-
Content Count
239 -
Last visited
-
Days Won
5
MikasaWithInTheFire last won the day on November 30 2020
MikasaWithInTheFire had the most liked content!
About MikasaWithInTheFire
-
Rank
Level 2
İletişim Yöntemi
-
AIM
😞
Profil Bilgileri
-
-
Recent Profile Visitors
-
ShadyRogue reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Pseudohomophylus reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
yumulonely reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Lycaenidae reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
KRHerusaizu reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Gorkito reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
BURUN reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
pegasusejder reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
pegasusejder reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Ari01 reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
MikasaWithInTheFire reacted to a post in a topic: Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
-
Muhabbet Mekanı (Düzenli Bakılan Dutluk :) )
MikasaWithInTheFire replied to Amygirl's topic in Sohbet - Konu Dışı
Evvet gelelim benim kaçışıma.. @pegasusejder her şey için teşekkürler, güzel vakit geçirdik şimdi artık bir süre daha toz bulut olmam gerek. Kendine iyi bak. @Pseudohomophylus sana da sınavında başarılar dilerim. Kendine iyi bak. @heymely moderatorlükte ve okulunda başarılar dilerim. Umarım kolayca mezun olursun. @KaladinStormblessed daha çok konuşmaya fırsatımız olur inşallah abi. Kendine iyi bak. @KRHerusaizu sana da başarılar, kendine iyi bak. Tekrar görüşmek dileğiyle @BURUN yarım kalan kekik tarhun kapışmasını unutmayacağım İlk amacım o kapışmayı sonladırmak -
Doğduğun ev kaderindir -
Bizde d eöyle, en küçük benim. Bir şeyi ben yapsam bile ablamgil ya da abime kalıyor Hahah olabilir. -
Makine müh. , yani onlar arasında 3ü arasında da orta yolu bulan ben oluyorum :D -
Yani genel anlamda kimseden pek bahsetmedim ama konu açılmamış da olabilir. 5.5 yaş var aramızda. Okuyor, arada bana bulaşıyor -
Evet, bir şeyi yapmak için istekli olmak lazım. -
2 ablam var, 1 de abim. Evet anlaşıyoruz, arada ufak sürtüşmeler olsa da Genelde aramız iyidir. Siz de durumlar nasıl? Hep küçük kardeş istemişimdir Sonra ortaokula geçince vazgeçmiştim, herkes kardeşinden şikayetçiydi.. -
Tarih vermiyim. -
Boşuna kaçış üstatlarının yanına varmadık :D -
Öyle de değil tam olarak. Bana şey deseniz kal burada, ha bire gel inadım gelir. Bir leyi kendi isteğimle yapmak, kendim aklımı kullanmak isterim. İnatçı biriyim ve emir almaktan hoşlanmıyorum. Mesela odamı toplayacağım aklımda ama annem derse ki toplasana hevesim kaçar.. 4 kardeşiz, en küçük benim. Peki sen? -
İvet, yani daha kısa süre verecek olursam yarım saat içinde -
Hayır maalesef, buraya da gelmek arada iyi oluyor. Burayı da bırakıyorum bir süre. Mecbur bu süreç böyle -
Kendi isteğimle kaçmak daha iyi, biri baskı kurunca inat ediyorum yapasım gelmiyor O yüzden bugün komple kaçacağım... -
Aynen, seviyorum geoyu aslında. Bakalım, güzel güzel halledelim. Dersler dışında başka şeylere vakit ayırıyor musun, hep ders konuştuk Abi asıl sen hoş geldin Demeyin de zaten,inanırım -
İyi çok şükür, umarım yarın da ağrımaz.