Jump to content

sphinxd

Üyeler
  • İçerik sayısı

    24
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Harika
    sphinxd got a reaction from busephantomhive in Masaüstü Resimleriniz?   
  2. Beğen
    sphinxd reacted to Nones in İtiraf Köşesi   
    İnsanların tercihlerini, dini seçimlerini, her türlü fikirlerini  acımasızca eleştiren, kendi fikri doğrultusunda olmayan  düşünceleri yanlış olarak gören ve o kişilere ölümü hak gören, kendi çıkarları doğrultusunda insanların ölümüne sebebiyet verebilen, bundan da hiçbir şekilde rahatsızlık duymayan, hatta buna alkış tutan her türlü insandışı yaratıktan nefret ediyorum.
     
  3. Harika
    sphinxd reacted to Saki-chan in İtiraf Köşesi   
    Manga okumaya ilk başladığım zamanlarda mangaları hep soldan sağa okuyodum ve hiçbişi anlamıyodum sonra da japonlar bunu nasıl okuyo diyodum ? 
  4. Harika
    sphinxd reacted to Gallardo in İtiraf Köşesi   
    Forumdaki bazı üyeleri anime karakterine uyarlayıp bir anime yapsam nasıl olurdu diye düşünmüşlüğüm var.
     
  5. Karmaşık
    sphinxd reacted to motherlessland in İtiraf Köşesi   
    ben içime çok kapanık biri olmuşumdur hep. kimse beni tanımasın havalarındaydım ama bir yandan da beni tanısınlar nasıl halde olduğumu bilsinler düşüncesindeydim yani içimde hep böyle düşüncelerle çelişiyorum sonradan fark ettim ki ben daha kendimi tanımıyorum başkası beni nasıl tanıyabilir. hala birini bekliyorum beni bulması için ama olmayacak şeyler işte 
  6. Üzgün
    sphinxd reacted to Singularity in İtiraf Köşesi   
    İş yerindeki stresemi saymalıyım bana yaptıklarınamı ? yoksa hayatamı ?? son 2 aydır insanlar beni nasıl zorluyor haberleri yok lan zaten moralim öyle yerlerdeki resmen damara basıyorlar alttan alsam olmuyor görmezden gelsem olmuyor nerede patlayacağım acaba görmezden gelme muhabbetini bırakırsam ciddi ciddi sorunlar büyüyecek 
     
    Gelelim bana kendimden nefret ediyorum bu ara iyice.. zaten pek sevmiyorum  çocukluktan beri böyle gidiyor  kendime baktığımda falan hiçbişey hissetmiyorum.. bir olayı vs gidipte millete ifade edemiyorum zaten değer vermediğim insanlara ifade edememem umrumda olmuyor fakat gerçekten sevdiğim insanlarda acayip üzülüyorum evet gece boyunca ağladığım günler dolu çoğu arkadaşımı bu saçmalık yüzünden kaybettim bu yüzden güne uyanmak bile istemiyorum..  

    Hergün o kadar yoruluyorum ki resmen evde ceset dolanıyor çalıştığım işi çoğu insan biliyor forumdaki ağır yani  hadi ona tamam diyorum birde kalkıp beni oraya buraya yolluyorlar al sana gece 3 ten ertesi gün akşam 4 de kadar çalışma.. mesaimi ? elbette yok. sabaha kadar 15 tane ağzına kadar dolu arabayı indir üstüne birde saat 10:30 da eve gidecek iken akşam 4 de kadar adam eksik diye çalış 100 lerce kez öğlen yemeğini yemeği bile unuttum koca şirkette hep mi adam eksik gireli 1,5 yıl oluyor  hergün başka iş bakıyoruz oda yok alım yokmuşta cart curtmuşta hadi diyorum zaten şimdilik çalışıyorum burda durum biraz iyi olmadığı için sabır etmiştim ilk girdiğimde herneyse genede mecburuz bu kadar moral bozukken stresteyken nasıl çalışıyorum anlamıyorum yani delirmemek elde değil kargoda öyle çok geliyor ki bu ara insanlar ciddi ciddi yorgunluktan ayakta duramıyor..

