao Miyazaki ve Toshio Suzuki’ye ait olduğu yeni bir haberle karşınızdayız. Studio Ghibli kurucularından yapımcı Suzuki Miyazaki’nin film yönetmek adına tekrar bir şeyler yapabileceğinden bahsetti. Çarşamba günü NHK’nın sabah programı Asa Ichi’ye konuşan Suzuki, Miyazaki’nin Tokyo’nun Mitaka kentinde bulunan Ghibli Müzesi için kısa film yapabileceği ile ilgili konuştuğunu söyledi.
    Miyazaki’nin emekliliğinden sonra ilerisi için neler yapılabileceğini düşünmek adına verdikleri moladan da bahseden Suzuki, bu yolla değişeceklerini söyleyip, Ghibli’yi bir hayal şirketi haline getirmek istediklerinden ve bunun için neler yapılmasının uygun; neler yapılmasının uygun olmadığını düşündüklerinden bahsetti. Bir ölçüde bu hayali gerçekleştirdiklerini ve bundan da mutluluk duyduklarını belirten Suzuki, şu noktadan itibaren stüdyonun geleceği ile ilgili neler yapabileceklerini düşünmeleri gerektiğini söyledi.
    Miyazaki’nin emekliliği ile ilgili söylediği “Bu sefer ciddiyim” sözleri hakkında; Miyazaki’yi uzun süredir tanıdığını ve bu düşüncelerin değişebileceğini;  bunun olması halinde de şaşırmamak gerektiğini söyleyen  yönetmen Isao Takahata gibi Hayao Miyazaki’nin emekli olabileceğine bir türlü inanamayan Studio Ghibli ahalisi yine mi haklı çıkacak?
    http://www.youtube.com/watch?v=5M-Hcg6JlGw
    Kaynak:AnimeFantastica
    P:S:
    Studio Ghibli Zor Durumda haberden sonra bunu görmek bana neednse ilgi çekme amaçlı geldi  - -_-
     
  24. Beğen
    boa_hancock reacted to Namida in Prison School Animeye Uyarlanıyor   
    konusu ilginç geldi keşke ecchi olmasaydı :D 
  25. Beğen
    boa_hancock reacted to boa_hancock in Studio Ghibli Zor Durumda   
    üzüldüm bu habere animeye ilk miyazakinin filmleriyle başlamıştım studio ghibli kapanırsa çok üzülürüm
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.