Jump to content

LeornKayn

Üyeler
  • İçerik sayısı

    674
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    25

LeornKayn kullanıcısının son zaferi 17 Temmuz 2021

LeornKayn en beğenilen içeriğe sahiptir

LeornKayn hakkında

  • Doğum günü 10/10/1995

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    https://www.instagram.com/selcuktugrulbucak/?hl=tr

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi
  • Konum
    Edirne

Son profil ziyaretçileri

161687 profil görütülenme

LeornKayn üyemizin başarıları

Tek durum güncellemesi

Tümünü görüntüle: LeornKayn

  1. Orochimaru'nun fanları var anladık varda adam kötü bea neden yaşatırsınız şu adamı Saske Nardo adam kötülüğün dibi hadi Jiraya Tsunade duygusal açıdan bağlılar adama çok fazla ama Saske Nardo'nun başına bin bir türlü sıkıntı getiren Saske'yi şuan ki soğuk kişiliğine sokan eleman bu ve hala seri bittiği halde sağda solda layley lom yapıyor ya.

     

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. LeornKayn

      LeornKayn

      Bende Naruto 36. Bölümdeyim baştan izliyorum tekrar abimle beraber ona izletirken bende izliyorum unutmuştum Orochiyi tekrar görünce en başından beri yaptıklarını bu adam cidden öldürülmeliydi bir şekilde dedim de adamı kimse takmamaya başladı nedense ne Naruto ne Saske ne Anko tıtrt.

       

    3. LeornKayn

      LeornKayn

      Fanları var hemde fazla ben forumda görüyordum Orochi reis yazanları vaktinde Bleachteki Aizen gibi adam baya fan toplamıştır kötü olmasına rağmen zekası ve sinsiliği ile Naruto'nun en kaliteli kötüsüdür yalnız ne Madara ne karanlık Sasuke ne Akatsuki onun kadar tehlikeli değillerdi ondan jutsu olarak yeteneklilerdi ama sinsilik ve zekaları onun kadar iyi değildi.Haliyle bu da hayranlık sebebi oluyor.

    4. ayanatsume

      ayanatsume

      Bende karizmatik bulduğum kötüleri severim ama Orochimaru'yu sevemem ya olmaz yani. Tabi herkesin hayatına kimse de karışamaz şimdi seviyorlardır saygı duyarım :D Evet bazen Kishimato'nun işine akıl sır ermiyor. Ölmemesi gereken karakterleri bir çırpıda harcarken Orochimaru gibi öldürülmesi gereken karakterleri ısrarla yaşatıyor hatta Naruto'lara dost bile yapıyor. İlginç yani.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.