    müşterilere kolay geliyor tabi kargom nerde ? eve niye gelmedin vs yahu be arkadaşım mantığın alıyormu adam o kargoyu sana getirmeyip amacı ne olacak ?? düşün ben 80 kilo sanayii parçası taşıdım diyelim adama gitmesem kendimi ezmiş olacağım sabah zaten koliyi arabaya zar zor atıyorum onu sana getirmesem arabadan akşam indireceğim sonra transfer merkezine yarın tekrar götürmek için araca atıcam ordan tekrar kendi aracıma taşıycam sonra sana gelip tekrar araçtan indircem böyle gerizekalı bir düşünce olabilirmi ?? kusura bakmayın yani niye 80 kiloluk koliyi 10 kere kaldırıp belimi mahvedeyim çoğunu sallamıyorum zatende resmen gülüyorum bu cevaplara işimi her zaman layıkıyla yapıyorum buna rağmen dün işyerinde henüz 2 aylık elaman gelip bana çalışmadı muhabbeti yapıyormuş gerçi cevabı almış "sen ümitin yarısı olamazsın" diye bana gerek kalmamış kalmaması iyi olmuş bence bu kafayla neler olurdu bilemem arada böyle arzalarda çıkıyor işte napcan 

    bunun dışındaki özel meseleleri yazamıyorum bu kadar geberip eve geldikten sonra birde ailevi meseleler özel meseleler başlıyor stresim gitsin diye hayatımda en değer verdiğim kişilere yazıyorum ama kalkıp gene derdimi anlatamıyorum hay bu içime atma sorunlarıma tüküreyim. Günya sigarayı bırakıcam gittikçe çoğalıyor haliyle oda teselli değilde psikolojik olmuş artık geçtiğini sanıyoruz. bir insana çok kızsamda kalkıp ona kızmıyorum insanların eksiklerini görüyorum ama surata vurmayı sevmem birşeye katalanacaksan o insanla herşeyine katlanmalısın yoksa yürümez hiçbieşy bu hatamıdır değilmidir tartışılır bence ama o insanlar gülünce bütün sinirlerimi stresimi ne halt varsa herşeyi unutuyorum yeterki yüzü gülsün  her neyse ne yazdım ben böyle ya kafam çorba oldu resmen 
  7. Beğen
    sphinxd got a reaction from AndaAtsushi in İtiraf Köşesi   
    küçükken allah uzayda ayakları da dünyanın bi yerinde, uzaya gidip yeterince yukarı çıkarsak allahı görürüz sanıyordum
  8. Harika
    sphinxd got a reaction from Zombie in İtiraf Köşesi   
    küçükken allah uzayda ayakları da dünyanın bi yerinde, uzaya gidip yeterince yukarı çıkarsak allahı görürüz sanıyordum
  9. Beğen
    sphinxd got a reaction from Kai in İtiraf Köşesi   
    küçükken allah uzayda ayakları da dünyanın bi yerinde, uzaya gidip yeterince yukarı çıkarsak allahı görürüz sanıyordum
  10. Beğen
    sphinxd reacted to Leffwn in Takip Ettiğiniz Twitch Yayıncıları?   
    İsimlerine tıklayarak Twitch Kanallarına gidebilirsiniz. 
     

    PintiPanda: 3 yıldır takip ettiğim yayıncı. Her ne kadar çoğu oyunu kötü oynasa ve yolları bulamasa bile kendisi gerçekten iyi bir insan ve diğer bahsedeceğim yayıncılar gibi muhabbetini dinlemek keyifli.
    Yayın günleri: Pazartesi, Salı ve Persembe. 
     

    Jahrein: 6-7 aydır takip ediyorum. Çok fazla argo kullanmasına rağmen muhabbeti ve çok farklı oyun oynaması ile izlemekten zevk aldığım yayıncılardan. 
    Yayın Günleri: Haftanın çoğu günü yayın açıyor. Kendi kanalı dışında Nvdia ve Game&Play kanallarında da yayın açıyor. 
     

