SnowyUsagi 9 Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Corpse Party - Yuka ve Seiko'nun ölümü. ;_;Bir de en son bölümde cesedini getirip dilini kesiyor kızın alçak sapık herif. .__. Quote Link to post Share on other sites
Nekorel 14 Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Higurashi no naku koro ni deki Rika'nın Mion sandığımız Shion'un karşısında kendini öldürdüğü sahne. Akşam izlediğim için ordan sonra başıma/beynime ağrılar girmişti. Bir de Another daki şemsiyeli ölüm sahnesi gib. Bir çok kişi gibi benim de elim isteksizce boğazıma gitti :D Rika'nın ölümü Şemsiye Sahnesi Megane-Chan 1 Quote Link to post Share on other sites
Forum Admin Amygirl 2,564 Posted July 1, 2014 Forum Admin Share Posted July 1, 2014 Gençler onun ölümü bunun ölümü azıcık spoiler a giriyor.. Animelerinizden bahsedip olayı spoiler içinde anlatın.. Örneğin :DDeadman Wonderland'daspoiler- şunun şu olduğu sahne- spoiler gibi Quote Link to post Share on other sites
free word 403 Posted July 1, 2014 Author Share Posted July 1, 2014 Higurashi no naku koro ni deki Rika'nın Mion sandığımız Shion'un karşısında kendini öldürdüğü sahne. Akşam izlediğim için ordan sonra başıma/beynime ağrılar girmişti. Bir de Another daki şemsiyeli ölüm sahnesi gib. Bir çok kişi gibi benim de elim isteksizce boğazıma gitti :D Rika'nın ölümü Şemsiye Sahnesi konu ismini antehordaki şemsiye sahnesi olarak değiştireceğim artık :D konudaki lietilerin en az %80 bu olay :P ayrıca yüz yılın spoiler yedim ( her iki animeden de :mellow: copse partimi neydi onun bütün bölümleri irkilip ürpermeme sağladı hani :D (3 izleyiş aynı hisler :) ) Quote Link to post Share on other sites
Nekorel 14 Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Ee sonuçta o sahne de öyle böyle bir ölme sahnesi değil yani :D Hem ben orayı izledikten sonra doluda okula "şemsiyesiz" giden biriyim yağmurdada şemsiye kullanmıyorum artık :D Bu kadar etkileyebildiği için ünlü olmalı sanırım o sahne :D Quote Link to post Share on other sites
Adige 106 Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Tüylerimin diken diken olduğu sahne: ohmy34 1 Quote Link to post Share on other sites
ohmy34 41 Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Animelerden hiç korkmam ama xxxHolic istisnadır. Çok ürkünç sahneleri vardı. :D Ama bir tanesini hiç unutmuyorum da videoyu bulamadım, daha doğrusu kısaltılmış halini bulamadım http://youtu.be/mdwAhWjuK0k?t=6m50sİngilizce dublaj olması kötü ama en azından İngilizce bilenler olayı anlasın :D Bilmeyenler de şu kadarını anlasın, korku hikayeleri anlatıyorlar işte. Ama hikayeyi geçin, ortam bile tüylerimi ürpertiyor. İnanır mısınız bilmiyorum kadın güldüğünde bende onunla aynı anda güldüm bu beni daha çok ürpertti ._. gerçi böyle şeyler hoşuma gidiyor o ayrı konu Quote Link to post Share on other sites
Fyzal 4 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Higurasi izlemeyenlere spoiler Higurasi izledim Shion'un Satoko'ya işkence ettiği sahne :wacko: Bir de Higura'side Rika kendi kafasına bıçak sapladığı sahne :blink: Evet orada küçük Rika'ya ne oluyor demiştim :D Quote Link to post Share on other sites
Nayru 82 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Telef olmak deyimi buradan geliyormuş galiba, tüylerim tiken tiken olmuştu bu sahnede Quote Link to post Share on other sites
Shotdown 36 Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Beni izledigim tüm animeler ve okudugum mangalar içinde etkileyen 2 sahnedir. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts