Jump to content

Perfectum

Üyeler
  • İçerik sayısı

    207
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    26

Perfectum kullanıcısının son zaferi 20 Kasım 2022

Perfectum en beğenilen içeriğe sahiptir

Perfectum hakkında

  • Doğum günü 15 Mayıs

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • İlgi Alanları
    Müzik, dans, ressamlık ve dijital dünya

Son profil ziyaretçileri

64164 profil görütülenme

Perfectum üyemizin başarıları

Tek durum güncellemesi

Tümünü görüntüle: Perfectum

  1. Cyber City Oedo 808 gibi serilere bayılıyorum. Muhteşemdi ve şu an 3.bölüme geçtim. Her bir karaktere ayrı bir sempatim var hele Benten. Tam bir cyber Griffith değil mi yav :admire-onion-head-emoticon:

     

    images.jpeg-4.jpg

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Perfectum

      Perfectum

      Bilmiyorum ama bence projeyi üstlenen stüdyoya ve bütçeye göre değişir. Aklıma Berserk geldi. Eski çizimlerin üstüne gelen remakeler o kadar beğenilmedi ki herkes manganın ziyan edildiğini düşünüyordu ama golden age arc filmi çok kaliteliydi ve istenen etkiyi yaratmıştı. Günümüz animelerini ben izlemeyi bıraktım. Çünkü sanat işi yok ortada. Adamlar para kazanalım diye kıytırık ya da önceden denenmiş senaryolar üzerine animeler yapıyorlar 10 13 bölüm sonrada unutulup gidiyor. Eskileri tekrar tekrar izliyorum. Monster'a tekrar başladım ablamla :D bir de Vagabond okuyacağım. Ben de böyle sao daki gibi moemsi çizgileri pek ciddiye alamıyorum. 

    3. Lycaenidae

      Lycaenidae

      Golden Age çok güzeldi evet, gerçi ona bile laf atan var çok kötü diye :D, oo Monster mı, hayırlı olsun ya. Ablanla uzun bir soluğa başlamışsınız. Açıkçası ben de animesini tekrar baştan izlemek istiyorum ama şu anlık manga ile idare diyorum. Vagabond daha okumadım ama çizimleri enfes. :loveloveplz: Vagabond'dan sonra belki Blade of the Immortal'a bakarsın. SAO ben animeye yeni başladığımda bile çizimleri bana güzel gelmiyordu. Bir şeyler çok antipatik geliyor bana o animeden. 

    4. Perfectum

      Perfectum

      Valla herkesi memnun etmeye kalkarsalar işleri zor :D Yani ona da kötü diyen varsa bunlar neyi iyi buldular acaba diye merak ederim saçmalıyorlar. Ablam bu aralar Yargı isimli adli kriminal psikolojik bir dizi izliyordu dedim sen gel Monster'a başla :D bir on  bölüm gittik bakalım. Vagabond'a da başlamıştım ama unuttuğumu varsayarak tekrar başlayacağım. Anımsadıklarım kadarıyla harika bir felsefesi ve olay örgüsü var. Seni olayın içine hapsetmeyi başarıyor. :on-jail-crazy-rabbit-emoticon:

    5. Sonraki yorumları göster  %s tane daha
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.