    Geekyapar: Youtube kanalını açıldığından beri, Twitch kanalını ise 5 aydır takip ediyorum. Geekyapar sitesinin ve Youtube kanalının içerik oluşturucularından Can Sungur yayın açıyor genellikle. Oyun muhabbeti bir yandan diğer konulardaki muhabbetleri olsun, genel kültürü olsun gerçekten bilgili bir insan.
    Can Sungur: Kendi ismi ile açtığı kanalda yayınlarına devam ediyor. 
    Yayın Günleri: Ne zaman açtığı belirsiz. 
    Yayınları kaçırmamak için sosyal medyalarını takip edebilir ya da Twitch Now uzantısını Chrome'a kurarak yayın açtıklarında haberdar olabilirsiniz. 
  11. Beğen
    sphinxd reacted to Amygirl in En Sevmediğiniz Türler Anketi   
    İzlemeye katlanamadığım tek seri haremdir. Harem ya da reverse harem ya da hareme bağlayan shoujolar.. Dünyadaki tek erkek ya da tek kız oymuş gibi bütün meteorların gidip aynı embesile aşık olması... Çok yanlış yapıyor Japonlar... Millet bunları izleyip gerçek hayatın da böyle olduğunu sanıyor sonra...
     
    Bir de aksiyonun dibi animelere gereksiz romantizm sıkıştırılmasından nefret ederim.
  12. Beğen
    sphinxd reacted to Time-Master in Türk Arkadaşlara Göre Hikayesi En Derin Animeler   
    Elleme gelişmesin ölsün forumlar. 150 entry ne işim gücüm yok burada konu mu takip edeyim. Arada aradığımız şeyi bulma amaçlı giriyoruz.  Böyle bir kural sadece foruma zarar verir.  

    Zaten amaç bütün Türkiyeyi kapsayan bir anket değil. Nitekim niyetim öyle olsa change.org yada daha farklı platformlarda anket yaparım.  Amacım Türkanime.tv de çıkan bildirim panosunda oluşan japon hayran tablolarının yanında Türk arkadaşları da ilgilendiren bir seçenek koymak.

    Ha orada gördüğün anime isimleri şu ana kadar bana gelenler. Gelen arkadaşların bir fikir sahip olması için.

    Konunun yanlış yerde olduğunu fark ettim.
     
  13. Beğen
    sphinxd reacted to Red-King in Türk Arkadaşlara Göre Hikayesi En Derin Animeler   
    Zankyou No Terror listede yok galiba, eklenirse iyi olur, konusunu ve verdiği mesajı çok derin buluyorum. 
    Bunun dışında Zetsuen no Tempest, Steins;Gate, Re:Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu, Death Note;
    Hikayesini en derin bulduğum serilerdir.
     
  14. Beğen
    sphinxd reacted to Time-Master in Türk Arkadaşlara Göre Hikayesi En Derin Animeler   
    Japonların listelerini hepiniz gördünüz arkadaşlar. Sonuçta burası Türkiye ve zevklerimiz farklı. Bu nedenle Japon izleyiciler arasında yapılan anketten çok Türk izleyiciler arasında yapılan anketin daha önemli olduğu kanaatindeyim. Olurda listede yer almamış bir anime bulursanız çekinmemenizi yorumlara yazmanızı rica ederim.
     
  15. Beğen
    sphinxd reacted to mustafalrsm in En Cool Kadın Anime Karakterleri   
    İşte budur ya, 1. Mikasa :D
  16. Beğen
    sphinxd reacted to Ezberbozan in Bul Getir!   
    Ben de dövmeli  bir kadın karakter alayım...
  17. Beğen
    sphinxd reacted to Ezberbozan in En İyi 10 Erkek Anime Karakteri (Temmuz 2016)   
    Bayağı komik bir liste olmuş.En komiğime giden ezik ve sapık iki tane karakterin listede olmasıydı.Japonların kafası bayağı farklı çalışıyo...
  18. Beğen
    sphinxd reacted to Can in Çocuğunuza Hangi Anime Karakterinin İsmini Vermek İstersiniz?-Charapedia Anketi   
    Ben çocukluğuma narutonun ismini vermek isterim çünkü tam benim cocukluk yıllarımdaki hal ve haraketleri var
     
  19. Beğen
    sphinxd got a reaction from Sena33 in İtiraf Köşesi   
    küçükken allah uzayda ayakları da dünyanın bi yerinde, uzaya gidip yeterince yukarı çıkarsak allahı görürüz sanıyordum
  20. Beğen
    sphinxd got a reaction from Rakuncuk in İtiraf Köşesi   
    küçükken allah uzayda ayakları da dünyanın bi yerinde, uzaya gidip yeterince yukarı çıkarsak allahı görürüz sanıyordum
  21. Harika
    sphinxd reacted to Saki Asamiya in Ruh İkizi   
    Kimse fikrimi sormadı ama iş olsun olsun diye söyleyeyim.
    Manyetizmanın kanunları aşk'ta geçerli değildir. Birbirine karakter olarak zıt olan insanlar da, aynı olan insanlar da gayet aşık olup mutlu/ mutsuz olabilirler. Onun için bu konuları o kadar kafaya takmayın.
    Ha bir de, sırıl sıklam aşık olsanız dahi asla zamanınızın tümünü beraber geçirmeyin. Belirli aralıklarla birbirinizden azıcık uzak kalın ve kafanızı toparlayın. Birbirinize nefes alacak, "motoru soğutacak" zaman bırakın. 
    Ya da boş verin ya. Sevgi dediğiniz şey beyninizin gönderdiği bir kimyasal sinyalden ibaret. Gidin anime izleyin.
    2D her zaman 3D'den üstündür benim için.
  22. Üzgün
    sphinxd reacted to sadece okan in Ruh İkizi   
    bütün zevkleriniz aynıysa iyi anlaşamazsınız :D birbirinizin eksiklerini tamamlamanız lazım :D  aynısı olursa sürekli çatışma olur
  23. Beğen
    sphinxd reacted to BynMubo in Kızlar ne tarz erkekleri sever?   
    Madde 7 hariç hepsi yanlış :)
  24. Beğen
    sphinxd reacted to AdminSlayer in Kızlar ne tarz erkekleri sever?   
    Ukalalık gibi olmasın, tecrübeliyimdir bu konularda :)
    1- İlk ve en önemli madde: Kızlara karşı ilgisiz davranacaksın, böylece kızlar seni bir hedef olarak görmeye başlayacak. (Kızlar hemcinsleri arasında ultra rekabetçi insanlardır :P )
    2-Dürüst, iyi kalpli, şefkatli, olumlu, kısacası erdemli olacaksın.
    3- 2. Maddeye sadık kalmakla beraber, asi, yeri geldiğinde hırcın ve ukala olabileceksin.
    4-Sırf ortam neşelensin, kızlar benden etkilensin diye espri yapmaya çalışmayacaksın, sıvarsın, üzerine tüy dikip rezil olursun. Mesela bu yersiz espriydi :) Eğer espri yapmaya yeteneğin varsa sen çabalamasan da yerinde ve zamanında espriler çıkar ortaya. Eğer espri yapmaya yeteneğiniz yok ise ortam içinde daha ağır olun ve başkalarının yaptığı esprilere kibarca gülmekle yetinin. Çok çekici bir durumdur bu.
    5-Yakışıklı olmak her zaman için + puandır ancak eğer yakışıklı olmadığınızı düşünüyorsanız diğer niteliklere odaklanın. Güzel kızların sevgilileri genelde çirkindir. Sebebi şaşırtıcı;
    ***Yakışıklı erkekler bu niteliklerine fazla güvendikleri için kızlara karşı başka bir şeye ihtiyaçları olmadığın düşünürler ve yanılırlar. Sonuçta kaybederler. Yakışıklı olmayanlar ise bu tip bir dayanakları olmadığı için güzel konuşmayı, efendi oturup kalkmayı, insanları etkilemeyi öğrenirler. Bunun da anlamı karizmadır. Karizmaya özen gösterelim. Kızlar bunu sever.***
    6-Kalabalık kız gruplarında erkeksi tavırlarınızı koruyun, buna ek olarak normalde olduğundan daha femine(kadınsı) davranmanız gerekiyor. Bunun sebebi kızların kendilerini size daha yakın hissetmelerini sağlamak ve onları anlayabildiğinize inandırmaktır. Kızlar empati yeteneğine çok değer verir.
    7-Maddeler uzar da uzar ama ben bitirişi yapayım. Yukarıda yazdıklarımı unutun şimdi, sadece kendiniz olun. Ancak bu şekilde gerçek eşinizi ve aşkınızı bulabilirsiniz. Saygılar :)
  25. Beğen
    sphinxd reacted to Paprika in İmzanıza Gif Koymak ve Kolayca Boyutunu Küçültmek   
    :o Benim hiç aklıma teknolojiden böylesine yararlanmak gelmemişti :D Teşekkürler ^_^
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.